Otterweg 18


5741 KM, Beek En Donk
€ 250.000,- k.k.
Deze verrassend ruime hoekwoning is gelegen op een rustige woonlocatie in Beek en Donk en beschikt over maarliefst 6 slaapkamers, een tweetal badkamers een inpandige garage en aangebouwde berging. De woning is gelegen nabij winkels, school, buitengebied en sportgelegenheden. Entree. Hal met tegelvloer en vaste kastenwand. L-vormige woonkamer welke voorzien is van een erker aan de voorzijde, grenen houten vloer, open haard en open verbinding naar de keuken. De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning in de aanbouw. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en beschikt over diverse boven- en onderkasten en inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is middels een loopdeur de achtertuin bereikbaar. De aangrenzende bijkeuken/portaal is voorzien van een kelderkast, aansluiting wasmachine en gasdroger en geeft toegang tot de inpandige garage aan de voorzijde. 1e verdieping. Overloop met vloerbedekking en lichtstraat geeft toegang tot een vijftal slaapkamers en een tweetal badkamers. Slaapkamer 1 beschikt over een ingebouwd bed (1 pers.) met kasten. Slaapkamer 2 beschikt over een ingebouwd bed (1 pers.). Slaapkamers 3 tot en met 5 zijn voorzien van vloerbedekking en laminaatvloer. Badkamer 1 is voorzien van een douche en wastafel. Badkamer 2 is modern en ruim uitgevoerd en voorzien van een wandcloset, ligbad, inloopdouche en is geheel betegeld. 2e verdieping. Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Door de dakopbouw is deze verdieping optimaal bruikbaar. De voorzolder is voorzien van de opstelling van de CV-installatie. Slaapkamer 6 is voorzien van vloerbedekking en dakkapel aan de voor- en achterzijde. Tuin. De achtertuin is aangelegd met bestrating, borders met beplating, een vrijstaande stenen berging met elektra en achterom naar gemeenschappelijk achterpad. Vanuit de achtertuin is tevens de 2e aangebouwde berging bereikbaar. Deze is voorzien van elektra. Bijzonderheden: - Volledig uitgebouwde hoekwoning; - Gelegen op prettige woonlocatie in Beek en Donk; - Eigen oprit; - Volledig voorzien van dubbele beglazing, dakisolatie en grotendeels spouwmuurisolatie; - Een tweetal aangebouwde bergingen; - Een zestal slaapkamers; - Een tweetal badkamers; - Kortom een woning met veel mogelijkheden, zowel voor grote gezinnen als beroepen aan huis!!

5741 KM, Beek En Donk
€ 250.000,- k.k.
Deze verrassend ruime hoekwoning is gelegen op een rustige woonlocatie in Beek en Donk en beschikt over maarliefst 6 slaapkamers, een tweetal badkamers een inpandige garage en aangebouwde berging. De woning is gelegen nabij winkels, school, buitengebied en sportgelegenheden.

Entree. Hal met tegelvloer en vaste kastenwand.

L-vormige woonkamer welke voorzien is van een erker aan de voorzijde, grenen houten vloer, open haard en open verbinding naar de keuken.

De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning in de aanbouw. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en beschikt over diverse boven- en onderkasten en inbouwapparatuur.
Vanuit de keuken is middels een loopdeur de achtertuin bereikbaar.

De aangrenzende bijkeuken/portaal is voorzien van een kelderkast, aansluiting wasmachine en gasdroger en geeft toegang tot de inpandige garage aan de voorzijde.

1e verdieping.
Overloop met vloerbedekking en lichtstraat geeft toegang tot een vijftal slaapkamers en een tweetal badkamers.

Slaapkamer 1 beschikt over een ingebouwd bed (1 pers.) met kasten.
Slaapkamer 2 beschikt over een ingebouwd bed (1 pers.).
Slaapkamers 3 tot en met 5 zijn voorzien van vloerbedekking en laminaatvloer.

Badkamer 1 is voorzien van een douche en wastafel.
Badkamer 2 is modern en ruim uitgevoerd en voorzien van een wandcloset, ligbad, inloopdouche en is geheel betegeld.

2e verdieping.
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar.

Door de dakopbouw is deze verdieping optimaal bruikbaar. De voorzolder is voorzien van de opstelling van de CV-installatie.

Slaapkamer 6 is voorzien van vloerbedekking en dakkapel aan de voor- en achterzijde.

Tuin.
De achtertuin is aangelegd met bestrating, borders met beplating, een vrijstaande stenen berging met elektra en achterom naar gemeenschappelijk achterpad. Vanuit de achtertuin is tevens de 2e aangebouwde berging bereikbaar. Deze is voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
– Volledig uitgebouwde hoekwoning;
– Gelegen op prettige woonlocatie in Beek en Donk;
– Eigen oprit;
– Volledig voorzien van dubbele beglazing, dakisolatie en grotendeels spouwmuurisolatie;
– Een tweetal aangebouwde bergingen;
– Een zestal slaapkamers;
– Een tweetal badkamers;
– Kortom een woning met veel mogelijkheden, zowel voor grote gezinnen als beroepen aan huis!!

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
152 m2
Perceel oppervlakte
284 m2
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
152 m2
Perceel oppervlakte
284 m2
Inhoud
574 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
27 m2
Type
Eindwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Nefit
CV ketel bouwjaar
1999
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Video