Veurnestraat 38


4826 AE, Breda
€ 275.000,- k.k.
Unieke kans! Ben jij op zoek naar een compleet gemoderniseerde instapklare eindwoning in Breda? Grijp dan nu je kans! Deze woning is voorzien van alle luxe zoals een ruime woonkamer met vloerverwarming en houtkachel en een open keuken met diverse inbouw apparatuur. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers waarvan één voorzien is van een airco, een luxe badkamer met inloopdouche en ligbad en een wasruimte. Op de tweede verdieping bevind zich de derde slaapkamer en voorzolder. Tevens is de woning verduurzaamd en beschikt deze over energielabel A door het plaatsen van isolatie en zonnepanelen. Pluspunt: de woning heeft vrij uitzicht! De woning zal niet op Funda worden geplaatst en er worden maar een beperkt aantal kandidaten uitgenodigd dus vraag snel een bezichtiging aan!

4826 AE, Breda
€ 275.000,- k.k.
Unieke kans! Ben jij op zoek naar een compleet gemoderniseerde instapklare eindwoning in Breda? Grijp dan nu je kans! Deze woning is voorzien van alle luxe zoals een ruime woonkamer met vloerverwarming en houtkachel en een open keuken met diverse inbouw apparatuur. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers waarvan één voorzien is van een airco, een luxe badkamer met inloopdouche en ligbad en een wasruimte. Op de tweede verdieping bevind zich de derde slaapkamer en voorzolder.

Tevens is de woning verduurzaamd en beschikt deze over energielabel A door het plaatsen van isolatie en zonnepanelen.

Pluspunt: de woning heeft vrij uitzicht!

De woning zal niet op Funda worden geplaatst en er worden maar een beperkt aantal kandidaten uitgenodigd dus vraag snel een bezichtiging aan!

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1966
Woonoppervlakte
100 m2
Perceel oppervlakte
182 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1966
Woonoppervlakte
100 m2
Perceel oppervlakte
182 m2
Inhoud
315 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Eindwoning
Soorten verwarming
Stadsverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Standsverwarming
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
1 mei 2031

Foto's