Puccinistraat 35


1962 BS, Heemskerk
€ 325.000,- k.k.
Wat een ruimte! Het appartementencomplex aan de Puccinistraat is in 1960 gebouwd, maar in 2005 geheel gerenoveerd. Door het beter isoleren van het appartementencomplex is er aan de maisonnette een energielabel C toegekend. Naast de 121 m² woonoppervlakte, heeft u ook twee balkons en een tuin aan de achterzijde tot uw beschikking. Via de hoofdingang van het appartementencomplex komt u bij de entree van de maisonnette die is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Mocht u liever gebruik maken van de eigen entree, dan kunt u de buitendeur aan de voorzijde naast de woonkamer gebruiken. Alle vertrekken op de begane grond zijn te bereiken via de ruime entree en hal. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer en de open keuken. De keuken is geplaatst in een L-opstelling en v.v. een 5 pits gaskookplaat, recirculatiekap, vaatwasser, quooker met koud en warm water, koelkast en een combimagnetron. Tevens heeft u hier een mooi uitzicht op de tuin. De recent uitgevoerde traprenovatie met ledverlichting zorgt voor een warme sfeer en veilige manier om op de eerste verdieping te komen. Hier treft u een stookruimte, grote bergkast, 3 ruime slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer die is v.v. een ligbad, inloopdouche, wastafel, wandkast en radiator. De slaapkamer aan de voorzijde en de badkamer aan de achterzijde hebben beide een balkon. Kenmerken: Bouwjaar: 1960, echter in 2005 geheel gerenoveerd Gebruiksoppervlakte woning: 121 m² Inhoud: ca. 400 m³ Bijzonderheden: - royale maisonnette, groter dan eengezinswoningen in deze prijsklasse; - in 2005 geheel gerenoveerd; - energielabel C; - ruime en lichte woonkamer; - 3 uitstekende slaapkamers; - moderne keuken, badkamer en twee separate toiletten; - traprenovatie met ledverlichting (2019) - fraai gelegen nabij o.a. het centrum van Heemskerk en uitvalswegen; - De servicekosten bedragen thans ca. € 198,- per maand. Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

1962 BS, Heemskerk
€ 325.000,- k.k.
Wat een ruimte!
Het appartementencomplex aan de Puccinistraat is in 1960 gebouwd, maar in 2005 geheel gerenoveerd. Door het beter isoleren van het appartementencomplex is er aan de maisonnette een energielabel C toegekend. Naast de 121 m² woonoppervlakte, heeft u ook twee balkons en een tuin aan de achterzijde tot uw beschikking.

Via de hoofdingang van het appartementencomplex komt u bij de entree van de maisonnette die is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Mocht u liever gebruik maken van de eigen entree, dan kunt u de buitendeur aan de voorzijde naast de woonkamer gebruiken.

Alle vertrekken op de begane grond zijn te bereiken via de ruime entree en hal. De grote raampartijen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer en de open keuken. De keuken is geplaatst in een L-opstelling en v.v. een 5 pits gaskookplaat, recirculatiekap, vaatwasser, quooker met koud en warm water, koelkast en een combimagnetron. Tevens heeft u hier een mooi uitzicht op de tuin.

De recent uitgevoerde traprenovatie met ledverlichting zorgt voor een warme sfeer en veilige manier om op de eerste verdieping te komen. Hier treft u een stookruimte, grote bergkast, 3 ruime slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer die is v.v. een ligbad, inloopdouche, wastafel, wandkast en radiator. De slaapkamer aan de voorzijde en de badkamer aan de achterzijde hebben beide een balkon.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1960, echter in 2005 geheel gerenoveerd
Gebruiksoppervlakte woning: 121 m²
Inhoud: ca. 400 m³

Bijzonderheden:
– royale maisonnette, groter dan eengezinswoningen in deze prijsklasse;
– in 2005 geheel gerenoveerd;
– energielabel C;
– ruime en lichte woonkamer;
– 3 uitstekende slaapkamers;
– moderne keuken, badkamer en twee separate toiletten;
– traprenovatie met ledverlichting (2019)
– fraai gelegen nabij o.a. het centrum van Heemskerk en uitvalswegen;
– De servicekosten bedragen thans ca. € 198,- per maand.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
121 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
121 m2
Inhoud
400 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Maisonnette
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Aantal woonlagen
2
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas
CV ketel bouwjaar
2005
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
24 December 2030

28/856

Foto's

Plattegronden

Video