Postelstraat 7a


5711 EM, Someren
€ 275.000,- k.k.
Dit verrassend ruime maisonnette appartement beschikt over een drietal slaapkamers, moderne badkamer, leefkeuken en groot dakterras en is gelegen midden in het gezellige centrum van Someren met alle gewenste voorzieningen binnen handbereik. Entree. De entree is gelegen aan de achterzijde van het complex. Hal met trapopgang naar de woonverdieping. 1e verdieping. De hal is voorzien van een tegelvloer, garderobe-nis en geeft toegang tot de toiletruimte, badkamer, wasruimte en woonkamer. De wasruimte beschikt over de aansluitingen voor de wasapparatuur een rolluik en heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. De toiletruimte is geheel modern betegeld en is voorzien van een hangend closet en fonteintje. De eveneens moderne badkamer is bijzonder praktisch en beschikt over een inloopdouche en wastafel met meubel. Vanuit de hal is de lichte woonkamer bereikbaar. Deze is voorzien van een nette laminaatvloer en geeft middels een schuifpui toegang tot het achtergelegen dakterras. Aan de voorzijde beschikt de woonkamer over een zonneluifel. Het dakterras is bijzonder ruim te noemen en door de overkapping (met zonneluifel) aan de woonkamer kan men hier in alle weersomstandigheden in privacy buiten zitten. Het dakterras is gelegen op de zuidoosten waardoor men de gehele dag zonlicht heeft. De leefkeuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Deze is geplaatst in een L-vorm en beschikt over een kookplaat, afzuigkap, oven en diverse boven- en onderkasten voor extra bergruimte. 2e verdieping. Middels een vaste trap is vanuit de hal de overloop van de 2e verdieping bereikbaar. De overloop geeft toegang tot een drietal slaapkamers. De overloop is voorzien van vloerbedekking een vaste kastenwand. Slaapkamer 1. Deze ruime slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, aluminium kozijnen met rolluiken, een vaste wastafel en een airco-unit. Slaapkamer 2. Deze slaapkamer beschikt over een laminaatvloer en aluminium kozijn met rolluik. Slaapkamer 3. Slaapkamer met laminaatvloer en toegang tot eigen balkon aan de voorzijde. Tevens zijn in deze slaapkamer een inbouwkast en rolluiken aanwezig. Bijzonderheden: - Ruim maisonnette appartement verdeeld over 2 woonlagen; - Geen vereniging van eigenaren aanwezig. Kosten voor onderhoud worden door de eigenaar en de eigenaar van ondergelegen winkel gedeeld, dit in de toekomst omgezet te worden naar een actieve VVE; - Optioneel is een garagebox welke achter het appartement gelegen is bij te kopen; - Gelegen op loopafstand van alle gewenste voorzieningen; - Eigen ingang aan de achterzijde; - Een drietal slaapkamers aanwezig; - Moderne toiletruimte en badkamer; - Ruim en zonnig gelegen dakterras aanwezig; - Kortom een mooie kans op een ruim wonen in het centrum van Someren!

5711 EM, Someren
€ 275.000,- k.k.
Dit verrassend ruime maisonnette appartement beschikt over een drietal slaapkamers, moderne badkamer, leefkeuken en groot dakterras en is gelegen midden in het gezellige centrum van Someren met alle gewenste voorzieningen binnen handbereik.

Entree. De entree is gelegen aan de achterzijde van het complex. Hal met trapopgang naar de woonverdieping.

1e verdieping.
De hal is voorzien van een tegelvloer, garderobe-nis en geeft toegang tot de toiletruimte, badkamer, wasruimte en woonkamer.

De wasruimte beschikt over de aansluitingen voor de wasapparatuur een rolluik en heeft toegang tot het balkon aan de voorzijde.

De toiletruimte is geheel modern betegeld en is voorzien van een hangend closet en fonteintje.

De eveneens moderne badkamer is bijzonder praktisch en beschikt over een inloopdouche en wastafel met meubel.

Vanuit de hal is de lichte woonkamer bereikbaar. Deze is voorzien van een nette laminaatvloer en geeft middels een schuifpui toegang tot het achtergelegen dakterras. Aan de voorzijde beschikt de woonkamer over een zonneluifel.

Het dakterras is bijzonder ruim te noemen en door de overkapping (met zonneluifel) aan de woonkamer kan men hier in alle weersomstandigheden in privacy buiten zitten. Het dakterras is gelegen op de zuidoosten waardoor men de gehele dag zonlicht heeft.

De leefkeuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Deze is geplaatst in een L-vorm en beschikt over een kookplaat, afzuigkap, oven en diverse boven- en onderkasten voor extra bergruimte.

2e verdieping.
Middels een vaste trap is vanuit de hal de overloop van de 2e verdieping bereikbaar.
De overloop geeft toegang tot een drietal slaapkamers. De overloop is voorzien van vloerbedekking een vaste kastenwand.

Slaapkamer 1. Deze ruime slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, aluminium kozijnen met rolluiken, een vaste wastafel en een airco-unit.
Slaapkamer 2. Deze slaapkamer beschikt over een laminaatvloer en aluminium kozijn met rolluik.
Slaapkamer 3. Slaapkamer met laminaatvloer en toegang tot eigen balkon aan de voorzijde. Tevens zijn in deze slaapkamer een inbouwkast en rolluiken aanwezig.

Bijzonderheden:
– Ruim maisonnette appartement verdeeld over 2 woonlagen;
– Geen vereniging van eigenaren aanwezig. Kosten voor onderhoud worden door de eigenaar en de eigenaar van ondergelegen winkel gedeeld, dit in de toekomst omgezet te worden naar een actieve VVE;
– Optioneel is een garagebox welke achter het appartement gelegen is bij te kopen;
– Gelegen op loopafstand van alle gewenste voorzieningen;
– Eigen ingang aan de achterzijde;
– Een drietal slaapkamers aanwezig;
– Moderne toiletruimte en badkamer;
– Ruim en zonnig gelegen dakterras aanwezig;
– Kortom een mooie kans op een ruim wonen in het centrum van Someren!

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
128 m2
Perceel oppervlakte
31 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Koopprijs
€ 275.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
128 m2
Perceel oppervlakte
31 m2
Inhoud
413 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Bovenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
2
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Nefit
CV ketel bouwjaar
2006
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
D
Energielabel einddatum
11 mei 2032

Foto's

Plattegronden