Spring naar content

Waarom een huis laten taxeren?

Woning objectief laten taxeren

Of je nu je huis wil laten taxeren voor verkoop of juist voor hypotheekverkrijging, het is van essentieel belang dat de betrokken partijen kunnen vertrouwen op het waardeoordeel van de taxateur. Daarin spelen verschillende factoren een rol.

Een huis laten taxeren vergt een waardebepaler die methodisch te werk gaat en snel diepgaand inzicht kan verwerven in allerlei factoren omtrent  het specifieke vastgoed. Vandaar dat de woningtaxateurs van ERA Focus toegang hebben tot actuele transactiedatabases, niet alleen op (landelijk) macroniveau maar ook met regionale en zelfs lokale differentiaties (wijk- en straatniveau). Bovendien kunnen taxaties uitgevoerd worden die voldoen aan de reglementen van diverse organisaties, waaronder de NRVT kamer Wonen en de International Valuation Standards (IVS).

 

Alles-in-1 voor jouw belang

Bij ERA Focus kun je niet alleen een woning laten taxeren voor verkoop of voor het verkrijgen van een hypotheek. Wij zijn ook makelaars en gaan voor je op zoek naar geschikt vastgoed of een geschikte koper. Daarbij nemen we grote delen van het aan- en verkoopproces van je over om je te ontlasten. Onze contacten met zowel de aanbod- als de verkoopzijde zijn zeer actueel en kort van aard. We nemen bijvoorbeeld veel meer aanbod waar dan er op Funda zien is.

Neem contact op (vergeet niet aan te vinken over welk onderwerp)

  • *klik aan wat van toepassing