Westernisse 5


5663 RH, Geldrop
€ 900,- p.m.
In de ruim opgezette, jonge wijk “Genoenhuis” gelegen tussenwoning met tuin op het zuiden. De woning is voorzien van drie slaapkamers en een grote zolder waar eenvoudig een vierde slaapkamer te realiseren is. Begane Grond: Entree; Binnenkomst in hal met meterkast. Woonkamer met open keuken aan de achterzijde met complete keukeninrichting met onder meer een vaatwasser, gaskookplaat, combi magnetron, afzuigkap en koelkast met vriesgedeelte. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een praktische bijkeuken/ berging met aansluitingen voor de wasapparatuur en toegang tot de tuin. Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, een dubbele wastafel en een 2e toilet. Tweede verdieping: De tweede verdieping is toegankelijk middels een vaste trap. Op de voorzolder bevinden zich de CV- en mechanische ventilatie installatie. De ruime zolderkamer is voorzien van een dakvenster en is eenvoudig in te richten als vierde slaapkamer. Tuin: De achtertuin is gelegen op het noord westen en is ruim 15 meter diep. ALGEMEEN De wijk Genoenhuis ligt ten zuiden van Geldrop op fietsafstand van het centrum met z'n vele goede faciliteiten. Het betreft een ruim opgezette jonge wijk, uitstekend ingericht voor spelende kinderen. De wijk voorziet in eigen voorzieningen op het gebied van onderwijs en eerste levensbehoeften. Aangezien de wijk net buiten het centrum van Geldrop ligt, is de bereikbaarheid erg goed. In korte tijd zit u op de A67 richting Venlo of andere bestemmingen terwijl Eindhoven op betrekkelijke korte afstand zowel met auto, fiets als openbaar vervoer uitstekend te bereiken is. Bijzonderheden: - Voor aanvang van de huur zal een ID-verificatie en creditcheck uitgevoerd worden - Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u over een bruto inkomen te beschikken van minimaal 4x de maandhuur op 1 salaris en een vast dienstverband. In dit geval dus € 3600,-. Een tweede inkomen kan deels worden meegeteld. - Huurcontract: jaarcontract. - Minimale huurperiode 1 jaar. - De borg, alsmede de eerste maand huur dienen voor ondertekening van de huurovereenkomst voldaan te zijn

5663 RH, Geldrop
€ 900,- p.m.
In de ruim opgezette, jonge wijk “Genoenhuis” gelegen tussenwoning met tuin op het zuiden. De woning is voorzien van drie slaapkamers en een grote zolder waar eenvoudig een vierde slaapkamer te realiseren is.

Begane Grond:
Entree; Binnenkomst in hal met meterkast. Woonkamer met open keuken aan de achterzijde met complete keukeninrichting met onder meer een vaatwasser, gaskookplaat, combi magnetron, afzuigkap en koelkast met vriesgedeelte. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een praktische bijkeuken/ berging met aansluitingen voor de wasapparatuur en toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, een dubbele wastafel en een 2e toilet.

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is toegankelijk middels een vaste trap. Op de voorzolder bevinden zich de CV- en mechanische ventilatie installatie. De ruime zolderkamer is voorzien van een dakvenster en is eenvoudig in te richten als vierde slaapkamer.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het noord westen en is ruim 15 meter diep.

ALGEMEEN
De wijk Genoenhuis ligt ten zuiden van Geldrop op fietsafstand van het centrum met z’n vele goede faciliteiten. Het betreft een ruim opgezette jonge wijk, uitstekend ingericht voor spelende kinderen. De wijk voorziet in eigen voorzieningen op het gebied van onderwijs en eerste levensbehoeften. Aangezien de wijk net buiten het centrum van Geldrop ligt, is de bereikbaarheid erg goed. In korte tijd zit u op de A67 richting Venlo of andere bestemmingen terwijl Eindhoven op betrekkelijke korte afstand zowel met auto, fiets als openbaar vervoer uitstekend te bereiken is.

Bijzonderheden:
– Voor aanvang van de huur zal een ID-verificatie en creditcheck uitgevoerd worden
– Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u over een bruto inkomen te beschikken van minimaal 4x de maandhuur op 1 salaris en een vast dienstverband. In dit geval dus € 3600,-. Een tweede inkomen kan deels worden meegeteld.
– Huurcontract: jaarcontract.
– Minimale huurperiode 1 jaar.
– De borg, alsmede de eerste maand huur dienen voor ondertekening van de huurovereenkomst voldaan te zijn

Bouwjaar
1990
Woonoppervlakte
125 m2
Aantal kamers
5
Huurprijs
€ 900,- p.m.
Status
Beschikbaar
Aantal slaapkamers
4

Huurprijs
€ 900,- p.m.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1990

Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
0
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energie index
1.400000
Energielabel einddatum
1 december 2020

Woonoppervlakte
125 m2
Inhoud
365 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
5 m2

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Kwaliteit
Normaal
Type
Achtertuin
Positie
Zuid
Achterom
Ja
Lengte (in cm)
1520
Breedte (in cm)
570
Oppervlakte
87 m2

Foto's

Plattegronden