Oldenhagen 70


3078 BX, Rotterdam
€ 225.000,- k.k.
In IJsselmonde, op loopafstand van winkelcentrum Keizerswaard en tramhalte, gelegen benedenwoning met tuin. Het appartement is gebruikt als praktijkruimte en is eenvoudig weer om te bouwen tot een woning met drie slaapkamers. Ligging: De Oldenhagen is gelegen in de wijk IJsselmonde op loopafstand van winkelcentrum Keizerswaard en opstapplaatsen voor openbaar vervoer (tram en bus). Voldoende gratis parkeergelegenheid aan de openbare weg. Indeling begane grond: De meterkast en de berging bevinden zich buiten de woning. Entree/hal met 2 bergkasten en toiletruimte. Grote ruimte met inpandige berging met de mogelijkheid tot het ombouwen tot woonkamer en een aparte slaapkamer. Halfopen keuken in wandopstelling voorzien van koelkast en spoelbak. Vaste kast met opstelplaats CV-combiketel. De voormalige 2 slaapkamers is nu 1 ruimte met een halletje naar de tuin. Aansluitend bevinden zich hier ook 2 bergkasten, toiletruimte en de eenvoudige badkamer met douchegelegenheid. De ruime tuin is voorzien van sierbestrating en beplanting en biedt toegang tot de straat. Afmetingen (ca. maten): Zie de plattegronden met de huidige situatie en de mogelijke indeling na verbouwing. Bijzonderheden: - Gelegen op eigen grond; - Gebruikt als praktijkruimte; - Gemakkelijk om te bouwen tot een woning met 3 slaapkamers; - Voorzien van een ruime tuin; - Verwarming en warmwater middels CV-ketel; - Hardhouten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing; - Uitgerust met airco; - Voorzien van alarminstallatie; - Actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 119,78 per maand; - Oplevering in overleg. Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen. De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

3078 BX, Rotterdam
€ 225.000,- k.k.
In IJsselmonde, op loopafstand van winkelcentrum Keizerswaard en tramhalte, gelegen benedenwoning met tuin. Het appartement is gebruikt als praktijkruimte en is eenvoudig weer om te bouwen tot een woning met drie slaapkamers.

Ligging:
De Oldenhagen is gelegen in de wijk IJsselmonde op loopafstand van winkelcentrum Keizerswaard en opstapplaatsen voor openbaar vervoer (tram en bus). Voldoende gratis parkeergelegenheid aan de openbare weg.

Indeling begane grond:
De meterkast en de berging bevinden zich buiten de woning. Entree/hal met 2 bergkasten en toiletruimte. Grote ruimte met inpandige berging met de mogelijkheid tot het ombouwen tot woonkamer en een aparte slaapkamer. Halfopen keuken in wandopstelling voorzien van koelkast en spoelbak. Vaste kast met opstelplaats CV-combiketel. De voormalige 2 slaapkamers is nu 1 ruimte met een halletje naar de tuin. Aansluitend bevinden zich hier ook 2 bergkasten, toiletruimte en de eenvoudige badkamer met douchegelegenheid. De ruime tuin is voorzien van sierbestrating en beplanting en biedt toegang tot de straat.

Afmetingen (ca. maten):
Zie de plattegronden met de huidige situatie en de mogelijke indeling na verbouwing.

Bijzonderheden:
– Gelegen op eigen grond;
– Gebruikt als praktijkruimte;
– Gemakkelijk om te bouwen tot een woning met 3 slaapkamers;
– Voorzien van een ruime tuin;
– Verwarming en warmwater middels CV-ketel;
– Hardhouten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing;
– Uitgerust met airco;
– Voorzien van alarminstallatie;
– Actieve Vereniging van Eigenaren met een bijdrage van € 119,78 per maand;
– Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor je belangen en bespaart je tijd, geld en zorgen.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koopprijs
€ 225.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
80 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Koopprijs
€ 225.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
80 m2
Inhoud
261 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Benedenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2013
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

1/1

Foto's

Plattegronden