Lydweg 3


1921 XL, Akersloot
€ 325.000,- k.k.
WEGENS GROTE BELANGSTELLING WORDT DE WONING VERKOCHT PER INSCHRIJVING. DE INSCHRIJVING SLUIT OP VRIJDAG 18 JUNI 2021 OM 12.00 UUR. Twee-onder-een-kapwoning met garage Het gezellige dorp Akersloot is centraal gelegen tussen de steden Haarlem en Alkmaar. Watersportliefhebbers, wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Tevens treft u het strand van Castricum op ca. 30 minuten fietsen. De twee-onder-kapwoningen op de Lydweg zijn niet voor niets zo geliefd! De uitstraling, ruim perceel (225 m²) garage en de rustige ligging zorgen voor veel woongenot. Aan de achterzijde van de woning is een uitbouw geplaatst, waarin de keuken is gesitueerd met diverse inbouwapparatuur. Door de vele raampartijen in zowel de woonkamer als de keuken, is er veel lichtinval in de woning. De bijkeuken is gelegen achter de keuken, met opstelling voor de wasmachine en droger. Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, wandcloset, wastafel met meubel en elektrische vloerverwarming. Middels een vaste trap komt u op de zolder met overloop en een kamer met dakkapel. Door de nokhoogte van 1 meter en 97 centimeter, mag de zolder niet worden meegerekend in de totale vloeroppervlakte van de woning, maar de huidige bewoners hebben deze ruimte wel als slaapkamer in gebruik. Naast de woning ligt een oprit naar de houten garage in de achtertuin, met aan de zijkant een volière. De tuin is gelegen op het zuidwesten, waar u in de zomer de hele dag kunt genieten van de zon. Bouwjaar: 1962 Gebruiksoppervlakte: 82 m² Inhoud: 332 m³ Perceelsoppervlakte: 225 m² Indeling: Begane grond: Entree, meterkast, toilet (duoblok + fonteintje), trapopgang, kelderkast, woonkamer, keuken in de uitbouw v.v. vaatwasser, 6 pits gasfornuis met oven, afzuigkap, bijkeuken met opstelling voor wasmachine en droger. Eerste verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer v.v. wastafel + meubel, toilet, bad en elektrische vloerverwarming. Zolder: Middels een vaste trap te bereiken, overloop en (slaap)kamer met dakkapel. Bijzonderheden: - de uitbouw aan de achterzijde is in 1998 geplaatst; - vaatwasser is in 2018 vernieuwd, kraan in 2019; - gevels zijn in 2020 geïsoleerd; - nieuwe cv- ketel is in 2021 geplaatst; - het kozijn aan de voorzijde in de woonkamer en de ramen in de slaapkamers zijn in 2009 vervangen; - door een nokhoogte van 1 meter en 97 centimeter, mag volgens de meetinstructie NEN 2580, de verdieping niet worden meegenomen in de gebruiksoppervlakte, maar is uiteraard prima te gebruiken als slaapkamer; - volière blijft achter (zonder vogels); - twee basisscholen in het dorp; - diverse sportverenigingen in het dorp (o.a. voetbalclub, handbalclub en tennisvereniging); - op 30 minuten fietsen van het prachtige strand Castricum aan Zee; - de steden Alkmaar en Haarlem op 20 minuten rijden.

1921 XL, Akersloot
€ 325.000,- k.k.
WEGENS GROTE BELANGSTELLING WORDT DE WONING VERKOCHT PER INSCHRIJVING. DE INSCHRIJVING SLUIT OP VRIJDAG 18 JUNI 2021 OM 12.00 UUR.

Twee-onder-een-kapwoning met garage

Het gezellige dorp Akersloot is centraal gelegen tussen de steden Haarlem en Alkmaar. Watersportliefhebbers, wandelaars en fietsers kunnen hier hun hart ophalen. Tevens treft u het strand van Castricum op ca. 30 minuten fietsen.

De twee-onder-kapwoningen op de Lydweg zijn niet voor niets zo geliefd! De uitstraling, ruim perceel (225 m²) garage en de rustige ligging zorgen voor veel woongenot. Aan de achterzijde van de woning is een uitbouw geplaatst, waarin de keuken is gesitueerd met diverse inbouwapparatuur. Door de vele raampartijen in zowel de woonkamer als de keuken, is er veel lichtinval in de woning. De bijkeuken is gelegen achter de keuken, met opstelling voor de wasmachine en droger. Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, wandcloset, wastafel met meubel en elektrische vloerverwarming. Middels een vaste trap komt u op de zolder met overloop en een kamer met dakkapel. Door de nokhoogte van 1 meter en 97 centimeter, mag de zolder niet worden meegerekend in de totale vloeroppervlakte van de woning, maar de huidige bewoners hebben deze ruimte wel als slaapkamer in gebruik.

Naast de woning ligt een oprit naar de houten garage in de achtertuin, met aan de zijkant een volière. De tuin is gelegen op het zuidwesten, waar u in de zomer de hele dag kunt genieten van de zon.

Bouwjaar: 1962
Gebruiksoppervlakte: 82 m²
Inhoud: 332 m³
Perceelsoppervlakte: 225 m²

Indeling:
Begane grond:
Entree, meterkast, toilet (duoblok + fonteintje), trapopgang, kelderkast, woonkamer, keuken in de uitbouw v.v. vaatwasser, 6 pits gasfornuis met oven, afzuigkap, bijkeuken met opstelling voor wasmachine en droger.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, badkamer v.v. wastafel + meubel, toilet, bad en elektrische vloerverwarming.
Zolder:
Middels een vaste trap te bereiken, overloop en (slaap)kamer met dakkapel.

Bijzonderheden:
– de uitbouw aan de achterzijde is in 1998 geplaatst;
– vaatwasser is in 2018 vernieuwd, kraan in 2019;
– gevels zijn in 2020 geïsoleerd;
– nieuwe cv- ketel is in 2021 geplaatst;
– het kozijn aan de voorzijde in de woonkamer en de ramen in de slaapkamers zijn in 2009
vervangen;
– door een nokhoogte van 1 meter en 97 centimeter, mag volgens de meetinstructie NEN 2580, de
verdieping niet worden meegenomen in de gebruiksoppervlakte, maar is uiteraard prima te
gebruiken als slaapkamer;
– volière blijft achter (zonder vogels);
– twee basisscholen in het dorp;
– diverse sportverenigingen in het dorp (o.a. voetbalclub, handbalclub en tennisvereniging);
– op 30 minuten fietsen van het prachtige strand Castricum aan Zee;
– de steden Alkmaar en Haarlem op 20 minuten rijden.

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1962
Woonoppervlakte
82 m2
Perceel oppervlakte
225 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1962
Woonoppervlakte
82 m2
Perceel oppervlakte
225 m2
Inhoud
332 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Twee onder één kapwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Intergas HRE
CV ketel bouwjaar
2021
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Video