Spring naar content

Waarom taxatie van bedrijfsmatig vastgoed?

Hoe gaat ERA Focus als taxateur bedrijfsmatig vastgoed te werk?

Iedere taxateur van bedrijfsmatig vastgoed van ERA Focus is BOG-gecertificeerd. BOG staat voor BedrijfsOnroerendGoed Taxatie. De certificering houdt in dat de taxateur onafhankelijk is erkend als taxateur bedrijfsmatig vastgoed. De beschikking over bewezen kennis en ervaring bij het taxeren van bedrijfsmatig vastgoed is dan gegarandeerd.

Objectiviteit en onafhankelijkheid zijn van groot belang bij de waardevaststelling. Onze BOG-taxateurs verklaren dit in hun taxatierapporten en waarborgen bovendien de objectiviteit en onafhankelijkheid door hantering van strenge ethische codes. Dat maakt ons een betrouwbare partner voor bijvoorbeeld veel financiers.

 

Vakwerk, met veel aandacht uitgevoerd

Bij ERA Focus kun je terecht voor taxatie van bedrijfsmatig vastgoed en complete residentiele complexen. Wij realiseren ons dat haast soms geboden is en kunnen daardoor veelal waarborgen dat de waardevaststelling van bedrijfsmatig vastgoed dikwijls al binnen een week na opdrachtverstrekking, en soms sneller, door ons is uitgevoerd.

De taxateur van het bedrijfsmatig vastgoed legt zijn methodiek en bevindingen aan jou uit door middel van een uitgebreid taxatierapport. Vanzelfsprekend wordt een en ander ook mondeling aan je toegelicht. Ongeacht de snelheid waarmee een opdracht moet worden uitgevoerd, wij hechten altijd grote waarde aan de kwaliteit. Vandaar dat wij een 4-ogen-principe hanteren waarbij een onafhankelijke taxateur van ERA Focus die niet bij het desbetreffende dossier betrokken was, de kwaliteit en compleetheid van het rapport beoordeelt.

Neem contact op (vergeet niet aan te vinken over welk onderwerp)

  • *klik aan wat van toepassing