Dorus van den Elsenhof 12


5741 BZ, Beek En Donk
€ 375.000,- k.k.
Geschakelde moderne bungalow gelegen aan pleintje. De woning is voorzien van een badkamer en slaapkamer op de begane grond, een tweede slaapkamer met een 2e badkamer op de verdieping en een onderhoudsvriendelijke privacy biedende geheel ommuurde achtertuin van circa 25 m2. Via de hal/entree met toilet en toegang tot inpandige berging aan de voorzijde betreedt u de woning. Via de entree is de lichte woonkamer (circa 26 m2) te bereiken voorzien van lichte laminaatvloer. De dichte keuken (4,12 x 3,05) is voorzien van kookplaat, spoelbak en afzuigkap en geeft toegang tot tuin. Slaapkamer (2,98 x 4,91) op de begane grond via de hal en via de badkamer (1,80 x 2,98) met bad/douchecombinatie, toilet en wastafel toegankelijk. Via de hal op de begane grond is de verdieping te bereiken met een extra slaapkamer (4 x 3,04) en een 2e badkamer (1,90 x 1,87) met wastafel, toilet en douche. De verdieping heeft veel lichtinval door de aanwezige raampartijen. Bijzonderheden: - Bungalow met slaapkamer en badkamer gelijkvloers! - Energiezuinige woning (energielabel A); - Met onderhoudsvriendelijke materialen afgewerkt; - Gelegen op loopafstand van voorzieningen zoals, winkels, scholen, sportvoorzieningen en dorpscentrum; - Niet zelfbewoningsclausule van toepassing op de koop (eigenaar heeft het pand nooit zelf bewoond); - Voor deze woning is een projectnotaris van toepassing, het metrage van het perceel wordt nog exact ingemeten en is indicatief; - Per direct beschikbaar; Locatie: De gelijkvloerse bungalow is gelegen in een rustige woonwijk van Beek en Donk, Winkels en diverse andere voorzieningen zijn op korte afstand gelegen. Via uitvalswegen naar Helmond en Aarle Rixtel bereikt u binnen enkele minuten.

5741 BZ, Beek En Donk
€ 375.000,- k.k.
Geschakelde moderne bungalow gelegen aan pleintje. De woning is voorzien van een badkamer en slaapkamer op de begane grond, een tweede slaapkamer met een 2e badkamer op de verdieping en een onderhoudsvriendelijke privacy biedende geheel ommuurde achtertuin van circa 25 m2.

Via de hal/entree met toilet en toegang tot inpandige berging aan de voorzijde betreedt u de woning. Via de entree is de lichte woonkamer (circa 26 m2) te bereiken voorzien van lichte laminaatvloer. De dichte keuken (4,12 x 3,05) is voorzien van kookplaat, spoelbak en afzuigkap en geeft toegang tot tuin. Slaapkamer (2,98 x 4,91) op de begane grond via de hal en via de badkamer (1,80 x 2,98) met bad/douchecombinatie, toilet en wastafel toegankelijk.

Via de hal op de begane grond is de verdieping te bereiken met een extra slaapkamer (4 x 3,04) en een 2e badkamer (1,90 x 1,87) met wastafel, toilet en douche. De verdieping heeft veel lichtinval door de aanwezige raampartijen.

Bijzonderheden:
– Bungalow met slaapkamer en badkamer gelijkvloers!
– Energiezuinige woning (energielabel A);
– Met onderhoudsvriendelijke materialen afgewerkt;
– Gelegen op loopafstand van voorzieningen zoals, winkels, scholen, sportvoorzieningen en dorpscentrum;
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing op de koop (eigenaar heeft het pand nooit zelf bewoond);
– Voor deze woning is een projectnotaris van toepassing, het metrage van het perceel wordt nog exact ingemeten en is indicatief;
– Per direct beschikbaar;

Locatie:
De gelijkvloerse bungalow is gelegen in een rustige woonwijk van Beek en Donk, Winkels en diverse andere voorzieningen zijn op korte afstand gelegen. Via uitvalswegen naar Helmond en Aarle Rixtel bereikt u binnen enkele minuten.

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
110 m2
Perceel oppervlakte
120 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2006
Woonoppervlakte
110 m2
Perceel oppervlakte
120 m2
Inhoud
388 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Geschakelde woning
Kenmerk
Semi bungalow
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2006
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
16 December 2023

Foto's

Plattegronden

Video