Waterpoort 34


5662 VL, Geldrop
€ 275.000,- k.k.
Fijn een ruime geschakelde gezinswoning aan een rustige, verkeersluwe straat in de wijk “Hulst” met de riante garage (5,7 meter breed!) , uitgebouwde keuken en 5 slaapkamers. Super ligging met volop groen en speelgelegenheid om de woning. Verder zijn er 2 basisscholen op loopafstand en ligt het centrum van Eindhoven op amper 15 fietsminuten afstand. Indeling: Begane grond Entree via een met 2 treden bereikbare overdekte veranda; hal met tegelvloer die doorloopt in de woonkamer en keuken, meterkast, trapkast en gemoderniseerd toilet met hangcloset. Onderscheidende L- woonkamer met een een eetkamer en een iets lager gelegen woonkamer. In de woonkamer ligt een plavuizen vloer met vloerverwarming. De keuken ligt in de aanbouw aan de achterzijde met een aanrecht in een hoekopstelling en de spoelbak onder het raam. Verder zijn alle gangbare inbouwapparaten aanwezig (kookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvries, vaatwasser en combi oven) en is er de deur naar de achtertuin. In de keuken is een plintverwarming en een close-inn boiler voor het warm water. Eerste Verdieping Aan de grote overloop grenzen drie slaapkamers (1 aan voorzijde, 2 aan achterzijde) en de badkamer. De lichte badkamer ligt aan de voorzijde en heeft naast een ligbad een 2e toilet, een badkamermeubel met ingebouwde wastafel en de aansluiting voor de wasmachine. Slaapkamer 1 aan de achterzijde is 3.93 x 3.30; slaapkamer 2 aan de achterzijde is 3.93 x 2.40 ; slaapkamer 3 aan de voorzijde is 4.16 x 2.32 en heeft een wastafel. Overloop en slaapkamers hebben een kurkvloer. Tweede Verdieping De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap; op de overloop is een groot dakraam geplaatst waardoor er veel daglicht binnenkomt. Hier is ook de HR- CV combi ketel uit 2006. Doordat er aan de voor en achterzijde een dakkapel (2002) is geplaatst , is er ruimte ontstaan voor 2 fijne slaapkamers (slaapkamer 4 en 5) wat in dit segment van woningen uitzonderlijk is. De 2e verdieping is recent voorzien van een nieuwe laminaatvloer. Achter in de tuin ligt de in 2009 gebouwde, brede en volledig geïsoleerde garage garage die voorzien is van elektra, een extra loopdeur en een sectionaal garagedeur. De achtertuin is ruim 13 meter diep en verzorgd aangelegd. Bijzonderheden: - Ligging aan rustige straat in de jonge wijk "Hulst" met onder meer de natuur en scholen op loopafstand. Geldrop zelf beschikt over bijzondere voorzieningen zoals een NS-station, een middelbare school en een streekziekenhuis. Verder kent Geldrop een goed ligging ten opzichte van de A67. - Platdak van de keuken uitbouw is van 2011 - de woning is voorzien van dubbelglas, vloer- spouw en kap isolatie

5662 VL, Geldrop
€ 275.000,- k.k.
Fijn een ruime geschakelde gezinswoning aan een rustige, verkeersluwe straat in de wijk “Hulst” met de riante garage (5,7 meter breed!) , uitgebouwde keuken en 5 slaapkamers. Super ligging met volop groen en speelgelegenheid om de woning. Verder zijn er 2 basisscholen op loopafstand en ligt het centrum van Eindhoven op amper 15 fietsminuten afstand.

Indeling:
Begane grond
Entree via een met 2 treden bereikbare overdekte veranda; hal met tegelvloer die doorloopt in de woonkamer en keuken, meterkast, trapkast en gemoderniseerd toilet met hangcloset. Onderscheidende L- woonkamer met een een eetkamer en een iets lager gelegen woonkamer. In de woonkamer ligt een plavuizen vloer met vloerverwarming. De keuken ligt in de aanbouw aan de achterzijde met een aanrecht in een hoekopstelling en de spoelbak onder het raam. Verder zijn alle gangbare inbouwapparaten aanwezig (kookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvries, vaatwasser en combi oven) en is er de deur naar de achtertuin. In de keuken is een plintverwarming en een close-inn boiler voor het warm water.

Eerste Verdieping
Aan de grote overloop grenzen drie slaapkamers (1 aan voorzijde, 2 aan achterzijde) en de badkamer. De lichte badkamer ligt aan de voorzijde en heeft naast een ligbad een 2e toilet, een badkamermeubel met ingebouwde wastafel en de aansluiting voor de wasmachine.
Slaapkamer 1 aan de achterzijde is 3.93 x 3.30; slaapkamer 2 aan de achterzijde is 3.93 x 2.40 ; slaapkamer 3 aan de voorzijde is 4.16 x 2.32 en heeft een wastafel. Overloop en slaapkamers hebben een kurkvloer.

Tweede Verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap; op de overloop is een groot dakraam geplaatst waardoor er veel daglicht binnenkomt. Hier is ook de HR- CV combi ketel uit 2006. Doordat er aan de voor en achterzijde een dakkapel (2002) is geplaatst , is er ruimte ontstaan voor 2 fijne slaapkamers (slaapkamer 4 en 5) wat in dit segment van woningen uitzonderlijk is. De 2e verdieping is recent voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

Achter in de tuin ligt de in 2009 gebouwde, brede en volledig geïsoleerde garage garage die voorzien is van elektra, een extra loopdeur en een sectionaal garagedeur.
De achtertuin is ruim 13 meter diep en verzorgd aangelegd.

Bijzonderheden:
– Ligging aan rustige straat in de jonge wijk “Hulst” met onder meer de natuur en scholen op loopafstand. Geldrop zelf beschikt over bijzondere voorzieningen zoals een NS-station, een middelbare school en een streekziekenhuis. Verder kent Geldrop een goed ligging ten opzichte van de A67.
– Platdak van de keuken uitbouw is van 2011
– de woning is voorzien van dubbelglas, vloer- spouw en kap isolatie

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1983
Woonoppervlakte
117 m2
Perceel oppervlakte
193 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1983
Woonoppervlakte
117 m2
Perceel oppervlakte
193 m2
Inhoud
367 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Geschakelde woning
Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
CV ketel type
HR
CV ketel bouwjaar
2006
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
13 september 2029

Foto's

Plattegronden

Video