Westernisse 21


5663 RH, Geldrop
€ 1.010,- p.m.
Responding to this property is no longer possible. Reageren op deze woning is niet meer mogelijk In de ruim opgezette, jonge wijk “Genoenhuis” gelegen tussenwoning met tuin op het zuiden. De woning is voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een extra slaapkamer op de tweede verdieping. Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u over een bruto inkomen te beschikken van minimaal 4x de maandhuur op 1 salaris en een vast dienstverband. In dit geval dus € 4040,-. Een tweede inkomen kan slechts deels worden meegeteld. Begane Grond: Entree; Binnenkomst in hal met meterkast. Woonkamer met open keuken aan de achterzijde met complete keukeninrichting met onder meer een vaatwasser, gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap en koelkast met vriesgedeelte. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een praktische bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en toegang tot de tuin. Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, een vaste wastafel en een toilet. De oorspronkelijke slaapkamer aan de voorzijde is ruim 23 m2 en is opgedeeld in 2 kamers (in overleg met verhuurder) Tweede verdieping: De tweede verdieping is toegankelijk middels een vaste trap. Op de voorzolder bevinden zich de opstelling van de cv-combiketel en de mechanische ventilatie unit. De ruime zolderkamer is voorzien van een dakvenster. Tuin: De achtertuin ligt vrij (uitkijk over andere achtertuinen) en is gelegen op het zuiden en profiteert daarmee van een ideale zonligging. ALGEMEEN De wijk Genoenhuis ligt ten zuiden van Geldrop op fietsafstand van het centrum met z'n vele goede faciliteiten. Het betreft een ruim opgezette jonge wijk, uitstekend ingericht voor spelende kinderen. De wijk voorziet in eigen voorzieningen op het gebied van onderwijs en eerste levensbehoeften. Aangezien de wijk net buiten het centrum van Geldrop ligt, is de bereikbaarheid erg goed. In korte tijd zit u op de A67 richting Venlo of andere bestemmingen terwijl Eindhoven op betrekkelijke korte afstand zowel met auto, fiets als openbaar vervoer uitstekend te bereiken is. Bijzonderheden: - Op de begane grond en eerste verdieping ligt een laminaatvloer. Op de 2e verdieping vloerbedekking. - Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u over een bruto inkomen te beschikken van minimaal 4x de maandhuur. - Huurcontract: jaarcontract. - Minimale huurperiode 1 jaar. - Voor aanvang van de huur zal een ID-verificatie en creditcheck uitgevoerd worden - De borg, alsmede de eerste maand huur dienen voor ondertekening van de huurovereenkomst voldaan te zijn. - Bij aanvang huur wordt er € 75,-- administratiekosten in rekening gebracht.

5663 RH, Geldrop
€ 1.010,- p.m.
Responding to this property is no longer possible.
Reageren op deze woning is niet meer mogelijk

In de ruim opgezette, jonge wijk “Genoenhuis” gelegen tussenwoning met tuin op het zuiden. De woning is voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een extra slaapkamer op de tweede verdieping. Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u over een bruto inkomen te beschikken van minimaal 4x de maandhuur op 1 salaris en een vast dienstverband. In dit geval dus € 4040,-. Een tweede inkomen kan slechts deels worden meegeteld.

Begane Grond:
Entree; Binnenkomst in hal met meterkast. Woonkamer met open keuken aan de achterzijde met complete keukeninrichting met onder meer een vaatwasser, gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap en koelkast met vriesgedeelte. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een praktische bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad, een separate douche, een vaste wastafel en een toilet. De oorspronkelijke slaapkamer aan de voorzijde is ruim 23 m2 en is opgedeeld in 2 kamers (in overleg met verhuurder)

Tweede verdieping:
De tweede verdieping is toegankelijk middels een vaste trap. Op de voorzolder bevinden zich de opstelling van de cv-combiketel en de mechanische ventilatie unit. De ruime zolderkamer is voorzien van een dakvenster.

Tuin:
De achtertuin ligt vrij (uitkijk over andere achtertuinen) en is gelegen op het zuiden en profiteert daarmee van een ideale zonligging.

ALGEMEEN
De wijk Genoenhuis ligt ten zuiden van Geldrop op fietsafstand van het centrum met z’n vele goede faciliteiten. Het betreft een ruim opgezette jonge wijk, uitstekend ingericht voor spelende kinderen. De wijk voorziet in eigen voorzieningen op het gebied van onderwijs en eerste levensbehoeften. Aangezien de wijk net buiten het centrum van Geldrop ligt, is de bereikbaarheid erg goed. In korte tijd zit u op de A67 richting Venlo of andere bestemmingen terwijl Eindhoven op betrekkelijke korte afstand zowel met auto, fiets als openbaar vervoer uitstekend te bereiken is.

Bijzonderheden:
– Op de begane grond en eerste verdieping ligt een laminaatvloer. Op de 2e verdieping vloerbedekking.
– Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u over een bruto inkomen te beschikken van minimaal 4x de maandhuur.
– Huurcontract: jaarcontract.
– Minimale huurperiode 1 jaar.
– Voor aanvang van de huur zal een ID-verificatie en creditcheck uitgevoerd worden
– De borg, alsmede de eerste maand huur dienen voor ondertekening van de huurovereenkomst voldaan te zijn.
– Bij aanvang huur wordt er € 75,– administratiekosten in rekening gebracht.

Huurprijs
€ 1.010,- p.m.
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Bouwjaar
1990
Woonoppervlakte
130 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Huurprijs
€ 1.010,- p.m.
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Bouwjaar
1990
Woonoppervlakte
130 m2
Inhoud
365 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Woonlaag
0
Aantal woonlagen
0
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
26 november 2030

Foto's

Plattegronden