Smient 14


5667 NH, Geldrop
€ 325.000,- k.k.
Aan een groen plantsoen gelegen en over de gehele breedte uitgebouwde woning met 4 slaapkamers. Leuke achtertuin met overdekt en deels afsluitbaar terras. Het centrum van Geldrop en veel recreatief groen onder handbereik. Indeling: Begane grond: Overdekte entree; hal met 70-er jaren tegelvloer die doorloopt in woonkamer en keuken; meterkast; toilet; forse T-vormige woonkamer van 44 m2 groot met een zithoek aan de voorzijde (met uitzicht over plantsoen), gezellig middenstuk met open haard (voorzien van een gasblok) en een eethoek aan de achterzijde met een schuifpui (plus convectorput) naar de tuin. De open keuken is middels een eetbar van de woonkamer afgescheiden en heeft een eiken inrichting met in hoekopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven en close in boiler. 1e verdieping: overloop met laminaatvloer die doorloopt in de slaapkamers; slaapkamer 1 aan de voorzijde van circa 9 m2; slaapkamer 2 aan de achterzijde van circa 14 m2 met 2 inbouwkasten; slaapkamer 3 aan de achterzijde van circa 6,5 m2 met inbouw kast; badkamer met ligbad en wastafel met onderbouw en spiegel. 2e verdieping: Via vaste trap (afgesloten met deur) bereikbare voorzolder met dakraam, laminaatvloer, aansluiting wasmachine en -droger, HR CV combi- ketel, wastafel en bergruimte; zolderslaapkamer van circa 13 m2 met vloerbedekking, dakkapel en bergruimtes. Tuin: De zonnige achtertuin ligt vrijwel op het zuiden. Direct tegen de woning is een groot terras. Achter in de tuin staat de berging (met elektra) en is de achterom. Tegen de berging is een heerlijk overdekt terras dat deels met glazen schuifpanelen is af te sluiten. Bijzonderheden: * vrijwel de gehele woning is voorzien van thermopane beglazing. De uitbouw is volledig geïsoleerd. De overige spouwmuren zijn na geïsoleerd. Daarnaast is ook het dak geïsoleerd. * in de woonkamer deels stuc plafond met inbouw spotlights. * vloerverwarming aanwezig in woonkamer. * aan de achterzijde (met uitzondering van de dakkapel) zijn rolluiken. * binnen een straal van 700 meter zijn talloze voorzieningen zoals het centrum van Geldrop, de Kasteeltuin met kinderboerderij, een basisschool, de groene Dommelvallei, sportvelden, etc. Verder beschikt Geldrop over een NS-station, middelbare school en een streekziekenhuis.

5667 NH, Geldrop
€ 325.000,- k.k.
Aan een groen plantsoen gelegen en over de gehele breedte uitgebouwde woning met 4 slaapkamers. Leuke achtertuin met overdekt en deels afsluitbaar terras. Het centrum van Geldrop en veel recreatief groen onder handbereik.

Indeling:
Begane grond:
Overdekte entree; hal met 70-er jaren tegelvloer die doorloopt in woonkamer en keuken; meterkast; toilet; forse T-vormige woonkamer van 44 m2 groot met een zithoek aan de voorzijde (met uitzicht over plantsoen), gezellig middenstuk met open haard (voorzien van een gasblok) en een eethoek aan de achterzijde met een schuifpui (plus convectorput) naar de tuin. De open keuken is middels een eetbar van de woonkamer afgescheiden en heeft een eiken inrichting met in hoekopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, oven en close in boiler.

1e verdieping:
overloop met laminaatvloer die doorloopt in de slaapkamers; slaapkamer 1 aan de voorzijde van circa 9 m2; slaapkamer 2 aan de achterzijde van circa 14 m2 met 2 inbouwkasten; slaapkamer 3 aan de achterzijde van circa 6,5 m2 met inbouw kast; badkamer met ligbad en wastafel met onderbouw en spiegel.

2e verdieping:
Via vaste trap (afgesloten met deur) bereikbare voorzolder met dakraam, laminaatvloer, aansluiting wasmachine en -droger, HR CV combi- ketel, wastafel en bergruimte; zolderslaapkamer van circa 13 m2 met vloerbedekking, dakkapel en bergruimtes.

Tuin:
De zonnige achtertuin ligt vrijwel op het zuiden. Direct tegen de woning is een groot terras. Achter in de tuin staat de berging (met elektra) en is de achterom. Tegen de berging is een heerlijk overdekt terras dat deels met glazen schuifpanelen is af te sluiten.

Bijzonderheden:
* vrijwel de gehele woning is voorzien van thermopane beglazing. De uitbouw is volledig geïsoleerd. De overige spouwmuren zijn na geïsoleerd. Daarnaast is ook het dak geïsoleerd.
* in de woonkamer deels stuc plafond met inbouw spotlights.
* vloerverwarming aanwezig in woonkamer.
* aan de achterzijde (met uitzondering van de dakkapel) zijn rolluiken.
* binnen een straal van 700 meter zijn talloze voorzieningen zoals het centrum van Geldrop, de Kasteeltuin met kinderboerderij, een basisschool, de groene Dommelvallei, sportvelden, etc. Verder beschikt Geldrop over een NS-station, middelbare school en een streekziekenhuis.

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
119 m2
Perceel oppervlakte
143 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
119 m2
Perceel oppervlakte
143 m2
Inhoud
412 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel, Open haard
CV ketel type
HR
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
28 maart 2032

Foto's

Plattegronden

Video