Rulstraat 19


5662 ER, Geldrop
€ 375.000,- k.k.
Keurig onderhouden en instap klaar ! Doordat dit huis ruim een meter breder is dan "normale" huizen kan je de indeling als verrassend bestempelen. Een fijne en lichte woonkamer met aansluitende keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers vormen de basis voor veel woonplezier in de groene en kindvriendelijke Skandia wijk. Indeling Begane grond: De ruime hal heeft een tegelvloer die ook in de keuken is doorgelegd; meterkast; een verdiepte kelderkast; gemoderniseerd toilet (hangcloset) met fontein; strakke en bovenal lichte woonkamer in L vorm met strakke marmoleumvloer ("industriële look") en deur naar de tuin; dichte keuken met aanrechtblad, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, elektrische oven, koel/vrieskast, close-in boiler, extra werkblad en volop kastruimte. 1e Verdieping: Ruime en lichte overloop met marmoleumvloer; slaapkamer 1 aan de achterzijde van ruim 12 m2; slaapkamer 2 aan de achterzijde van plm. 8 m2; slaapkamer 3 aan de voorzijde van plm. 10 m2; badkamer 1 met ligbad en wastafel; badkamer 2 met douchecabine en wastafel. 2e Verdieping: Via vaste trap bereikbare grote voorzolder/ werkkamer met groot dakraam; stookruimte met HR CV ketel (2002); ruime zolder slaapkamer 4 met groot dakraam en fijn en vooral groen uitzicht naar buiten. Tuin: De achtertuin is op het westen gelegen, is ruim 11 meter diep, heeft 2 terrassen, een gazon, plantenborders en een achterom; ruime stenen berging van 8 m2 met elektra. De voortuinen worden collectief onderhouden. Iedere woningeigenaar is lid van de vereniging van huis en grondeigenaren Skandia die daarvoor zorgt. Hierdoor wordt het parkachtige karakter van de omgeving geborgd. Algemeen: * spouwmuur isolatie, kapisolatie en deels dubbele beglazing aanwezig * dakpannen zijn vernieuwd * de zolder verdieping is in 2019/2020 volledig verbouwd. *bijdrage een de vereniging Skandia tbv het tuin onderhoud bedraagt circa € 250,- per jaar *er zijn 2 basisscholen op loopafstand aanwezig *supermarkt op 200 meter afstand *Geldrop beschikt over een NS station. Dit ligt op 1 km afstand. Daarnaast is er een ziekenhuis en een middelbare school in Geldrop.

5662 ER, Geldrop
€ 375.000,- k.k.
Keurig onderhouden en instap klaar ! Doordat dit huis ruim een meter breder is dan “normale” huizen kan je de indeling als verrassend bestempelen. Een fijne en lichte woonkamer met aansluitende keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers vormen de basis voor veel woonplezier in de groene en kindvriendelijke Skandia wijk.

Indeling
Begane grond:
De ruime hal heeft een tegelvloer die ook in de keuken is doorgelegd; meterkast; een verdiepte kelderkast; gemoderniseerd toilet (hangcloset) met fontein; strakke en bovenal lichte woonkamer in L vorm met strakke marmoleumvloer (“industriële look”) en deur naar de tuin; dichte keuken met aanrechtblad, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, elektrische oven, koel/vrieskast, close-in boiler, extra werkblad en volop kastruimte.

1e Verdieping:
Ruime en lichte overloop met marmoleumvloer; slaapkamer 1 aan de achterzijde van ruim 12 m2; slaapkamer 2 aan de achterzijde van plm. 8 m2; slaapkamer 3 aan de voorzijde van plm. 10 m2; badkamer 1 met ligbad en wastafel; badkamer 2 met douchecabine en wastafel.

2e Verdieping:
Via vaste trap bereikbare grote voorzolder/ werkkamer met groot dakraam; stookruimte met HR CV ketel (2002); ruime zolder slaapkamer 4 met groot dakraam en fijn en vooral groen uitzicht naar buiten.

Tuin:
De achtertuin is op het westen gelegen, is ruim 11 meter diep, heeft 2 terrassen, een gazon, plantenborders en een achterom; ruime stenen berging van 8 m2 met elektra.
De voortuinen worden collectief onderhouden. Iedere woningeigenaar is lid van de vereniging van huis en grondeigenaren Skandia die daarvoor zorgt. Hierdoor wordt het parkachtige karakter van de omgeving geborgd.

Algemeen:
* spouwmuur isolatie, kapisolatie en deels dubbele beglazing aanwezig
* dakpannen zijn vernieuwd
* de zolder verdieping is in 2019/2020 volledig verbouwd.
*bijdrage een de vereniging Skandia tbv het tuin onderhoud bedraagt circa € 250,- per jaar
*er zijn 2 basisscholen op loopafstand aanwezig
*supermarkt op 200 meter afstand
*Geldrop beschikt over een NS station. Dit ligt op 1 km afstand. Daarnaast is er een ziekenhuis en een middelbare school in Geldrop.

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1958
Woonoppervlakte
115 m2
Perceel oppervlakte
192 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1958
Woonoppervlakte
115 m2
Perceel oppervlakte
192 m2
Inhoud
398 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
HR ketel
CV ketel bouwjaar
2002
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
30 mei 2028

Foto's

Plattegronden

Video