Spring naar content

Taxatie Wonen

Onze taxateurs zijn aangesloten bij en werken volgens de reglementen van verschillende organisaties, zoals NRVT kamer Wonen en de International Valuation Standards (IVS). Zo kunnen we altijd zorgen voor gevalideerde en betrouwbare taxaties van vastgoed.

Voor gevalideerde taxaties van woningen zijn er 8 register taxateurs werkzaam bij onze vestigingen. We voeren NWWI-gevalideerde taxaties uit binnen een straal van 20 kilometer van de betreffende vestiging. Meestal worden woningen en appartementen getaxeerd in het kader van een hypotheek. Het voordeel van een gevalideerde taxatie is dat geldverstrekkers, intermediairs en consumenten kunnen rekenen op een helder, objectief en betrouwbaar taxatierapport, dat inzicht geeft in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Bovendien wordt het taxatierapport geaccepteerd door het NHG en alle hypotheek- en geldverstrekkers, wat van cruciaal belang kan zijn bij het verkrijgen van financiering. Zonder deze NWWI-controle wordt het taxatierapport in veel gevallen niet geaccepteerd.

Wil je een taxatierapport voor een woning of appartement laten maken? Dan kun je het formulier op onze website invullen of contact opnemen met de betreffende vestiging. We hebben vestigingen in Kennemerland, Rotterdam, Breda, Eindhoven en Helmond, en we helpen je graag verder met een professionele taxatie van jouw vastgoed.

ERA FOCUS Kennemerland 0251-342414 Kennemerland@erafocus.nl
ERA FOCUS Rotterdam 010-2004314 rotterdam@erafocus.nl
ERA FOCUS Breda 076-7660103 breda@erafocus.nl
ERA FOCUS Eindhoven 040-2180078 eindhoven@erafocus.nl
ERA FOCUS Helmond 0492-792172 helmond@erafocus.nl

Neem contact op (vergeet niet aan te vinken over welk onderwerp)

  • *klik aan wat van toepassing