Vincent van den Heuvelstraat 14


5666 TL, Geldrop
€ 350.000,- k.k.
In een sfeervolle straat gelegen gerenoveerde (2009) hoekwoning met een dubbele garage/werkplaats van 60 m2. Deze keurige woning heeft heel veel mogelijkheden. Allereerst kan door het ruime perceel van 308m2 de woning makkelijk uitgebouwd worden. Daarnaast biedt de grote garage/hobbyruimte je heel veel mogelijkheden. Denk daarbij aan een praktijk of werkruimte aan huis met daarnaast nog steeds een garage. begane grond Entree hal met pvc vloer die ook in de keuken en woonkamer is doorgelegd; toilet; meterkast; gezellige living van circa 32 m2 bestaande uit de woonkamer en een open keuken. Opvallend is vooral de breedte maat van de woning (circa 6,4 meter). De open keuken is qua inrichting eenvoudig maar netjes. Er is een aanrechtblad onder het raam, onder- en bovenkastjes, een afzuigkap en aansluitingen voor huishoudelijke apparatuur. Vanuit de keuken is de verdiepte kelderkast toegankelijk. 1e verdieping Overloop met laminaatvloer die ook in de slaapkamers is doorgelegd; kast met de HR-CV-combi ketel (2009); hoofdslaapkamer van bijna 14 m2 van waaruit je direct in de kap kijkt; slaapkamer 2 van circa 7 m2 die nu als kledingkamer in gebruik is (ingebouwde kastenwand blijft bij de woning); slaapkamer 3 van circa 9 m2 met aansluiting voor wasmachine en -droger (inclusief ombouw); badkamer met betonstuc wanden, ruime inloopdouche met glazen spatscherm en een wastafel met badkamermeubel en spiegel. 2e verdieping de vliering is toegankelijk vanuit de hoofdslaapkamer. Hier is veel opbergruimte maar ook de mechanische ventilatie unit. De achtertuin is ook via de oprit naast het huis bereikbaar via een elektrisch bedienbare poort. De tuin is van de woning tot aan de garage circa 14 meter diep en circa 9 meter breed en volledig bestraat. Achter in de tuin staat de dubbele garage (in 2016 gebouwd met staalconstructie en geïsoleerde sandwichpanelen) met twee elektrisch bedienbare sectionaaldeuren. De garage is volledig geïsoleerd en heeft vloerverwarming met aparte CV ketel. Voor 1 van de garages staat een forse carport. Maar als je voldoende hebt 1 garage dan kan je deze natuurlijk ook als een overdekt terras gebruiken. En in dat geval kan je ook een groot deel van de tuin "groen" aanleggen. Kortom mogelijkheden genoeg. Algemeen * de woning is in 2009 door de toenmalige eigenaar gerenoveerd. Onder meer het dak en alle kozijnen zijn in die tijd vernieuwd evenals het loodgieterswerk en de elektra. * er is airco op de hoofdslaapkamer aanwezig * tegen de achtergevel is een groot zonnescherm aanwezig * sfeervolle paneeldeuren op verdieping * alle wanden gestuct (begane grond 2013 verdieping 2021) * Geldrop heeft vele voorzieningen. Opvallend zijn het NS station en een ziekenhuis. alsmede een middelbare school. * gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer, het centrum en ook de bossen en heide tegen Geldrop.

5666 TL, Geldrop
€ 350.000,- k.k.
In een sfeervolle straat gelegen gerenoveerde (2009) hoekwoning met een dubbele garage/werkplaats van 60 m2. Deze keurige woning heeft heel veel mogelijkheden. Allereerst kan door het ruime perceel van 308m2 de woning makkelijk uitgebouwd worden. Daarnaast biedt de grote garage/hobbyruimte je heel veel mogelijkheden. Denk daarbij aan een praktijk of werkruimte aan huis met daarnaast nog steeds een garage.

begane grond
Entree hal met pvc vloer die ook in de keuken en woonkamer is doorgelegd; toilet; meterkast; gezellige living van circa 32 m2 bestaande uit de woonkamer en een open keuken. Opvallend is vooral de breedte maat van de woning (circa 6,4 meter). De open keuken is qua inrichting eenvoudig maar netjes. Er is een aanrechtblad onder het raam, onder- en bovenkastjes, een afzuigkap en aansluitingen voor huishoudelijke apparatuur. Vanuit de keuken is de verdiepte kelderkast toegankelijk.

1e verdieping
Overloop met laminaatvloer die ook in de slaapkamers is doorgelegd; kast met de HR-CV-combi ketel (2009); hoofdslaapkamer van bijna 14 m2 van waaruit je direct in de kap kijkt; slaapkamer 2 van circa 7 m2 die nu als kledingkamer in gebruik is (ingebouwde kastenwand blijft bij de woning); slaapkamer 3 van circa 9 m2 met aansluiting voor wasmachine en -droger (inclusief ombouw); badkamer met betonstuc wanden, ruime inloopdouche met glazen spatscherm en een wastafel met badkamermeubel en spiegel.

2e verdieping
de vliering is toegankelijk vanuit de hoofdslaapkamer. Hier is veel opbergruimte maar ook de mechanische ventilatie unit.

De achtertuin is ook via de oprit naast het huis bereikbaar via een elektrisch bedienbare poort. De tuin is van de woning tot aan de garage circa 14 meter diep en circa 9 meter breed en volledig bestraat. Achter in de tuin staat de dubbele garage (in 2016 gebouwd met staalconstructie en geïsoleerde sandwichpanelen) met twee elektrisch bedienbare sectionaaldeuren. De garage is volledig geïsoleerd en heeft vloerverwarming met aparte CV ketel. Voor 1 van de garages staat een forse carport. Maar als je voldoende hebt 1 garage dan kan je deze natuurlijk ook als een overdekt terras gebruiken. En in dat geval kan je ook een groot deel van de tuin “groen” aanleggen. Kortom mogelijkheden genoeg.

Algemeen
* de woning is in 2009 door de toenmalige eigenaar gerenoveerd. Onder meer het dak en alle kozijnen zijn in die tijd vernieuwd evenals het loodgieterswerk en de elektra.
* er is airco op de hoofdslaapkamer aanwezig
* tegen de achtergevel is een groot zonnescherm aanwezig
* sfeervolle paneeldeuren op verdieping
* alle wanden gestuct (begane grond 2013 verdieping 2021)
* Geldrop heeft vele voorzieningen. Opvallend zijn het NS station en een ziekenhuis. alsmede een middelbare school.
* gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer, het centrum en ook de bossen en heide tegen Geldrop.

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1949
Woonoppervlakte
79 m2
Perceel oppervlakte
308 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1949
Woonoppervlakte
79 m2
Perceel oppervlakte
308 m2
Inhoud
303 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
1 m2
Type
Hoekwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
HR
CV ketel bouwjaar
2009
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Video