Pisanostraat 274


5623 CJ, Eindhoven
€ 250.000,- k.k.
HELAAS ZIJN BEZICHTIGINGEN NIET MEER MOGELIJK Tussen het centrum van Eindhoven en het winkelcentrum Woensel XL ligt dit goed onderhouden 3-kamer appartement op de eerste woonlaag. Onder meer de gemoderniseerde keuken met inbouwapparatuur en (grotendeels) kunststof ramen en kozijnen vallen direct op net als de keurige en eigentijdse afwerking. Bij het complex hoort een groen aangelegde tuin en een extra grote berging. Er is een centrale entree met beltableau en brievenbussen. Met de trap ben je zo op de eerste woonlaag. Indeling appartement: Hal met laminaatvloer (die ook in de woonkamer en slaapkamers is doorgelegd) , video-installatie, meterkast en toegang tot alle ruimtes; toilet; gezellige en bovenal lichte doorzon woonkamer van ongeveer 32 m2 met deur naar het ruime en betegelde balkon met een schitterend uitzicht op de aangelegde tuin die bij dit complex hoort; de dichte keuken ligt aan de voorzijde van het complex en heeft een gemoderniseerde en luxe keukeninrichting met onder meer inbouwspots boven het aanrecht, een gaskookplaat, een afzuigkap, een oven- magnetron combinatie, een koelkast, een diepvries, een vaatwasser en een badgeiser ten behoeve van het warm water. Via twee Louvre-deuren is de badkamer bereikbaar met een wastafel, spiegelkastjes en douche. Ook is vanuit de keuken het balkon aan de voorzijde van de woning bereikbaar. Er zijn twee slaapkamers van respectievelijk circa 10 en 12 m2. Op de begane grond ligt de bijbehorende extra ruime berging waar ook de aansluiting is voor de wasmachine. Reuze handig omdat er voldoende ruimte is om ook te drogen en de voordeur van het appartement ligt op amper 10 meter afstand. Algemeen: - Service kosten bedragen € 166,72 per maand. Daarnaast is er een voorschot voor de stookkosten van € 60,- per maand. - Diverse voorzieningen liggen op steenworp afstand zoals het NS station, alle centrum voorzieningen, het winkelcentrum Woensel, het ziekenhuis, etc. - Goed onderhouden complex met volop parkeergelegenheid voor de deur en nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen. - Instap klaar appartement met 2 slaapkamers en 2 balkons!

5623 CJ, Eindhoven
€ 250.000,- k.k.
HELAAS ZIJN BEZICHTIGINGEN NIET MEER MOGELIJK
Tussen het centrum van Eindhoven en het winkelcentrum Woensel XL ligt dit goed onderhouden 3-kamer appartement op de eerste woonlaag. Onder meer de gemoderniseerde keuken met inbouwapparatuur en (grotendeels) kunststof ramen en kozijnen vallen direct op net als de keurige en eigentijdse afwerking. Bij het complex hoort een groen aangelegde tuin en een extra grote berging.

Er is een centrale entree met beltableau en brievenbussen. Met de trap ben je zo op de eerste woonlaag.

Indeling appartement:
Hal met laminaatvloer (die ook in de woonkamer en slaapkamers is doorgelegd) , video-installatie, meterkast en toegang tot alle ruimtes; toilet; gezellige en bovenal lichte doorzon woonkamer van ongeveer 32 m2 met deur naar het ruime en betegelde balkon met een schitterend uitzicht op de aangelegde tuin die bij dit complex hoort; de dichte keuken ligt aan de voorzijde van het complex en heeft een gemoderniseerde en luxe keukeninrichting met onder meer inbouwspots boven het aanrecht, een gaskookplaat, een afzuigkap, een oven- magnetron combinatie, een koelkast, een diepvries, een vaatwasser en een badgeiser ten behoeve van het warm water. Via twee Louvre-deuren is de badkamer bereikbaar met een wastafel, spiegelkastjes en douche. Ook is vanuit de keuken het balkon aan de voorzijde van de woning bereikbaar. Er zijn twee slaapkamers van respectievelijk circa 10 en 12 m2.

Op de begane grond ligt de bijbehorende extra ruime berging waar ook de aansluiting is voor de wasmachine. Reuze handig omdat er voldoende ruimte is om ook te drogen en de voordeur van het appartement ligt op amper 10 meter afstand.

Algemeen:
– Service kosten bedragen € 166,72 per maand. Daarnaast is er een voorschot voor de stookkosten van € 60,- per maand.
– Diverse voorzieningen liggen op steenworp afstand zoals het NS station, alle centrum voorzieningen, het winkelcentrum Woensel, het ziekenhuis, etc.
– Goed onderhouden complex met volop parkeergelegenheid voor de deur en nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen.
– Instap klaar appartement met 2 slaapkamers en 2 balkons!

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1963
Woonoppervlakte
72 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1963
Woonoppervlakte
72 m2
Inhoud
225 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Portiekflat
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
3
Soorten verwarming
Blokverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Geiser eigendom
Energieklasse
D
Energielabel einddatum
31 oktober 2027

1/1

Foto's

Plattegronden