Roemer Visscherstraat 348


3132 EZ, Vlaardingen
€ 169.500,- k.k.
Keurig tweekamerappartement op de vierde woonlaag van een net appartementencomplex met een actieve Vereniging van Eigenaren. De woning heeft een eigen berging. De woning is gelegen nabij winkels en ook recreëren kun je om de hoek in de Broekpolder of bij de Krabbeplas. Openbaar vervoer, zoals de metro, en snelwegen zijn eveneens snel te bereiken. Indeling: Begane grond: Het appartementencomplex is voorzien van een gesloten portiek met brievenbussen en intercominstallatie. Hier bevinden zich tevens de eigen berging en de gemeenschappelijke binnentuin. Vierde verdieping: Entree/gang met meterkast, voorraadkast en toiletruimte. Woonkamer met een laminaatvloer, vrij uitzicht en veel lichtinval. De keuken is voorzien van een wandkeukenblok, een geiser, de aansluiting voor de wasmachine, een combimagnetron en een gaskookplaat met afzuigkap. Tevens toegang tot het balkon op het oosten met vrij uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Ruime slaapkamer van ca. 3.60 x 3.20m met een laminaatvloer. De badkamer is vanuit de slaapkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel. Bijzonderheden: - Erfpachtrecht tot 31-12-2062 met een vaste canon van € 43,11 per jaar; - Vereniging van Eigenaars met een bijdrage van € 79,54 per maand; - Blokverwarming met een voorschot stookkosten van € 52,00 per maand; - Grotendeels voorzien van dubbel glas; - Woonkamerkozijn van kunststof met HR++ beglazing; - Energielabel G; - Eigen berging op de begane grond; - Oplevering in overleg. Interesse in dit appartement? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen. De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

3132 EZ, Vlaardingen
€ 169.500,- k.k.
Keurig tweekamerappartement op de vierde woonlaag van een net appartementencomplex met een actieve Vereniging van Eigenaren. De woning heeft een eigen berging. De woning is gelegen nabij winkels en ook recreëren kun je om de hoek in de Broekpolder of bij de Krabbeplas. Openbaar vervoer, zoals de metro, en snelwegen zijn eveneens snel te bereiken.

Indeling:

Begane grond:
Het appartementencomplex is voorzien van een gesloten portiek met brievenbussen en intercominstallatie. Hier bevinden zich tevens de eigen berging en de gemeenschappelijke binnentuin.

Vierde verdieping:
Entree/gang met meterkast, voorraadkast en toiletruimte. Woonkamer met een laminaatvloer, vrij uitzicht en veel lichtinval. De keuken is voorzien van een wandkeukenblok, een geiser, de aansluiting voor de wasmachine, een combimagnetron en een gaskookplaat met afzuigkap. Tevens toegang tot het balkon op het oosten met vrij uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin. Ruime slaapkamer van ca. 3.60 x 3.20m met een laminaatvloer. De badkamer is vanuit de slaapkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
– Erfpachtrecht tot 31-12-2062 met een vaste canon van € 43,11 per jaar;
– Vereniging van Eigenaars met een bijdrage van € 79,54 per maand;
– Blokverwarming met een voorschot stookkosten van € 52,00 per maand;
– Grotendeels voorzien van dubbel glas;
– Woonkamerkozijn van kunststof met HR++ beglazing;
– Energielabel G;
– Eigen berging op de begane grond;
– Oplevering in overleg.

Interesse in dit appartement? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koopprijs
€ 169.500,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
46 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Koopprijs
€ 169.500,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
46 m2
Inhoud
160 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Portiekflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
4
Aantal woonlagen
1
Soorten verwarming
Blokverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Geiser eigendom
Energieklasse
G
Energielabel einddatum
7 september 2025

59/1000

Foto's

Plattegronden