Vondellaan 15b


3117 PS, Schiedam
€ 250.000,- k.k.
Sfeervolle en verrassend ruime benedenwoning met een zonnige achtertuin op het westen! Deze woning heeft twee slaapkamers en een badkamer op de halve tweede verdieping. De woning is gelegen aan een karakteristieke straat in Schiedam-West in de nabijheid van winkels, scholen, het Julianapark, openbaar vervoer (metro en bus) en diverse uitvalswegen naar de snelweg zorgen voor een goede bereikbaarheid. Indeling: Begane grond: Tochtportaal. Hal met toiletruimte, kelderkast en kast met aansluiting wasmachine en eventueel droger. De riante woonkamer-en-suite is voorzien van schuifseparatie en is afgewerkt met een grijsgelakte parketvloer en biedt via de nieuwe aluminium harmonicadeuren toegang tot de besloten achtertuin. De moderne keuken is voorzien van alle gemakken en heeft ook een deur naar de tuin. De achtertuin is gelegen op het westen waarmee je 's-middags en 's-avonds heerlijk in de zon kan zitten. Via de ruime schuur heb je toegang tot het achterpad. Tweede verdieping: Overloop met lichtkoepel in het dak boven de trap. De slaapverdieping biedt twee volwaardige slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Het balkon is te bereiken middels 1 van de slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een wastafel en de warmwater boiler. Bijzonderheden: • Bouwjaar 1928; • Gelegen op eigen grond; • Zonnige tuin op het westen; • Volledig voorzien van dubbel glas; • Slapende VvE, wel gezamenlijke opstalverzekering; • Verwarming middels elektrische en infrarood panelen; • Ouderdomsclausule van toepassing; • In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels en goede verbinding tot uitvalswegen; • Oplevering kan spoedig. Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen. De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

3117 PS, Schiedam
€ 250.000,- k.k.
Sfeervolle en verrassend ruime benedenwoning met een zonnige achtertuin op het westen! Deze woning heeft twee slaapkamers en een badkamer op de halve tweede verdieping.
De woning is gelegen aan een karakteristieke straat in Schiedam-West in de nabijheid van winkels, scholen, het Julianapark, openbaar vervoer (metro en bus) en diverse uitvalswegen naar de snelweg zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Indeling:
Begane grond:
Tochtportaal. Hal met toiletruimte, kelderkast en kast met aansluiting wasmachine en eventueel droger. De riante woonkamer-en-suite is voorzien van schuifseparatie en is afgewerkt met een grijsgelakte parketvloer en biedt via de nieuwe aluminium harmonicadeuren toegang tot de besloten achtertuin. De moderne keuken is voorzien van alle gemakken en heeft ook een deur naar de tuin. De achtertuin is gelegen op het westen waarmee je ‘s-middags en ‘s-avonds heerlijk in de zon kan zitten. Via de ruime schuur heb je toegang tot het achterpad.

Tweede verdieping:
Overloop met lichtkoepel in het dak boven de trap. De slaapverdieping biedt twee volwaardige slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Het balkon is te bereiken middels 1 van de slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een wastafel en de warmwater boiler.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1928;
• Gelegen op eigen grond;
• Zonnige tuin op het westen;
• Volledig voorzien van dubbel glas;
• Slapende VvE, wel gezamenlijke opstalverzekering;
• Verwarming middels elektrische en infrarood panelen;
• Ouderdomsclausule van toepassing;
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels en goede verbinding tot uitvalswegen;
• Oplevering kan spoedig.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
88 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
88 m2
Inhoud
323 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Benedenwoning
Open portiek
Nee
Aantal woonlagen
2
Soorten verwarming
Electrische verwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Elektrische boiler eigendom
Energieklasse
F
Energielabel einddatum
19 mei 2032

5/9

Foto's

Plattegronden