Louise Stratenusstraat 3


4822 VW, Breda
€ 295.000,- k.k.
Ruime middenwoning in de wijk ‘de Haagse Beemden’. De woning beschikt over een ruime woonkamer met sfeervolle allesbrander en open keuken, vier slaapkamers en een badkamer met toilet en inloopdouche. Met een diepe achtertuin leent deze woning zich voor een mooie aanbouw. Tevens beschikt deze woning over een schuur en achterom. Met de uitvalswegen en voorzieningen die binnen tien minuten te bereiken zijn ligt deze woning heerlijk centraal. Ben je hierdoor nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging! Indeling Begane grond Entree Via de voorkant van de woning bereik je de entree. Hier vind je de toiletruimte welke netjes is betegeld en voorzien is van een staand closet en fontein. De entree biedt toegang tot de woonkamer. Woonkamer Via de entree bereik je de ruime woonkamer middels een deur. De wanden en plafonds zijn voorzien van spachtelputz. De woonkamer is voorzien van een mooie authentieke houten visgraat vloer en een allesbrander. De woonkamer is in open verbinding met de keuken en biedt tevens toegang middels een deur tot de achtertuin. Keuken De keuken is netjes en voorzien van alle gemakken waaronder een inductie kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koffiezetapparaat. De wanden en plafonds zijn geheel strak afgewerkt. Eerste verdieping Via de overloop bereik je slaapkamer één, twee, drie en de badkamer. Slaapkamer één is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer twee en drie bevinden zich aan de achterzijde van de woning en zijn voorzien van een laminaat vloer. Beide slaapkamers zijn voorzien van kunststof ramen en zonwering. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en behang en plafonds zijn voorzien van spachtelputz. Badkamer De badkamer is recent vernieuwd en voorzien van een inloopdouche met regendouche, toilet en dubbele wastafel met spiegelkast. De wanden zijn volledig betegeld en het plafond is strak afgewerkt. Tweede verdieping Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping waar een vierde slaapkamer is. De kamer is ruim en voorzien van twee dakramen. De wanden zijn behangen en de vloer is voorzien van laminaat. Tuin Via de woonkamer bereik je de tuin welke op het noordwesten is gelegen. De tuin is gedeeltelijk bestraat en voorzien van groenvoorziening. Achterin de tuin is een ruime schuur welke voorzien is van elektra. Tevens is er een achterom beschikbaar. Kenmerken: - Goed onderhouden middenwoning; - 111m2 woon oppervlakte; - Voorzien van definitief energielabel B; - Geheel voorzien van dubbele beglazing; - Voorzien van vier ruime slaapkamers; - Verzorgde achtertuin met schuur en achterom; - Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en winkels;

4822 VW, Breda
€ 295.000,- k.k.
Ruime middenwoning in de wijk ‘de Haagse Beemden’. De woning beschikt over een ruime woonkamer met sfeervolle allesbrander en open keuken, vier slaapkamers en een badkamer met toilet en inloopdouche. Met een diepe achtertuin leent deze woning zich voor een mooie aanbouw. Tevens beschikt deze woning over een schuur en achterom. Met de uitvalswegen en voorzieningen die binnen tien minuten te bereiken zijn ligt deze woning heerlijk centraal. Ben je hierdoor nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op voor een bezichtiging!

Indeling

Begane grond

Entree
Via de voorkant van de woning bereik je de entree. Hier vind je de toiletruimte welke netjes is betegeld en voorzien is van een staand closet en fontein. De entree biedt toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
Via de entree bereik je de ruime woonkamer middels een deur. De wanden en plafonds zijn voorzien van spachtelputz. De woonkamer is voorzien van een mooie authentieke houten visgraat vloer en een allesbrander. De woonkamer is in open verbinding met de keuken en biedt tevens toegang middels een deur tot de achtertuin.

Keuken
De keuken is netjes en voorzien van alle gemakken waaronder een inductie kookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koffiezetapparaat. De wanden en plafonds zijn geheel strak afgewerkt.

Eerste verdieping
Via de overloop bereik je slaapkamer één, twee, drie en de badkamer. Slaapkamer één is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer twee en drie bevinden zich aan de achterzijde van de woning en zijn voorzien van een laminaat vloer. Beide slaapkamers zijn voorzien van kunststof ramen en zonwering. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en behang en plafonds zijn voorzien van spachtelputz.

Badkamer
De badkamer is recent vernieuwd en voorzien van een inloopdouche met regendouche, toilet en dubbele wastafel met spiegelkast. De wanden zijn volledig betegeld en het plafond is strak afgewerkt.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping waar een vierde slaapkamer is. De kamer is ruim en voorzien van twee dakramen. De wanden zijn behangen en de vloer is voorzien van laminaat.

Tuin
Via de woonkamer bereik je de tuin welke op het noordwesten is gelegen. De tuin is gedeeltelijk bestraat en voorzien van groenvoorziening. Achterin de tuin is een ruime schuur welke voorzien is van elektra. Tevens is er een achterom beschikbaar.

Kenmerken:
– Goed onderhouden middenwoning;
– 111m2 woon oppervlakte;
– Voorzien van definitief energielabel B;
– Geheel voorzien van dubbele beglazing;
– Voorzien van vier ruime slaapkamers;
– Verzorgde achtertuin met schuur en achterom;
– Gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen en winkels;

Koopprijs
€ 295.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1988
Woonoppervlakte
111 m2
Perceel oppervlakte
151 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
5

Koopprijs
€ 295.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1988
Woonoppervlakte
111 m2
Perceel oppervlakte
151 m2
Inhoud
378 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
Stadsverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Standsverwarming
Energieklasse
B
Energielabel einddatum
29 april 2025

Foto's

Plattegronden

Video