Romerkerkweg 105


1943 EX, Beverwijk
€ 469.500,- k.k.
Wonen in de "bomenbuurt"! Op een van de mooiste locaties van Beverwijk staat deze vrijstaande eengezinswoning uit de jaren '30. Door de centrale ligging is bijna alles op loopafstand zoals winkels, supermarkten, park Westerhout, scholen, tennisbanen en restaurants. De woning is aan de achterzijde over de totale breedte uitgebouwd en opgebouwd. Hierdoor is zowel de begane grond en eerste verdieping aanzienlijk vergroot. Het deels glazen dak van de uitbouw zorgt voor extra veel lichtinval en maakt het een fijne ruimte in de woonkeuken. De openslaande tuindeuren geven zomers nog een extra dimensie aan het woongenot. De woonkamer met aan de voorzijde de karakteristieke erker is grotendeels gestuukt en royaal. In de bijkeuken tref je de opstelling /aansluiting voor de wasmachine/droger en cv-ketel. Op de eerste etage tref je de badkamer, drie slaapkamers met een mogelijkheid tot een vierde en middels een vaste dichte trap kom je op de ruime tweede verdieping met dakkapel aan de zijkant die nog vrij is om zelf in te delen. In de achtertuin staat een ruime vrijstaande stenen garage met vliering en elektrische deur. Indeling Begane grond: Entree, hal/vestibule, gang, trapopgang, trapkast, toilet met fontein, toegang naar doorzonwoonkamer met erker aan de voorzijde en uitbouw aan de achterzijde, open (woon)keuken v.v. inbouw apparatuur, openslaande deuren naar achtertuin, bijkeuken met opstelling/aansluiting wasmachine/droger en cv-ketel. Eerste verdieping: Overloop, luxe en moderne badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel met dubbele kraan, ruime slaapkamer aan de achterzijde, tussenkamer (kleine slaapkamer), grote slaapkamer aan de voorzijde welke gemakkelijk in de originele indeling is terug te brengen naar twee slaapkamers. Tweede verdieping: middels vaste dichte trap naar een grote ruimte met dakkapel aan de zijkant welke naar eigen keuze kan worden ingericht als vierde slaapkamer of als hobbykamer. In de achtertuin staat een grote vrijstaande stenen garage v.v. elektra, vliering en een elektrische deur. Bijzonderheden - vrijstaande woning gebouwd in 1933 op een ruim perceel van 203 m²; - ruime vrijstaande garage v.v. elektra, vliering en elektrische deur; - zonnige en lichte woning; - gestuukte muren en plafonds begane grond; - gestuukte muren eerste verdieping; - erker met markiezen; - deels kunststof ramen, deuren en kozijnen; - de woning is aan de achterzijde uitgebouwd en opgebouwd; - luxe badkamer; - centrale ligging en gelegen in de geliefde "bomenbuurt" van Beverwijk; - nabij duinen, strand en zee. Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

1943 EX, Beverwijk
€ 469.500,- k.k.
Wonen in de “bomenbuurt”!

Op een van de mooiste locaties van Beverwijk staat deze vrijstaande eengezinswoning uit de jaren ’30. Door de centrale ligging is bijna alles op loopafstand zoals winkels, supermarkten, park Westerhout, scholen, tennisbanen en restaurants. De woning is aan de achterzijde over de totale breedte uitgebouwd en opgebouwd. Hierdoor is zowel de begane grond en eerste verdieping aanzienlijk vergroot. Het deels glazen dak van de uitbouw zorgt voor extra veel lichtinval en maakt het een fijne ruimte in de woonkeuken. De openslaande tuindeuren geven zomers nog een extra dimensie aan het woongenot. De woonkamer met aan de voorzijde de karakteristieke erker is grotendeels gestuukt en royaal. In de bijkeuken tref je de opstelling /aansluiting voor de wasmachine/droger en cv-ketel. Op de eerste etage tref je de badkamer, drie slaapkamers met een mogelijkheid tot een vierde en middels een vaste dichte trap kom je op de ruime tweede verdieping met dakkapel aan de zijkant die nog vrij is om zelf in te delen. In de achtertuin staat een ruime vrijstaande stenen garage met vliering en elektrische deur.

Indeling
Begane grond: Entree, hal/vestibule, gang, trapopgang, trapkast, toilet met fontein, toegang naar doorzonwoonkamer met erker aan de voorzijde en uitbouw aan de achterzijde, open (woon)keuken v.v. inbouw apparatuur, openslaande deuren naar achtertuin, bijkeuken met opstelling/aansluiting wasmachine/droger en cv-ketel.

Eerste verdieping: Overloop, luxe en moderne badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel met dubbele kraan, ruime slaapkamer aan de achterzijde, tussenkamer (kleine slaapkamer), grote slaapkamer aan de voorzijde welke gemakkelijk in de originele indeling is terug te brengen naar twee slaapkamers.

Tweede verdieping: middels vaste dichte trap naar een grote ruimte met dakkapel aan de zijkant welke naar eigen keuze kan worden ingericht als vierde slaapkamer of als hobbykamer.

In de achtertuin staat een grote vrijstaande stenen garage v.v. elektra, vliering en een elektrische deur.

Bijzonderheden
– vrijstaande woning gebouwd in 1933 op een ruim perceel van 203 m²;
– ruime vrijstaande garage v.v. elektra, vliering en elektrische deur;
– zonnige en lichte woning;
– gestuukte muren en plafonds begane grond;
– gestuukte muren eerste verdieping;
– erker met markiezen;
– deels kunststof ramen, deuren en kozijnen;
– de woning is aan de achterzijde uitgebouwd en opgebouwd;
– luxe badkamer;
– centrale ligging en gelegen in de geliefde “bomenbuurt” van Beverwijk;
– nabij duinen, strand en zee.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Koopprijs
€ 469.500,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
130 m2
Perceel oppervlakte
203 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Koopprijs
€ 469.500,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
130 m2
Perceel oppervlakte
203 m2
Inhoud
461 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Vrijstaande woning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Vaillant
CV ketel bouwjaar
2013
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
F
Energielabel einddatum
17 december 2030

Foto's

Plattegronden

Video