Nieuwe Haven 71e


3116 AA, Schiedam
€ 300.000,- k.k.
Ruim 3-kamer boven appartement gelegen aan de schitterende Nieuwe Haven. De woning heeft veel mooie originele details, waaronder glas in lood ramen en hoge plafonds met fraaie ornamenten. Het appartement is gelegen op de 1e en 2e verdieping van het complex. Vanuit de woonkamer op de 1e verdieping is er een zeer fraai zicht over de haven. De woning is aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de mooie gevel en totale uitstraling van het geheel. Het centrum van Schiedam is dichtbij gelegen en voor de deur is het vrij parkeren. Indeling Begane grond: Entree met trapopgang naar de eerste verdieping van de woning. Eerste verdieping: Overloop met meterkast, toiletruimte, trap naar 2e verdieping en toegangsdeur naar de woonkamer. Het betreft een zeer royale woonkamer met veel lichtinval van zowel de voorzijde als achterzijde. Hier is ook de eenvoudige half open keuken gesitueerd. Op deze verdieping is een laminaat vloer aanwezig. Het uitzicht aan de voorzijde van de woonkamer is ontzettend mooi op de haven. Tweede verdieping: Overloop met een lichtkoepel. Aan de voorzijde van deze verdieping is de grote slaapkamer gelegen met karakteristieke ramen. Op de overloop is een toiletruimte en ruimte met daarin de cv-ketel en wasmachine aansluiting aanwezig. Aan de achterzijde van deze verdieping tref je een 2e slaapkamer met toegangsdeur naar het terras en eenvoudige badkamer met ligbad, wastafel en radiator. Bijzonderheden: - Gebruiksoppervlakte ca. 111M2; - Terras op het zuid/westen 7m2; - Bouwjaar: ca. 1914; - Vereniging van eigenaren €150,- per maand; - Karakteristieke bovenwoning; - Gemeentelijk monument; - Gelegen op eigen grond; - Niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule - Oplevering kan spoedig Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Interesse in deze bovenwoning? Schakel je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.

3116 AA, Schiedam
€ 300.000,- k.k.
Ruim 3-kamer boven appartement gelegen aan de schitterende Nieuwe Haven. De woning heeft veel mooie originele details, waaronder glas in lood ramen en hoge plafonds met fraaie ornamenten. Het appartement is gelegen op de 1e en 2e verdieping van het complex. Vanuit de woonkamer op de 1e verdieping is er een zeer fraai zicht over de haven. De woning is aangewezen als gemeentelijk monument vanwege de mooie gevel en totale uitstraling van het geheel. Het centrum van Schiedam is dichtbij gelegen en voor de deur is het vrij parkeren.

Indeling

Begane grond:
Entree met trapopgang naar de eerste verdieping van de woning.

Eerste verdieping:
Overloop met meterkast, toiletruimte, trap naar 2e verdieping en toegangsdeur naar de woonkamer. Het betreft een zeer royale woonkamer met veel lichtinval van zowel de voorzijde als achterzijde. Hier is ook de eenvoudige half open keuken gesitueerd. Op deze verdieping is een laminaat vloer aanwezig. Het uitzicht aan de voorzijde van de woonkamer is ontzettend mooi op de haven.

Tweede verdieping:
Overloop met een lichtkoepel. Aan de voorzijde van deze verdieping is de grote slaapkamer gelegen met karakteristieke ramen. Op de overloop is een toiletruimte en ruimte met daarin de cv-ketel en wasmachine aansluiting aanwezig. Aan de achterzijde van deze verdieping tref je een 2e slaapkamer met toegangsdeur naar het terras en eenvoudige badkamer met ligbad, wastafel en radiator.

Bijzonderheden:
– Gebruiksoppervlakte ca. 111M2;
– Terras op het zuid/westen 7m2;
– Bouwjaar: ca. 1914;
– Vereniging van eigenaren €150,- per maand;
– Karakteristieke bovenwoning;
– Gemeentelijk monument;
– Gelegen op eigen grond;
– Niet zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule
– Oplevering kan spoedig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse in deze bovenwoning? Schakel je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.

Koopprijs
€ 300.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1914
Woonoppervlakte
111 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Koopprijs
€ 300.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1914
Woonoppervlakte
111 m2
Inhoud
371 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Bovenwoning
Open portiek
Nee
Aantal woonlagen
2
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Vaillant
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

1/1

Foto's

Plattegronden