Vechtstraat 16


5704 HS, Helmond
€ 210.000,- k.k.
Dit unieke pand gelegen in Brouwhuis beschikt over een drietal slaapkamers, nette badkamer en tuin met bijgebouw/gastenverblijf met eigen voorzieningen! De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen zoals, winkels, scholen, NS-station, sportgelegenheden en natuur. Entree. Hal met meterkast en trapopgang. De hal is voorzien van een houten vloer. De woonkamer is licht en praktisch qua indeling. De zithoek is gelegen aan de voorzijde van de woning en de eethoek aan de tuinzijde. De woonkamer is eveneens voorzien van een houten vloer. Aan de achterzijde is de dichte keuken gelegen. De keuken is voorzien van de volgende apparatuur; koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-magnetron. De diverse boven- en onderkasten zorgen voor voldoende bergruimte. Het blad in de keuken is van graniet. Portaal. Vanuit de woonkamer is het portaal bereikbaar. Hier bevindt zich de trapkast en de toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en beschikt over een wandcloset en fonteintje. 1e verdieping. De overloop met laminaatvloer geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een lichte laminaatvloer. De twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning beschikken over een dakraam. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel, wandcloset en designradiator. Bergzolder. Vanuit de overloop is middels een vlizotrap de ruime bergzolder bereikbaar. Tuin. De achtertuin is aangelegd met bestrating, borders met beplanting en een tuinhuisje. Achter in de tuin is een praktisch en riant gastenverblijf/praktijkruimte gerealiseerd. Dit gebouw is voorzien van alle gewenste gemakken zoals: - een eigen ingang - elektra - keukenblok met spoelbak - toiletruimte - douchecabine - plafond met inbouwspots - verwarming. Kortom een mooie mogelijkheid om voor diverse doeleinden te gebruiken (mits toegestaan binnen het bestemmingsplan). Bijzonderheden: - Gunstig gelegen tussenwoning aan rustige straat in woonwijk; - Nabij diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, sportgelegenheden en NS-station; - Praktisch bijgebouw in de achtertuin met eigen ingang en voorzieningen; - Een drietal slaapkamers; - Nette badkamer; - Verkoper verlangt bij het tot stand komen van overeenstemming een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom; - Aanvaarding in overleg; - Kortom, een woning welke u beslist van binnen dient te bekijken om een goede indruk te krijgen!

5704 HS, Helmond
€ 210.000,- k.k.
Dit unieke pand gelegen in Brouwhuis beschikt over een drietal slaapkamers, nette badkamer en tuin met bijgebouw/gastenverblijf met eigen voorzieningen! De woning is gelegen nabij diverse voorzieningen zoals, winkels, scholen, NS-station, sportgelegenheden en natuur.

Entree.
Hal met meterkast en trapopgang. De hal is voorzien van een houten vloer.

De woonkamer is licht en praktisch qua indeling. De zithoek is gelegen aan de voorzijde van de woning en de eethoek aan de tuinzijde. De woonkamer is eveneens voorzien van een houten vloer.

Aan de achterzijde is de dichte keuken gelegen. De keuken is voorzien van de volgende apparatuur; koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-magnetron. De diverse boven- en onderkasten zorgen voor voldoende bergruimte. Het blad in de keuken is van graniet.

Portaal. Vanuit de woonkamer is het portaal bereikbaar. Hier bevindt zich de trapkast en de toiletruimte.
De toiletruimte is deels betegeld en beschikt over een wandcloset en fonteintje.

1e verdieping.
De overloop met laminaatvloer geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een lichte laminaatvloer.
De twee slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning beschikken over een dakraam.

De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel, wandcloset en designradiator.

Bergzolder.
Vanuit de overloop is middels een vlizotrap de ruime bergzolder bereikbaar.

Tuin.
De achtertuin is aangelegd met bestrating, borders met beplanting en een tuinhuisje. Achter in de tuin is een praktisch en riant gastenverblijf/praktijkruimte gerealiseerd. Dit gebouw is voorzien van alle gewenste gemakken zoals:
– een eigen ingang
– elektra
– keukenblok met spoelbak
– toiletruimte
– douchecabine
– plafond met inbouwspots
– verwarming.
Kortom een mooie mogelijkheid om voor diverse doeleinden te gebruiken (mits toegestaan binnen het bestemmingsplan).

Bijzonderheden:
– Gunstig gelegen tussenwoning aan rustige straat in woonwijk;
– Nabij diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, sportgelegenheden en NS-station;
– Praktisch bijgebouw in de achtertuin met eigen ingang en voorzieningen;
– Een drietal slaapkamers;
– Nette badkamer;
– Verkoper verlangt bij het tot stand komen van overeenstemming een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom;
– Aanvaarding in overleg;
– Kortom, een woning welke u beslist van binnen dient te bekijken om een goede indruk te krijgen!

Koopprijs
€ 210.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1986
Woonoppervlakte
84 m2
Perceel oppervlakte
144 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Koopprijs
€ 210.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1986
Woonoppervlakte
84 m2
Perceel oppervlakte
144 m2
Inhoud
292 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
12 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
Stadsverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Standsverwarming
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
4 februari 2030

Foto's

Plattegronden

Video