Nieuwstraat 48


5707 VM, Helmond
€ 299.000,- k.k.
Deze instapklare tussenwoning is in 2021 nagenoeg geheel gemoderniseerd. Er is onder andere aan uitbouw gerealiseerd op de begane grond, de vloer geïsoleerd inclusief vloerverwarming, luxe keuken geplaatst, moderne badkamer, geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, airco (2x) en elektra vervangen. Entree. De hal is voorzien van een tegelvloer, de meterkast en de toiletruimte welke zich onder de trap bevindt. De riante woonkamer is ingedeeld met een zithoek aan de voorzijde met nis voor de tv. De open verbinding naar de keuken geeft een zeer ruimtelijk effect en is er daarmee ook voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eethoek. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. De leefkeuken is geplaatst in de aanbouw en is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze over een granieten werkblad, BORA inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser, koffieapparaat inbouw, koelkast, een tweetal ovens en een kokend water kraan. Het plafond is voorzien van diverse inbouwspots. Vanuit de keuken is middels een schuifpui de achtertuin bereikbaar. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en geheel voorzien van bestrating. 1e verdieping. De overloop met pvc vloer geeft toegang tot een wasruimte, de badkamer en de slaapkamer. De wasruimte is gelegen aan de voorzijde en hier bevinden zich de opstelling CV-installatie en aansluiting wasmachine. De moderne badkamer is voorzien van vloerverwarming, een ruime inloopdouche en een tweetal waskommen op meubel. Daglicht middels aanwezige raam. De riante slaapkamer (mogelijkheid tot realiseren van een tweetal slaapkamers) is voorzien van een pvc-vloer. Tevens beschikt deze over een airco-unit en plafond met inbouwspots. Bijzonderheden: - Energiezuinige tussenwoning; - Gelegen nabij diverse winkelvoorzieningen, school, sportvoorzieningen en uitvalswegen; - In 2021 nagenoeg geheel gemoderniseerd; - Luxe keuken met alle gewenste inbouwapparatuur; - Moderne badkamer met vloerverwarming; - Volledig geïsoleerd; - Platte dak vervangen 2021; - Geheel kunststof kozijnen met HR++ beglazing; - Een tweetal airco-units aanwezig; - Kortom een mooie kans op een onderhoudsvriendelijke en moderne tussenwoning!

5707 VM, Helmond
€ 299.000,- k.k.
Deze instapklare tussenwoning is in 2021 nagenoeg geheel gemoderniseerd. Er is onder andere aan uitbouw gerealiseerd op de begane grond, de vloer geïsoleerd inclusief vloerverwarming, luxe keuken geplaatst, moderne badkamer, geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, airco (2x) en elektra vervangen.

Entree.
De hal is voorzien van een tegelvloer, de meterkast en de toiletruimte welke zich onder de trap bevindt.

De riante woonkamer is ingedeeld met een zithoek aan de voorzijde met nis voor de tv. De open verbinding naar de keuken geeft een zeer ruimtelijk effect en is er daarmee ook voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eethoek. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

De leefkeuken is geplaatst in de aanbouw en is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze over een granieten werkblad, BORA inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser, koffieapparaat inbouw, koelkast, een tweetal ovens en een kokend water kraan. Het plafond is voorzien van diverse inbouwspots.
Vanuit de keuken is middels een schuifpui de achtertuin bereikbaar.

De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en geheel voorzien van bestrating.

1e verdieping.
De overloop met pvc vloer geeft toegang tot een wasruimte, de badkamer en de slaapkamer.

De wasruimte is gelegen aan de voorzijde en hier bevinden zich de opstelling CV-installatie en aansluiting wasmachine.

De moderne badkamer is voorzien van vloerverwarming, een ruime inloopdouche en een tweetal waskommen op meubel. Daglicht middels aanwezige raam.

De riante slaapkamer (mogelijkheid tot realiseren van een tweetal slaapkamers) is voorzien van een pvc-vloer. Tevens beschikt deze over een airco-unit en plafond met inbouwspots.

Bijzonderheden:
– Energiezuinige tussenwoning;
– Gelegen nabij diverse winkelvoorzieningen, school, sportvoorzieningen en uitvalswegen;
– In 2021 nagenoeg geheel gemoderniseerd;
– Luxe keuken met alle gewenste inbouwapparatuur;
– Moderne badkamer met vloerverwarming;
– Volledig geïsoleerd;
– Platte dak vervangen 2021;
– Geheel kunststof kozijnen met HR++ beglazing;
– Een tweetal airco-units aanwezig;
– Kortom een mooie kans op een onderhoudsvriendelijke en moderne tussenwoning!

Koopprijs
€ 299.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
103 m2
Perceel oppervlakte
107 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
1

Koopprijs
€ 299.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
103 m2
Perceel oppervlakte
107 m2
Inhoud
362 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2021
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
17 mei 2032

Foto's

Plattegronden