Weilustlaan 68


4817 TM, Breda
€ 375.000,- k.k.
Deze nette eindwoning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. Met vijf slaapkamers, een ruime woonkamer, semi-open keuken en een zonnige tuin op het westen, biedt deze woning een fijne leefomgeving. Extra's zoals een garage met elektrische roldeur en een overkapping maken het plaatje compleet. INDELING BEGANE GROND Bij binnenkomst betreedt u de hal met toegang tot de woonkamer, het toilet en de trap naar de bovenverdieping. De woonkamer is royaal en licht, waardoor het een uitnodigende plek is voor gezinsactiviteiten en ontspanning. De semi-open keuken, met apparatuur en voldoende werkruimte, is een praktische en gezellige plek om samen te koken en te eten. Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot de tuin op het westen, waar u kunt genieten van de middag- en avondzon. EERSTE VERDIEPING Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers bieden ruimte voor rust en privacy, terwijl de badkamer is voorzien van alle benodigde faciliteiten. TWEEDE VERDIEPING De tweede verdieping herbergt nog eens een slaapkamers, wat perfect is voor een groot gezin of om te gebruiken als thuiskantoor of hobbyruimte. EXTERIEUR De tuin op het westen is een heerlijke plek om te ontspannen, te barbecueën of gewoon van het buitenleven te genieten. De garage met elektrische roldeur biedt niet alleen parkeergelegenheid maar ook extra opslagruimte. De overkapping is een fijne toevoeging en zorgt voor beschutting op zonnige en regenachtige dagen. OMGEVING De Weilustlaan is gelegen in een rustige en groene omgeving. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op korte afstand bereikbaar. Voor ontspanning zijn er diverse parken en recreatiegebieden in de buurt. KORTOM Weilustlaan 68 in Breda is een nette eindwoning met vijf slaapkamers, een ruime woonkamer, een tuin op het westen en handige extra's zoals een garage en overkapping. Deze woning biedt alles wat een gezin nodig heeft voor comfortabel wonen in een aangename buurt. Ervaar het zelf en ontdek de mogelijkheden van deze fijne woning. Kenmerken: - Woning voorzien van Kunststof kozijnen met HR Glas; - Vijf slaapkamers; - 125 m2 woon opp. middels een dakkapel op de zolder; - Energielabel C; - Garage met elektrische roldeur; - Overkapping; - Tuin op het Westen;

4817 TM, Breda
€ 375.000,- k.k.
Deze nette eindwoning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. Met vijf slaapkamers, een ruime woonkamer, semi-open keuken en een zonnige tuin op het westen, biedt deze woning een fijne leefomgeving. Extra’s zoals een garage met elektrische roldeur en een overkapping maken het plaatje compleet.

INDELING

BEGANE GROND
Bij binnenkomst betreedt u de hal met toegang tot de woonkamer, het toilet en de trap naar de bovenverdieping.
De woonkamer is royaal en licht, waardoor het een uitnodigende plek is voor gezinsactiviteiten en ontspanning. De semi-open keuken, met apparatuur en voldoende werkruimte, is een praktische en gezellige plek om samen te koken en te eten.
Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot de tuin op het westen, waar u kunt genieten van de middag- en avondzon.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers bieden ruimte voor rust en privacy, terwijl de badkamer is voorzien van alle benodigde faciliteiten.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping herbergt nog eens een slaapkamers, wat perfect is voor een groot gezin of om te gebruiken als thuiskantoor of hobbyruimte.

EXTERIEUR
De tuin op het westen is een heerlijke plek om te ontspannen, te barbecueën of gewoon van het buitenleven te genieten. De garage met elektrische roldeur biedt niet alleen parkeergelegenheid maar ook extra opslagruimte. De overkapping is een fijne toevoeging en zorgt voor beschutting op zonnige en regenachtige dagen.

OMGEVING
De Weilustlaan is gelegen in een rustige en groene omgeving. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op korte afstand bereikbaar. Voor ontspanning zijn er diverse parken en recreatiegebieden in de buurt.

KORTOM
Weilustlaan 68 in Breda is een nette eindwoning met vijf slaapkamers, een ruime woonkamer, een tuin op het westen en handige extra’s zoals een garage en overkapping. Deze woning biedt alles wat een gezin nodig heeft voor comfortabel wonen in een aangename buurt. Ervaar het zelf en ontdek de mogelijkheden van deze fijne woning.

Kenmerken:

– Woning voorzien van Kunststof kozijnen met HR Glas;
– Vijf slaapkamers;
– 125 m2 woon opp. middels een dakkapel op de zolder;
– Energielabel C;
– Garage met elektrische roldeur;
– Overkapping;
– Tuin op het Westen;

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
124 m2
Perceel oppervlakte
162 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
124 m2
Perceel oppervlakte
162 m2
Inhoud
446 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Eindwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2012
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
2 March 2025

Foto's

Plattegronden

Video