Neerwal 168


5708 ZA, Helmond
€ 400.000,- k.k.
Dit energiezuinige herenhuis, met vrij uitzicht over de Ecozone is voorzien van een drietal slaapkamers op de 1e verdieping, veel ruimte voor een vrije indeling op de 2e verdieping, nette keuken en parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein. Indeling. De voortuin geeft toegang tot de entree van de woning. De hal is voorzien van een nette laminaatvloer, de meterkast en toiletruimte. De toiletruimte is modern in lichte tinten betegeld en voorzien van een hangend toilet met fonteintje. De woonkamer beschikt over glasvlies behangen wanden, nette laminaatvloer op de begane grond, praktische trapkast en openslaande tuindeuren naar de tuin. De open keuken is gelegen aan de voorzijde en vanuit de keuken heeft men een prachtig vrij zich op de Ecozone. Verder is de keuken voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast. 1e verdieping. De overloop met vinyl vloerafwerking geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een hoogwaardige vinyl vloer, glasvlies behangen wanden en hardhouten draai-kiepramen. De badkamer is geheel modern betegeld en voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel, hangend toilet en beschikt over natuurlijke en mechanische ventilatie. 2e verdieping. Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze is volledig open en biedt daarmee vele indelingsmogelijkheden. Zo kunnen er een tweetal extra slaapkamers gerealiseerd worden met een bergzolder. Deze verdieping is reeds voorzien van een vinyl vloer, een dakkapel en dakraam. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur alsmede opstelling Cv-ketel en omvormer zonnepanelen. Tuin. De achtertuin is aangelegd met bestrating, kunstgras, berging en achterom naar binnenterrein met parkeerplaatsen. De achtertuin geniet een goede privacy. Bijzonderheden: - Energiezuinige woning (energielabel A); - Vrij uitzicht op de Ecozone; - Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen zoals, winkels, scholen, sportvoorzieningen, Ecozone, NS-station en gezondheidscentrum; - Gelegen op 10 minuten van Eindhoven; - Voorzien van een drietal slaapkamers met mogelijkheid voor een 4e en 5e op de 2e verdieping; - Gebouwd in 2020 dus volledig in goede staat; - Complete keuken; - Niet zelfbewoningsclausule van toepassing op de koop (eigenaar heeft het pand nooit zelf bewoond); - Vaste parkeerplaats op achtergelegen binnenterrein met VVE; - Geleverd inclusief raambekleding en vloerafwerking; - Optioneel een 2e parkeerplaats op achtergelegen binnenterrein bij te kopen (vraag bij makelaar voor meer info); - Maandelijkse bijdrage ca. € 12,-; - Op korte termijn te aanvaarden; - Bouwgarantie van toepassing; - Per direct beschikbaar; - Kom snel kijken bij dit mooie herenhuis in de Veste van Brandevoort;

5708 ZA, Helmond
€ 400.000,- k.k.
Dit energiezuinige herenhuis, met vrij uitzicht over de Ecozone is voorzien van een drietal slaapkamers op de 1e verdieping, veel ruimte voor een vrije indeling op de 2e verdieping, nette keuken en parkeerplaats op het achtergelegen binnenterrein.

Indeling.
De voortuin geeft toegang tot de entree van de woning.

De hal is voorzien van een nette laminaatvloer, de meterkast en toiletruimte.
De toiletruimte is modern in lichte tinten betegeld en voorzien van een hangend toilet met fonteintje.

De woonkamer beschikt over glasvlies behangen wanden, nette laminaatvloer op de begane grond, praktische trapkast en openslaande tuindeuren naar de tuin.

De open keuken is gelegen aan de voorzijde en vanuit de keuken heeft men een prachtig vrij zich op de Ecozone. Verder is de keuken voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast.

1e verdieping.
De overloop met vinyl vloerafwerking geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een hoogwaardige vinyl vloer, glasvlies behangen wanden en hardhouten draai-kiepramen.

De badkamer is geheel modern betegeld en voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel, hangend toilet en beschikt over natuurlijke en mechanische ventilatie.

2e verdieping.
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze is volledig open en biedt daarmee vele indelingsmogelijkheden. Zo kunnen er een tweetal extra slaapkamers gerealiseerd worden met een bergzolder. Deze verdieping is reeds voorzien van een vinyl vloer, een dakkapel en dakraam. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur alsmede opstelling Cv-ketel en omvormer zonnepanelen.

Tuin.
De achtertuin is aangelegd met bestrating, kunstgras, berging en achterom naar binnenterrein met parkeerplaatsen. De achtertuin geniet een goede privacy.

Bijzonderheden:
– Energiezuinige woning (energielabel A);
– Vrij uitzicht op de Ecozone;
– Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen zoals, winkels, scholen, sportvoorzieningen, Ecozone, NS-station en gezondheidscentrum;
– Gelegen op 10 minuten van Eindhoven;
– Voorzien van een drietal slaapkamers met mogelijkheid voor een 4e en 5e op de 2e verdieping;
– Gebouwd in 2020 dus volledig in goede staat;
– Complete keuken;
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing op de koop (eigenaar heeft het pand nooit zelf bewoond);
– Vaste parkeerplaats op achtergelegen binnenterrein met VVE;
– Geleverd inclusief raambekleding en vloerafwerking;
– Optioneel een 2e parkeerplaats op achtergelegen binnenterrein bij te kopen (vraag bij makelaar voor meer info);
– Maandelijkse bijdrage ca. € 12,-;
– Op korte termijn te aanvaarden;
– Bouwgarantie van toepassing;
– Per direct beschikbaar;
– Kom snel kijken bij dit mooie herenhuis in de Veste van Brandevoort;

Koopprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
126 m2
Perceel oppervlakte
118 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 400.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
126 m2
Perceel oppervlakte
118 m2
Inhoud
435 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel bouwjaar
2020
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
23 October 2030

2/1066

Foto's

Plattegronden