Pater Becanusstraat 52


5741 LE, Beek En Donk
€ 212.500,- k.k.
Deze keurig onderhouden en instapklare tussenwoning is gelegen in een gewilde woonomgeving in Beek en Donk nabij diverse voorzieningen zoals, winkels, scholen, uitvalswegen, natuur en sportgelegenheden. De woning beschikt over een viertal slaapkamers, nette badkamer, complete keuken en een ruime woonkamer met uitbouw. De onderhoudsvriendelijke achtertuin beschikt tevens over een sfeervolle overkapping. Entree. De hal is voorzien van een antracieten laminaattegelvloer, de meterkast, trapkast en toiletruimte. De toiletruimte is in moderne kleurtinten betegeld. Vanuit de hal komt men in de keuken terecht. Deze is gesitueerd in een parallelopstelling en beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie. De diverse boven- en onderkasten zorgen voor voldoende bergruimte. De uitgebouwde woonkamer is eveneens voorzien van een antracieten laminaattegelvloer, strak gestuukte wand- en plafondafwerking met sierlijsten. Verwarming geschiedt middels een gaskachel in de woonkamer. 1e verdieping. De overloop is voorzien van vloerbedekking en geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. De ouderslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een laminaatvloer en kunststof kozijnen. Slaapkamer 2 is eveneens gelegen aan de achterzijde en beschikt over een laminaatvloer en kunststof kozijnen. Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer en heeft toegang tot een balkon aan de voorzijde. De geheel betegelde badkamer beschikt over een douchecabine, vaste wastafel en een gestuukt plafond met inbouwspots. 2e verdieping. Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Door middel van de dakopbouw is deze verdieping optimaal bruikbaar geworden. De nu nog open ruimte kan eenvoudig worden ingedeeld met een voorzolder en slaapkamer. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde bevinden zich ramen over de volle breedte. Tuin. De voortuin is aangelegd met beplanting en de achtertuin is grotendeels voorzien van bestrating. Verder beschikt de achtertuin over een praktische overkapping en een berging met achterom. De stenen berging beschikt over elektra. Bijzonderheden: - Sfeervolle en ruime tussenwoning; - Een viertal slaapkamers; - Complete keuken vernieuwd in 2016; - Alles voorzien van stuukwerk in 2016; - Elektra vervangen in 2016; - Nagenoeg gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing; - Vloeren in de woning in 2016 vervangen; - Er is geen CV-ketel aanwezig maar een gaskachel in de woonkamer, het warmwater voor keuken en badkamer loopt via een geiser; - De voordeur, balkon en schuurdeur zijn in 2016 geschilderd; - Riool voor de woning vervangen in 2016; - Gelegen nabij diverse gewenste voorzieningen in Beek en Donk; - Kom kijken om een goede indruk te krijgen van deze mooie woning!!

5741 LE, Beek En Donk
€ 212.500,- k.k.
Deze keurig onderhouden en instapklare tussenwoning is gelegen in een gewilde woonomgeving in Beek en Donk nabij diverse voorzieningen zoals, winkels, scholen, uitvalswegen, natuur en sportgelegenheden. De woning beschikt over een viertal slaapkamers, nette badkamer, complete keuken en een ruime woonkamer met uitbouw. De onderhoudsvriendelijke achtertuin beschikt tevens over een sfeervolle overkapping.

Entree.
De hal is voorzien van een antracieten laminaattegelvloer, de meterkast, trapkast en toiletruimte.

De toiletruimte is in moderne kleurtinten betegeld.

Vanuit de hal komt men in de keuken terecht. Deze is gesitueerd in een parallelopstelling en beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie. De diverse boven- en onderkasten zorgen voor voldoende bergruimte.

De uitgebouwde woonkamer is eveneens voorzien van een antracieten laminaattegelvloer, strak gestuukte wand- en plafondafwerking met sierlijsten. Verwarming geschiedt middels een gaskachel in de woonkamer.

1e verdieping.
De overloop is voorzien van vloerbedekking en geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer.

De ouderslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een laminaatvloer en kunststof kozijnen.
Slaapkamer 2 is eveneens gelegen aan de achterzijde en beschikt over een laminaatvloer en kunststof kozijnen.
Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer en heeft toegang tot een balkon aan de voorzijde.

De geheel betegelde badkamer beschikt over een douchecabine, vaste wastafel en een gestuukt plafond met inbouwspots.

2e verdieping.
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Door middel van de dakopbouw is deze verdieping optimaal bruikbaar geworden. De nu nog open ruimte kan eenvoudig worden ingedeeld met een voorzolder en slaapkamer. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde bevinden zich ramen over de volle breedte.

Tuin.
De voortuin is aangelegd met beplanting en de achtertuin is grotendeels voorzien van bestrating. Verder beschikt de achtertuin over een praktische overkapping en een berging met achterom. De stenen berging beschikt over elektra.

Bijzonderheden:
– Sfeervolle en ruime tussenwoning;
– Een viertal slaapkamers;
– Complete keuken vernieuwd in 2016;
– Alles voorzien van stuukwerk in 2016;
– Elektra vervangen in 2016;
– Nagenoeg gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
– Vloeren in de woning in 2016 vervangen;
– Er is geen CV-ketel aanwezig maar een gaskachel in de woonkamer, het warmwater voor keuken en badkamer loopt via een geiser;
– De voordeur, balkon en schuurdeur zijn in 2016 geschilderd;
– Riool voor de woning vervangen in 2016;
– Gelegen nabij diverse gewenste voorzieningen in Beek en Donk;
– Kom kijken om een goede indruk te krijgen van deze mooie woning!!

Koopprijs
€ 212.500,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1966
Woonoppervlakte
107 m2
Perceel oppervlakte
156 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 212.500,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1966
Woonoppervlakte
107 m2
Perceel oppervlakte
156 m2
Inhoud
368 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
Gaskachels
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Geiser eigendom

Foto's

Plattegronden

Video