Pieter Pauluslaan 6


5652 VE, Eindhoven
€ 200.000,- k.k.
Leuke eengezinswoning met een zonnige tuin op het zuid/westen, kunststof kozijnen en voldoende uitbreidingsmogelijkheden. De woning ligt in het stadsdeel Strijp in de wijk Lievendaal met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; Philips van Lennep park, kinderboerderij, scholen, kinderopvang, winkels en uitvalswegen. Ideale woning voor starters die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. INDELING: BEGANE GROND: Entree; hal met tegelvloer; meterkast; kelderkast; toilet ; doorzon woonkamer met schuifpui naar de achtertuin; dichte keuken met tegelvloer, witte keukeninrichting met kookplaat, geiser en aansluitingen voor apparaten en deur naar de achtertuin. 1e VERDIEPING: Overloop; slaapkamer 1 achter met laminaatvloer en 2 inbouwkasten. Slaapkamer 2 voorzijde; slaapkamer 3 achter; badkamer aan de voorzijde met wastafel en douche. 2e VERDIEPING: Via vlizotrap bereikbare bergzolder met cv ketel. Er is de mogelijkheid voor het maken van een vaste trap naar de zolder en het maken van een extra slaapkamer. TUIN & BERGING: Voortuin met bestrating en beplanting. Geheel omheinde achtertuin op het zonnige zuid/westen met achterom, terras, gazon, zonneluifel en een stenen berging achterin de tuin. ALGEMEEN: - Leuke eengezinswoning met een zonnige tuin op het zuid/westen, kunststof kozijnen en voldoende uitbreidingsmogelijkheden. - Veel voorzieningen op korte afstand zoals; Philips van Lennep park, kinderboerderij, scholen, kinderopvang, winkels en uitvalswegen.

5652 VE, Eindhoven
€ 200.000,- k.k.
Leuke eengezinswoning met een zonnige tuin op het zuid/westen, kunststof kozijnen en voldoende uitbreidingsmogelijkheden. De woning ligt in het stadsdeel Strijp in de wijk Lievendaal met alle gewenste voorzieningen op korte afstand zoals; Philips van Lennep park, kinderboerderij, scholen, kinderopvang, winkels en uitvalswegen.
Ideale woning voor starters die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree; hal met tegelvloer; meterkast; kelderkast; toilet ; doorzon woonkamer met schuifpui naar de achtertuin; dichte keuken met tegelvloer, witte keukeninrichting met kookplaat, geiser en aansluitingen voor apparaten en deur naar de achtertuin.

1e VERDIEPING:
Overloop; slaapkamer 1 achter met laminaatvloer en 2 inbouwkasten. Slaapkamer 2 voorzijde; slaapkamer 3 achter; badkamer aan de voorzijde met wastafel en douche.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare bergzolder met cv ketel. Er is de mogelijkheid voor het maken van een vaste trap naar de zolder en het maken van een extra slaapkamer.

TUIN & BERGING:
Voortuin met bestrating en beplanting. Geheel omheinde achtertuin op het zonnige zuid/westen met achterom, terras, gazon, zonneluifel en een stenen berging achterin de tuin.

ALGEMEEN:
– Leuke eengezinswoning met een zonnige tuin op het zuid/westen, kunststof kozijnen en voldoende uitbreidingsmogelijkheden.
– Veel voorzieningen op korte afstand zoals; Philips van Lennep park, kinderboerderij, scholen, kinderopvang, winkels en uitvalswegen.

Koopprijs
€ 200.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1957
Woonoppervlakte
73 m2
Perceel oppervlakte
137 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Koopprijs
€ 200.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1957
Woonoppervlakte
73 m2
Perceel oppervlakte
137 m2
Inhoud
295 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
12 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Geiser eigendom

Foto's

Plattegronden