‘t Geluk 18


5662 HV, Geldrop
€ 350.000,- k.k.
Dit ruime huis met sfeervolle erker aan de voorzijde biedt een perfecte basis voor een moderne en ruime gezinswoning in één van de leukste straten in de groene en populaire Skandiawijk. De gunstige ligging ten opzichte van scholen, natuur en het centrum van Geldrop maken dit een fijne gezinswoning. Meest opvallend is de grote breedtemaat van dit huis. Indeling: Begane grond: via de voortuin bereikbare overdekte entree; hal met tegelvloer; geheel betegeld groot toilet met hangcloset en fonteintje; kelderkast annex meterkast; flinke keuken van ruim 12 m2 met een tegelvloer, wit kunststof keukenblok in een hoekopstelling, een dubbele rvs spoelbak, afzuigkap, gaskookplaat, elektrische oven, vaatwasser, kast- en lade ruimte. Verder zijn er vaste kasten met een doorgeefluik naar de woonkamer. De lichte doorzon woonkamer is ruim 30 m2, heeft een parketvloer, een open haard, een sfeervolle erker aan de voorzijde en openslaande tuindeuren naar het terras aan de achterzijde. 1e verdieping; overloop; slaapkamer 1 aan de voorzijde van plm. 9 m2 met een vaste kast; slaapkamer 2 aan de achterzijde van plm. 10 m2 met een vaste kast en deur naar het balkon; slaapkamer 3 aan de achterzijde van plm. 13,5 m2 met 2 vaste kasten en een deur naar het balkon; badkamer met douche, 2e toilet en een wastafel. 2e verdieping: overloop met toegang tot kruipruimte; zolderslaapkamer 4 van plm. 13 m2 met dakkapel, 2 vaste kasten en wastafel; zolder bergkamer met een extra douche, de CV combi ketel en de aansluiting voor de wasmachine. De tuin ligt op het oosten, is circa 18 meter diep en heeft achterin een poort naar de achterom. Ook ligt achter in de tuin de berging die voorzien is van elektra. Bijzonderheden: *de woning is deels voorzien van dubbel glas (begane grond m.u.v. hal, 1e verdieping in grote slaapkamer en badkamer alsmede de schuine dakramen op de 2e verdieping) *gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Geldrop, scholen en natuur. *Geldrop heeft erg goede voorzieningen zoals een NS station op loopafstand, een ziekenhuis en een middelbare school. Ook ligt het centrum van Eindhoven op 20 minuten fietsafstand. *ondanks dat het een nette woning is moet koper rekening te houden met moderniseringskosten.

5662 HV, Geldrop
€ 350.000,- k.k.
Dit ruime huis met sfeervolle erker aan de voorzijde biedt een perfecte basis voor een moderne en ruime gezinswoning in één van de leukste straten in de groene en populaire Skandiawijk. De gunstige ligging ten opzichte van scholen, natuur en het centrum van Geldrop maken dit een fijne gezinswoning. Meest opvallend is de grote breedtemaat van dit huis.

Indeling:
Begane grond: via de voortuin bereikbare overdekte entree; hal met tegelvloer; geheel betegeld groot toilet met hangcloset en fonteintje; kelderkast annex meterkast; flinke keuken van ruim 12 m2 met een tegelvloer, wit kunststof keukenblok in een hoekopstelling, een dubbele rvs spoelbak, afzuigkap, gaskookplaat, elektrische oven, vaatwasser, kast- en lade ruimte. Verder zijn er vaste kasten met een doorgeefluik naar de woonkamer. De lichte doorzon woonkamer is ruim 30 m2, heeft een parketvloer, een open haard, een sfeervolle erker aan de voorzijde en openslaande tuindeuren naar het terras aan de achterzijde.

1e verdieping; overloop; slaapkamer 1 aan de voorzijde van plm. 9 m2 met een vaste kast; slaapkamer 2 aan de achterzijde van plm. 10 m2 met een vaste kast en deur naar het balkon; slaapkamer 3 aan de achterzijde van plm. 13,5 m2 met 2 vaste kasten en een deur naar het balkon; badkamer met douche, 2e toilet en een wastafel.

2e verdieping: overloop met toegang tot kruipruimte; zolderslaapkamer 4 van plm. 13 m2 met dakkapel, 2 vaste kasten en wastafel; zolder bergkamer met een extra douche, de CV combi ketel en de aansluiting voor de wasmachine.

De tuin ligt op het oosten, is circa 18 meter diep en heeft achterin een poort naar de achterom. Ook ligt achter in de tuin de berging die voorzien is van elektra.

Bijzonderheden:
*de woning is deels voorzien van dubbel glas (begane grond m.u.v. hal, 1e verdieping in grote slaapkamer en badkamer alsmede de schuine dakramen op de 2e verdieping)
*gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Geldrop, scholen en natuur.
*Geldrop heeft erg goede voorzieningen zoals een NS station op loopafstand, een ziekenhuis en een middelbare school. Ook ligt het centrum van Eindhoven op 20 minuten fietsafstand.
*ondanks dat het een nette woning is moet koper rekening te houden met moderniseringskosten.

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
123 m2
Perceel oppervlakte
234 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 350.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
123 m2
Perceel oppervlakte
234 m2
Inhoud
416 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
HR combi nefit
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden