Middachtenstraat 40a


4834 PC, Breda
€ 365.000,- k.k.
Mooi gelegen 4-kamerappartement op de eerste woonlaag van het recent gerenoveerde appartementencomplex 'De Middachten'. Het appartement zelf is ook gemoderniseerd en beschikt over een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, 1 werkkamer, moderne keuken en badkamer en is voorzien van zeer fraai vrij uitzicht aan de achterzijde. Het complex met liftinstallatie en elektrische toegangsdeuren ligt in een groenrijke omgeving maar is ook gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentrum ‘De Burcht’, openbaar vervoer en diverse in- en uitvalswegen. Begane grond Centrale hal/entree met bellentableau voorzien van een video-intercominstallatie, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis en deur naar de bergingen. Indeling appartement De entree is voorzien van houtlook PVC vloer. De entree geeft toegang tot de moderne keuken, de beide slaapkamers, het toilet, de woonkamer en de badkamer. De hal is tevens voorzien van een video-intercominstallatie. Woonkamer De woonkamer is ruim opgezet en voorzien van dezelfde PVC vloer. De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt. De woonkamer is vergroot door een stuk bij te voegen van een van de slaapkamers en daarbij nog een (werk)kamer te creëren. De kozijnen van het gehele appartement (m.u.v. de slaapkamer) zijn reeds vervangen door aluminium kozijnen met HR++ glas. Keuken Moderne dichte keuken voorzien van een L-vormige keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; een 4 pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven en een koelkast. Badkamer/Toiletruimte De Badkamer is voorzien van modern tegelwerk, een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en aansluitingen voor de was- en droogmachine. De toiletruimte is voorzien van inbouwreservoir en zwevend closet. Slaapkamers Slaapkamer 1 bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van nieuwe vloerbedekking. De kamer is verder voorzien van strakke wanden en plafonds en er is genoeg ruimte om een grote kledingkast te plaatsen. Verder beschikt de kamer over een schuifpui wat toegang verschaft tot het balkon met vrij groen uitzicht. Slaapkamer 2 bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is eveneens voorzien van vloerbedekking, strakke wanden en plafonds en is uitermate geschikt als logeerkamer/hobbykamer. Ruim balkon met vrij uitzicht en ideaal om te genieten van de rustige groene omgeving. De berging is gelegen in het souterrain en is voorzien van elektra. Kenmerken: - Ruim appartement (92m2 woonopp.); - Gemoderniseerd en instapklaar; - Gerenoveerd complex (2020); - Voorzien van voorlopig energielabel C; - Gasloos appartement!; - Moderne keuken/toilet/badkamer; - Extra eet/werk kamer; - Alle voorzieningen dicht in de buurt!; - VvE bijdrage 276,81- euro inclusief 100 euro voorschot stookkosten;

4834 PC, Breda
€ 365.000,- k.k.
Mooi gelegen 4-kamerappartement op de eerste woonlaag van het recent gerenoveerde appartementencomplex ‘De Middachten’. Het appartement zelf is ook gemoderniseerd en beschikt over een ruime woonkamer, 2 slaapkamers, 1 werkkamer, moderne keuken en badkamer en is voorzien van zeer fraai vrij uitzicht aan de achterzijde. Het complex met liftinstallatie en elektrische toegangsdeuren ligt in een groenrijke omgeving maar is ook gunstig gelegen ten opzichte van winkelcentrum ‘De Burcht’, openbaar vervoer en diverse in- en uitvalswegen.

Begane grond
Centrale hal/entree met bellentableau voorzien van een video-intercominstallatie, brievenbussen, liftinstallatie, trappenhuis en deur naar de bergingen.

Indeling appartement

De entree is voorzien van houtlook PVC vloer. De entree geeft toegang tot de moderne keuken, de beide slaapkamers, het toilet, de woonkamer en de badkamer. De hal is tevens voorzien van een video-intercominstallatie.

Woonkamer
De woonkamer is ruim opgezet en voorzien van dezelfde PVC vloer. De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt. De woonkamer is vergroot door een stuk bij te voegen van een van de slaapkamers en daarbij nog een (werk)kamer te creëren. De kozijnen van het gehele appartement (m.u.v. de slaapkamer) zijn reeds vervangen door aluminium kozijnen met HR++ glas.

Keuken
Moderne dichte keuken voorzien van een L-vormige keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; een 4 pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven en een koelkast.

Badkamer/Toiletruimte
De Badkamer is voorzien van modern tegelwerk, een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en aansluitingen voor de was- en droogmachine. De toiletruimte is voorzien van inbouwreservoir en zwevend closet.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van nieuwe vloerbedekking. De kamer is verder voorzien van strakke wanden en plafonds en er is genoeg ruimte om een grote kledingkast te plaatsen. Verder beschikt de kamer over een schuifpui wat toegang verschaft tot het balkon met vrij groen uitzicht.
Slaapkamer 2 bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is eveneens voorzien van vloerbedekking, strakke wanden en plafonds en is uitermate geschikt als logeerkamer/hobbykamer.

Ruim balkon met vrij uitzicht en ideaal om te genieten van de rustige groene omgeving.

De berging is gelegen in het souterrain en is voorzien van elektra.

Kenmerken:
– Ruim appartement (92m2 woonopp.);
– Gemoderniseerd en instapklaar;
– Gerenoveerd complex (2020);
– Voorzien van voorlopig energielabel C;
– Gasloos appartement!;
– Moderne keuken/toilet/badkamer;
– Extra eet/werk kamer;
– Alle voorzieningen dicht in de buurt!;
– VvE bijdrage 276,81- euro inclusief 100 euro voorschot stookkosten;

Koopprijs
€ 365.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
92 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Koopprijs
€ 365.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1968
Woonoppervlakte
92 m2
Inhoud
287 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Galerijflat
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Soorten verwarming
Blokverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Centrale voorziening
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
8 April 2032

1/2

Foto's

Plattegronden

Video