Waalstraat 30


1946 RH, Beverwijk
€ 185.000,- k.k.
WEGENS GROTE BELANGSTELLING WORDT DE WONING VERKOCHT PER INSCHRIJVING. DE INSCHRIJVING SLUIT OP DINSDAG 25 JANUARI OM 12.00 UUR. Dit leuke 2-kamer appartement met balkon op de eerste verdieping van het appartementencomplex "Europaflat" is ideaal voor starters. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, nette badkamer en slaapkamer. De slaapkamer is aan de achterzijde aan de galerijkant gelegen. Het balkon aan de voorzijde is gelegen op het noordoosten. Het complex is centraal gelegen en is voorzien van een lift- en intercominstallatie. Het appartement is niet alleen op loopafstand van winkelcentrum Europaplein maar ook uitvalswegen en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Het appartement heeft een eigen berging gelegen in de onderbouw. Begane grond: Hoofdentree, bellentableau met brievenbussen, hal, bellentableau met intercom, hal, toegang naar bergingen, trappenhuis en lift. 1e verdieping: Entree, hal, meterkast, gang, slaapkamer, badkamer v.v. douche, wastafel, toilet en geiser , toegang naar woonkamer met open keuken en aansluiting wasmachine, toegang naar het balkon op het noordoosten. Bijzonderheden: - energielabel C; - woonoppervlakte: ca. 48 m²; - verwarming middels blokverwarming en warm water middels eigen geiser; - servicekosten € 212,03 per maand (incl. voorschot water € 12,50, voorschot stookkosten € 33,-, verzekeringen, reservering groot onderhoud, schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, etc.); - gelegen schuin tegenover winkelcentrum “Europaplein” en nabij treinstation Heemskerk; - het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie; - eigen berging in de onderbouw voorzien van elektra; - aansluiting voor vaatwasser en wasmachine in de keuken; - de woning heeft een opfrisbeurt nodig. Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

1946 RH, Beverwijk
€ 185.000,- k.k.
WEGENS GROTE BELANGSTELLING WORDT DE WONING VERKOCHT PER INSCHRIJVING. DE INSCHRIJVING SLUIT OP DINSDAG 25 JANUARI OM 12.00 UUR.

Dit leuke 2-kamer appartement met balkon op de eerste verdieping van het appartementencomplex “Europaflat” is ideaal voor starters. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, nette badkamer en slaapkamer. De slaapkamer is aan de achterzijde aan de galerijkant gelegen. Het balkon aan de voorzijde is gelegen op het noordoosten. Het complex is centraal gelegen en is voorzien van een lift- en intercominstallatie.
Het appartement is niet alleen op loopafstand van winkelcentrum Europaplein maar ook uitvalswegen en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Het appartement heeft een eigen berging gelegen in de onderbouw.

Begane grond:
Hoofdentree, bellentableau met brievenbussen, hal, bellentableau met intercom, hal, toegang naar bergingen, trappenhuis en lift.

1e verdieping:
Entree, hal, meterkast, gang, slaapkamer, badkamer v.v. douche, wastafel, toilet en geiser , toegang naar woonkamer met open keuken en aansluiting wasmachine, toegang naar het balkon op het noordoosten.

Bijzonderheden:
– energielabel C;
– woonoppervlakte: ca. 48 m²;
– verwarming middels blokverwarming en warm water middels eigen geiser;
– servicekosten € 212,03 per maand (incl. voorschot water € 12,50, voorschot stookkosten
€ 33,-, verzekeringen, reservering groot onderhoud, schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes, etc.);
– gelegen schuin tegenover winkelcentrum “Europaplein” en nabij treinstation Heemskerk;
– het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie;
– eigen berging in de onderbouw voorzien van elektra;
– aansluiting voor vaatwasser en wasmachine in de keuken;
– de woning heeft een opfrisbeurt nodig.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Koopprijs
€ 185.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
48 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Koopprijs
€ 185.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
48 m2
Inhoud
162 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Galerijflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Soorten verwarming
Blokverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Geiser eigendom
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
4 januari 2032

11/900

Foto's

Plattegronden

Video