Wijckermolen 98


1941 JA, Beverwijk
€ 195.000,- k.k.
WEGENS GROTE BELANGSTELLING WORDT DE WONING VERKOCHT PER INSCHRIJVING. DE INSCHRIJVING SLUIT OP DINSDAG 18 JANUARI OM 12.00 UUR. In het centrum van Beverwijk bieden wij dit 2-kamerappartement aan met balkon gesitueerd op het zuidoosten. Gelegen tegenover treinstation Beverwijk, dichtbij de bioscoop en op loopafstand van de winkels in de gezellige Breestraat. Het appartement is gelegen op de derde woonlaag. Indeling: Begane grond: Hoofdentree, brievenbussen, bellentableau, trappenhuis, lift en toegang naar de bergingen. Derde verdieping: Entree, hal, meterkast, toegang naar de slaapkamer en badkamer v.v. douche, wastafel en opstelling/aansluiting wasmachine, toilet met fontein, toegang naar woonkamer, semi-open keuken v.v. koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een 4-pits gasstel, toegang naar het balkon. In de kelder (half verdiept) bevindt zich een berging v.v. licht. Bijzonderheden: - gelegen op de derde woonlaag; - servicekosten bedragen thans € 202,96 waarvan € 63,80 aan voorschot stookkosten; - inbegrepen servicekosten: opstalverzekering, reservering groot onderhoud, schoonmaken + verlichting gemeenschappelijke ruimtes, algemene voorzieningen, voorschot water en kookgas; - actieve VVE; - energielabel C; - gelegen in het centrum van Beverwijk tegenover het treinstation; - parkeervergunning bewoners: 1e €25,40 per jaar; - parkeervergunning bewoners : 2e en volgende €81,28 per jaar; - parkeervergunning bezoekers €25,40 per jaar; - balkon gelegen op het zuidoosten; - deels kunststof kozijnen. Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

1941 JA, Beverwijk
€ 195.000,- k.k.
WEGENS GROTE BELANGSTELLING WORDT DE WONING VERKOCHT PER INSCHRIJVING. DE INSCHRIJVING SLUIT OP DINSDAG 18 JANUARI OM 12.00 UUR.

In het centrum van Beverwijk bieden wij dit 2-kamerappartement aan met balkon gesitueerd op het zuidoosten. Gelegen tegenover treinstation Beverwijk, dichtbij de bioscoop en op loopafstand van de winkels in de gezellige Breestraat. Het appartement is gelegen op de derde woonlaag.

Indeling:
Begane grond: Hoofdentree, brievenbussen, bellentableau, trappenhuis, lift en toegang naar de bergingen.

Derde verdieping: Entree, hal, meterkast, toegang naar de slaapkamer en badkamer v.v. douche, wastafel en opstelling/aansluiting wasmachine, toilet met fontein, toegang naar woonkamer, semi-open keuken v.v. koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een 4-pits gasstel, toegang naar het balkon.

In de kelder (half verdiept) bevindt zich een berging v.v. licht.

Bijzonderheden:
– gelegen op de derde woonlaag;
– servicekosten bedragen thans € 202,96 waarvan € 63,80 aan voorschot stookkosten;
– inbegrepen servicekosten: opstalverzekering, reservering groot onderhoud, schoonmaken + verlichting
gemeenschappelijke ruimtes, algemene voorzieningen, voorschot water en kookgas;
– actieve VVE;
– energielabel C;
– gelegen in het centrum van Beverwijk tegenover het treinstation;
– parkeervergunning bewoners: 1e €25,40 per jaar;
– parkeervergunning bewoners : 2e en volgende €81,28 per jaar;
– parkeervergunning bezoekers €25,40 per jaar;
– balkon gelegen op het zuidoosten;
– deels kunststof kozijnen.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Koopprijs
€ 195.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1976
Woonoppervlakte
55 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Koopprijs
€ 195.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1976
Woonoppervlakte
55 m2
Inhoud
174 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Galerijflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
1
Soorten verwarming
Blokverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Centrale voorziening
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
17 augustus 2031

9/8001/800

Foto's

Plattegronden

Video