Morgenroodstraat 30


5641 HD, Eindhoven
€ 315.000,- k.k.
Op fijne woonlocatie, aan een gezellige en rustige woonstraat in Tongelre ligt deze leuke tussenwoning met 3 slaapkamers, nieuwe toiletruimte, 11 zonnepanelen, nette hoekkeuken met inbouwapparatuur, houten kozijnen met dubbele beglazing en een goed verzorgde achtertuin met overkapping en berging. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van winkels, openbaar vervoer, natuurgebied, onderwijsinstellingen, sportvoorzieningen, ontspanning en aansluiting op belangrijke snelwegen. INDELING: BEGANE GROND: Via een kleine voortuin bereikt u de voordeur van de woning. Wat u meteen opvalt is de markies (luifel) die aan de voorkant van de ramen hangen. In de hal van de woning bevindt zich de meterkast, trapopgang, toilet en toegang naar de woonkamer. De volledig betegelde toiletruimte is voorzien van een hangcloset en fonteintje. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, gezellige haard, nette wand en plafondafwerking en achterin bevindt zich de keuken. Bij het eetgedeelte is er een handige trapkast die als proviandkast dient of extra opbergruimte. De landelijke keuken in hoekopstelling en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, spoelbak, koel-vriescombinatie en diverse boven en onderkasten. Vanuit de keuken kunt u naar de tuin. 1e VERDIEPING: De gehele verdieping is (grotendeels) voorzien van een nette laminaatvloer en is verdeeld in 3 slaapkamers, badkamer en een vlizotrap naar zolder. De 3 slaapkamers van resp. ca.13, ca.11 en ca.8 m² zijn allen voorzien van een nette laminaatvloer en houten kozijnen met dubbele beglazing. Op de overloop is er een opbergkast waar u de wasmachine en droger kunt plaatsen. De badkamer is vrij recente gerenoveerd en voorzien van een tegelvloer, douche, hangcloset en een wastafel. VLIZO ZOLDER: Via een vlizotrap bereikt u de bergzolder. Op deze bergzolder hangt de cv ketel (2018) en de omvormer voor de 11 zonnepanelen. TERREININRICHTING EN BERGING: De onderhoudsvriendelijke voortuin is voorzien van beplanting en sierbestrating. De op westen gelegen achtertuin is voorzien van een grote vijver, borders, terras en een grote overkapping met glazen panelen. In deze overkapping kunt hier heel het jaar door heerlijk vertoeven. Achter op het perceel bevindt zich een berging met achterom. ALGEMEEN: - In de woning is een ventilatiebuis aanwezig die asbesthoudend is. - Woning is voorzien van een C-label. - 11 zonnepanalen aanwezig. * Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

5641 HD, Eindhoven
€ 315.000,- k.k.
Op fijne woonlocatie, aan een gezellige en rustige woonstraat in Tongelre ligt deze leuke tussenwoning met 3 slaapkamers, nieuwe toiletruimte, 11 zonnepanelen, nette hoekkeuken met inbouwapparatuur, houten kozijnen met dubbele beglazing en een goed verzorgde achtertuin met overkapping en berging.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van winkels, openbaar vervoer, natuurgebied, onderwijsinstellingen, sportvoorzieningen, ontspanning en aansluiting op belangrijke snelwegen.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via een kleine voortuin bereikt u de voordeur van de woning. Wat u meteen opvalt is de markies (luifel) die aan de voorkant van de ramen hangen.
In de hal van de woning bevindt zich de meterkast, trapopgang, toilet en toegang naar de woonkamer. De volledig betegelde toiletruimte is voorzien van een hangcloset en fonteintje.

De woonkamer is voorzien van een houten vloer, gezellige haard, nette wand en plafondafwerking en achterin bevindt zich de keuken. Bij het eetgedeelte is er een handige trapkast die als proviandkast dient of extra opbergruimte.

De landelijke keuken in hoekopstelling en voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, spoelbak, koel-vriescombinatie en diverse boven en onderkasten. Vanuit de keuken kunt u naar de tuin.

1e VERDIEPING:
De gehele verdieping is (grotendeels) voorzien van een nette laminaatvloer en is verdeeld in 3 slaapkamers, badkamer en een vlizotrap naar zolder. De 3 slaapkamers van resp. ca.13, ca.11 en ca.8 m² zijn allen voorzien van een nette laminaatvloer en houten kozijnen met dubbele beglazing. Op de overloop is er een opbergkast waar u de wasmachine en droger kunt plaatsen.
De badkamer is vrij recente gerenoveerd en voorzien van een tegelvloer, douche, hangcloset en een wastafel.

VLIZO ZOLDER:
Via een vlizotrap bereikt u de bergzolder. Op deze bergzolder hangt de cv ketel (2018) en de omvormer voor de 11 zonnepanelen.

TERREININRICHTING EN BERGING:
De onderhoudsvriendelijke voortuin is voorzien van beplanting en sierbestrating. De op westen gelegen achtertuin is voorzien van een grote vijver, borders, terras en een grote overkapping met glazen panelen. In deze overkapping kunt hier heel het jaar door heerlijk vertoeven. Achter op het perceel bevindt zich een berging met achterom.

ALGEMEEN:
– In de woning is een ventilatiebuis aanwezig die asbesthoudend is.
– Woning is voorzien van een C-label.
– 11 zonnepanalen aanwezig.

* Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Koopprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1972
Woonoppervlakte
90 m2
Perceel oppervlakte
132 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Koopprijs
€ 315.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1972
Woonoppervlakte
90 m2
Perceel oppervlakte
132 m2
Inhoud
349 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
15 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas HRE
CV ketel bouwjaar
2018
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
22 juli 2021

Foto's

Plattegronden

Video