Schulpstet 4


1901 JJ, Castricum
€ 395.000,- k.k.
Op 10 december 2022 is het weer mogelijk om tijdens de ERA Open Huizen Route deze woning te bekijken zonder afspraak. Je kunt gewoon binnenlopen tussen 11.00 en 15.00. Je kijkt kort binnen en kunt de eigenaar vragen stellen. Als je het leuk vindt, maak je daarna een afspraak met de verkopend makelaar voor een bezichtiging. Heerlijk wonen in Bakkum! Dichtbij de bossen, duinen, de zee en het strand staat deze karakteristieke tussenwoning uit de jaren '30. Een goed onderhouden woning op een fantastische plek. Bij binnenkomst tref je de woonkamer aan met aan de voorzijde een gloednieuwe erker met gerestaureerd glas in lood. In de oude achterkamer bevindt zich nu de woonkeuken met diverse inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zich de badcel en twee ruime slaapkamers met de mogelijkheid voor een derde slaapkamer. De daarboven gelegen bergzolder is met een bouwkundige aanpassing ook eventueel in een (slaap)kamer te veranderen. In 1991 heeft de eigenaar aan de achterzijde een serre laten bouwen. De serre is verwarmd en hier bevindt zich ook de wasmachine/droger opstelling. In de achtertuin staat, over de volle breedte, een royale vrijstaande houten berging. De tuin ligt op het westen, hier kun je 's zomers tot in de avond heerlijk van de zon genieten. Indeling Begane grond: entree, hal, meterkast, toegang naar woonkamer met erker, (woon)keuken met inbouwapparatuur, trap/kelderkast, overloop, trapopgang, toilet, toegang naar serre met opstelling/aansluiting wasmachine/droger en openslaande deuren met toegang naar de achtertuin gelegen op het westen. Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers voorzien van een dakkapel/dak uitbouw met ingebouwde elektrische rolluiken en een badcel v.v. douche en wastafel. Tweede verdieping: middels losse trap toegang naar de vliering met berging en opstelling cv-ketel. In de achtertuin staat over de volle breedte een vrijstaande houten berging v.v. elektra. Bijzonderheden: - achtertuin gelegen op het westen; - keuken 1998 deels gerenoveerd (nieuwe frontjes) in 2019; - inbouwapparatuur keuken vanaf 2014 vernieuwd; - 2005 nieuwe voordeur; - 2006 op de eerste verdieping aan de achterzijde uitgebouwd; - 2006 dakkapellen voor; - 2015 deels nieuwe schuur; - 2017 nieuwe waterleiding; - 2021 nieuwe cv-ketel; - 2022 nieuwe hardhouten erker met HR++ glas; - 2022 nieuwe goot voor; - krachtstroom aanwezig; - loopafstand van de bossen en duingebied; - nabij sportverenigingen; - strand, winkels, scholen en NS-station op fietsafstand. Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

1901 JJ, Castricum
€ 395.000,- k.k.
Op 10 december 2022 is het weer mogelijk om tijdens de ERA Open Huizen Route deze woning te bekijken zonder afspraak. Je kunt gewoon binnenlopen tussen 11.00 en 15.00. Je kijkt kort binnen en kunt de eigenaar vragen stellen. Als je het leuk vindt, maak je daarna een afspraak met de verkopend makelaar voor een bezichtiging.

Heerlijk wonen in Bakkum!

Dichtbij de bossen, duinen, de zee en het strand staat deze karakteristieke tussenwoning uit de jaren ’30.
Een goed onderhouden woning op een fantastische plek. Bij binnenkomst tref je de woonkamer aan met aan de voorzijde een gloednieuwe erker met gerestaureerd glas in lood. In de oude achterkamer bevindt zich nu de woonkeuken met diverse inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping bevinden zich de badcel en twee ruime slaapkamers met de mogelijkheid voor een derde slaapkamer. De daarboven gelegen bergzolder is met een bouwkundige aanpassing ook eventueel in een (slaap)kamer te veranderen. In 1991 heeft de eigenaar aan de achterzijde een serre laten bouwen. De serre is verwarmd en hier bevindt zich ook de wasmachine/droger opstelling. In de achtertuin staat, over de volle breedte, een royale vrijstaande houten berging. De tuin ligt op het westen, hier kun je ’s zomers tot in de avond heerlijk van de zon genieten.

Indeling

Begane grond: entree, hal, meterkast, toegang naar woonkamer met erker, (woon)keuken met inbouwapparatuur, trap/kelderkast, overloop, trapopgang, toilet, toegang naar serre met opstelling/aansluiting wasmachine/droger en openslaande deuren met toegang naar de achtertuin gelegen op het westen.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers voorzien van een dakkapel/dak uitbouw met ingebouwde elektrische rolluiken en een badcel v.v. douche en wastafel.

Tweede verdieping: middels losse trap toegang naar de vliering met berging en opstelling cv-ketel.

In de achtertuin staat over de volle breedte een vrijstaande houten berging v.v. elektra.

Bijzonderheden:
– achtertuin gelegen op het westen;
– keuken 1998 deels gerenoveerd (nieuwe frontjes) in 2019;
– inbouwapparatuur keuken vanaf 2014 vernieuwd;
– 2005 nieuwe voordeur;
– 2006 op de eerste verdieping aan de achterzijde uitgebouwd;
– 2006 dakkapellen voor;
– 2015 deels nieuwe schuur;
– 2017 nieuwe waterleiding;
– 2021 nieuwe cv-ketel;
– 2022 nieuwe hardhouten erker met HR++ glas;
– 2022 nieuwe goot voor;
– krachtstroom aanwezig;
– loopafstand van de bossen en duingebied;
– nabij sportverenigingen;
– strand, winkels, scholen en NS-station op fietsafstand.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Koopprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
81 m2
Perceel oppervlakte
125 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Koopprijs
€ 395.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
81 m2
Perceel oppervlakte
125 m2
Inhoud
312 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
5 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2021
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
D
Energielabel einddatum
4 August 2032

Foto's

Plattegronden

Video