Nachtegaal 36


3191 DP, Hoogvliet Rotterdam
€ 260.000,- k.k.
Klussers opgelet! Deze mooi gelegen eengezinswoning kan helemaal naar eigen wens en smaak worden gemoderniseerd. De voortuin is keurig en geheel nieuw aangelegd. De woning beschikt over ruime slaapkamers op de eerste verdieping en extra slaapkamers op de zolderverdieping met een speelse vliering. De woning heeft een zeer prettige en rustige ligging met winkels, scholen en uitvalswegen dichtbij gelegen. Indeling: Hal/entree met garderobe ruimte, toilet ruimte, meterkast/berging, trapopgang en deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft veel lichtinval vanwege de grote schuifpui in de achtergevel die toegang geeft tot de achtertuin. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig en aan de voorzijde van de woning is de opstelplaats voor de keuken. Eerste verdieping: Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers waarvan een met grote ingebouwde schuifkast. De badkamer heeft een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Tweede verdieping: Op de tweede verdieping is de overloop die toegang geeft tot een ruimte waarin de 80 liter boiler hangt en de cv-ketel staat opgesteld. Daarnaast zijn er een 3-tal slaapkamers. Alle voorzien van een dakraam en een van de slaapkamers met een zolder verdieping waarop eventueel geslapen kan worden en/of spullen kunnen worden opgeslagen. Tuin: De voortuin is recent compleet vernieuwd. In de achtertuin is er een ruime stenen berging aanwezig en een mooie bloemen en planten tuin. Er is ook een zonnescherm aanwezig. De tuin is tot en met 9 meter diepte gelegen op eigen grond. Het overige gedeelte is in bruikleen van de gemeente. Alleen de woning op het eigen grond (perceel 67) wordt verkocht (zie ook de toegevoegde kadastrale foto). Perceel 1461 is reeds in bruikleen en zou eventueel gekocht kunnen worden bij de gemeente Rotterdam. Dit dient zelf aangevraagd te worden. Bijzonderheden: - Gebruiksoppervlakte ca. 117M2 (NEN 2580); - Bouwjaar: 1981; - Grotendeels gelegen op eigen grond; - Kozijnen met dubbel glas; - Er wordt een ouderdomsclausule opgenomen; - De woning wordt opgeleverd zoals te zien tijdens de bezichtiging; - Oplevering kan spoedig. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Interesse in dit appartement? Schakel je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.

3191 DP, Hoogvliet Rotterdam
€ 260.000,- k.k.
Klussers opgelet! Deze mooi gelegen eengezinswoning kan helemaal naar eigen wens en smaak worden gemoderniseerd. De voortuin is keurig en geheel nieuw aangelegd. De woning beschikt over ruime slaapkamers op de eerste verdieping en extra slaapkamers op de zolderverdieping met een speelse vliering. De woning heeft een zeer prettige en rustige ligging met winkels, scholen en uitvalswegen dichtbij gelegen.

Indeling:

Hal/entree met garderobe ruimte, toilet ruimte, meterkast/berging, trapopgang en deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft veel lichtinval vanwege de grote schuifpui in de achtergevel die toegang geeft tot de achtertuin. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig en aan de voorzijde van de woning is de opstelplaats voor de keuken.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers waarvan een met grote ingebouwde schuifkast. De badkamer heeft een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is de overloop die toegang geeft tot een ruimte waarin de 80 liter boiler hangt en de cv-ketel staat opgesteld. Daarnaast zijn er een 3-tal slaapkamers. Alle voorzien van een dakraam en een van de slaapkamers met een zolder verdieping waarop eventueel geslapen kan worden en/of spullen kunnen worden opgeslagen.

Tuin:
De voortuin is recent compleet vernieuwd. In de achtertuin is er een ruime stenen berging aanwezig en een mooie bloemen en planten tuin. Er is ook een zonnescherm aanwezig. De tuin is tot en met 9 meter diepte gelegen op eigen grond. Het overige gedeelte is in bruikleen van de gemeente. Alleen de woning op het eigen grond (perceel 67) wordt verkocht (zie ook de toegevoegde kadastrale foto). Perceel 1461 is reeds in bruikleen en zou eventueel gekocht kunnen worden bij de gemeente Rotterdam. Dit dient zelf aangevraagd te worden.

Bijzonderheden:
– Gebruiksoppervlakte ca. 117M2 (NEN 2580);
– Bouwjaar: 1981;
– Grotendeels gelegen op eigen grond;
– Kozijnen met dubbel glas;
– Er wordt een ouderdomsclausule opgenomen;
– De woning wordt opgeleverd zoals te zien tijdens de bezichtiging;
– Oplevering kan spoedig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse in dit appartement? Schakel je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen.

Koopprijs
€ 260.000,- k.k.
Status
Onder bod
Bouwjaar
1981
Woonoppervlakte
117 m2
Perceel oppervlakte
119 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Koopprijs
€ 260.000,- k.k.
Status
Onder bod
Bouwjaar
1981
Woonoppervlakte
117 m2
Perceel oppervlakte
119 m2
Inhoud
437 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
9 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Rheem
CV ketel bouwjaar
1990
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Elektrische boiler eigendom

Foto's

Plattegronden