St. Ignatiusstraat 147


4817 KG, Breda
€ 315.000,- k.k.
Modern instapklaar appartement gelegen op gunstige locatie nabij stadscentrum en het Brabantplein. Het appartement is voorzien van woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een berging en eigen parkeerplaats. Bijzonder is dat dit appartement is gelegen op de begane grond met een zonneterras gelegen op het zuiden! Nieuwsgierig? Vraag dan nu een bezichtiging aan! Bouwkwaliteit Het appartementencomplex is hoogwaardig gebouwd in 2011 en de appartementen zijn volledig geïsoleerd naar de meest recente normen (dubbel glas, dak- en muurisolatie). Het appartement wordt permanent mechanisch geventileerd. De buitenkozijnen zijn in strak, onderhoudsvriendelijk aluminium uitgevoerd en voorzien van draai-/kiepramen. Verwarming wordt voorzien via vloerverwarming waardoor de warmte zich gelijkmatig verdeeld. Er zijn dus geen radiatoren aanwezig in het complex. Entreehal Afgesloten entreehal; centrale hal met trappenhuis en bellentableau, toegang tot de lift en de berging ruimte; eigen afsluitbare berging, eigen parkeerplaats. Entree woning Voorzien van een mooie hout-look lamimaat vloer met garderobeplek, meterkast (6 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars), opstelplaats doorstroomapparaat en vandaar toegang tot woonkamer, slaapkamers en badkamer. Woonkamer Woonkamer over de volle breedte voorzien van een mooie hout-look laminaat vloer, strakke wandafwerking, open keuken en schuifpui naar de buitenruimte. Keuken Open keuken voorzien van een kunststof werkblad met RVS spoelbak, 4-pits inductie kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser, Quooker en diverse onder- en bovenkasten/laden. Zonneterras Ruim terras van 15m2 gelegen op het zuiden en voorzien van tegelwerk en een groene heg. Het is eventueel mogelijk om de m2 van de tuin uit te breiden in overleg en na goedkeuring VvE. Slaapkamers Grote slaapkamer voorzien van ook dezelfde laminaat vloer, TV-aansluiting en plek voor een ruime klerenkast. Slaapkamer twee is tevens voorzien de laminaat vloer en heeft ook strakke wanden en plafonds. Badkamer Grotendeels betegelde luxe badkamer voorzien van een ruime inloopdouche met thermostaatkraan, toilet, vaste wastafel in meubel alsmede opstelplaats ten behoeve van de wasapparatuur. Kenmerken: - Het appartement is voorzien van aluminium draai/kiepramen met dubbele beglazing; - Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming; - Het appartement wordt permanent mechanische geventileerd; - Er is een eigen berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein achter het complex; - De berging is voorzien van een eigen meter waardoor het plaatsen van een vriezer mogelijk is; - Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt; - Het appartementen complex is in 2016 geheel opnieuw geschilderd en voorzien van nieuwe plinten; - Het appartement is voorzien van elektrisch zonnescherm over de gehele breedte van het terras en is van het merk 'Jan de Bouvrie' ; - VvE kosten bedragen circa 131,62 per maand;

4817 KG, Breda
€ 315.000,- k.k.
Modern instapklaar appartement gelegen op gunstige locatie nabij stadscentrum en het Brabantplein. Het appartement is voorzien van woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een berging en eigen parkeerplaats. Bijzonder is dat dit appartement is gelegen op de begane grond met een zonneterras gelegen op het zuiden! Nieuwsgierig? Vraag dan nu een bezichtiging aan!

Bouwkwaliteit
Het appartementencomplex is hoogwaardig gebouwd in 2011 en de appartementen zijn volledig geïsoleerd naar de meest recente normen (dubbel glas, dak- en muurisolatie). Het appartement wordt permanent mechanisch geventileerd. De buitenkozijnen zijn in strak, onderhoudsvriendelijk aluminium uitgevoerd en voorzien van draai-/kiepramen. Verwarming wordt voorzien via vloerverwarming waardoor de warmte zich gelijkmatig verdeeld. Er zijn dus geen radiatoren aanwezig in het complex.

Entreehal
Afgesloten entreehal; centrale hal met trappenhuis en bellentableau, toegang tot de lift en de berging ruimte; eigen afsluitbare berging, eigen parkeerplaats.

Entree woning
Voorzien van een mooie hout-look lamimaat vloer met garderobeplek, meterkast (6 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars), opstelplaats doorstroomapparaat en vandaar toegang tot woonkamer, slaapkamers en badkamer.

Woonkamer
Woonkamer over de volle breedte voorzien van een mooie hout-look laminaat vloer, strakke wandafwerking, open keuken en schuifpui naar de buitenruimte.

Keuken
Open keuken voorzien van een kunststof werkblad met RVS spoelbak, 4-pits inductie kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser, Quooker en diverse onder- en bovenkasten/laden.

Zonneterras
Ruim terras van 15m2 gelegen op het zuiden en voorzien van tegelwerk en een groene heg. Het is eventueel mogelijk om de m2 van de tuin uit te breiden in overleg en na goedkeuring VvE.

Slaapkamers
Grote slaapkamer voorzien van ook dezelfde laminaat vloer, TV-aansluiting en plek voor een ruime klerenkast. Slaapkamer twee is tevens voorzien de laminaat vloer en heeft ook strakke wanden en plafonds.

Badkamer
Grotendeels betegelde luxe badkamer voorzien van een ruime inloopdouche met thermostaatkraan, toilet, vaste wastafel in meubel alsmede opstelplaats ten behoeve van de wasapparatuur.

Kenmerken:
– Het appartement is voorzien van aluminium draai/kiepramen met dubbele beglazing;
– Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming;
– Het appartement wordt permanent mechanische geventileerd;
– Er is een eigen berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein achter het complex;
– De berging is voorzien van een eigen meter waardoor het plaatsen van een vriezer mogelijk is;
– Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt;
– Het appartementen complex is in 2016 geheel opnieuw geschilderd en voorzien van nieuwe plinten;
– Het appartement is voorzien van elektrisch zonnescherm over de gehele breedte van het terras en is van het merk ‘Jan de Bouvrie’ ;
– VvE kosten bedragen circa 131,62 per maand;

Koopprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
63 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Koopprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
63 m2
Inhoud
214 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Portiekflat
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Soorten verwarming
Stadsverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Stadsverwarming
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
9 January 2026

1/1

Foto's

Plattegronden

Video