Laan van Broekpolder 246


1948 AS, Beverwijk
€ 439.500,- k.k.
Wat een ruimte! In de bouw van de wijk Broekpolder is veel aandacht besteed aan groen, duurzaamheid, een plek waar kinderen veilig buiten kunnen spelen en waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Vooral de variatie in de architectuur en de ruime opzet maakt deze wijk enorm geliefd. De ruime tussenwoning is gasloos, heeft een warmtepomp met bodembron, die in de winter op iedere verdieping via vloerverwarming zorgt voor het verwarmen van de woning en in de zomer voor verkoeling. De begane grondvloer is gelegd met zwarte gemêleerde plavuizen die in combinatie met de wit gesausde wanden en plafonds zorgen voor een frisse uitstraling. Aan de voorzijde van de woning is in 2016 een nieuwe keuken geplaatst die is v.v. een vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat met 4 zones, afzuigkap en een natuurstenen aanrechtblad. Vanuit de woonkamer heeft u mooi uitzicht op de diepe achtertuin van ruim 14 meter. Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Het toilet en de badkamer zijn net als de keuken in 2016 vernieuwd. De badkamer is v.v. van een ligbad, separate douche, wastafel met meubel, handdoekradiator en vloerverwarming. Het separaat toilet is v.v. een wandcloset en een fonteintje. Op de bovenste verdieping zijn er nog twee ruim bemeten slaapkamers en een wasruimte met opstelling van wasmachine, droger en mechanische ventilatie. In de zomer is het heerlijk genieten van de zon in de ruim 14 meter diepe achtertuin, gelegen op het zuidoosten. Wilt u juist even rustig een boek lezen of in de schaduw zitten, dan kunt u gebruik maken van de overkapping die aan de houten berging is gebouwd. Bouwjaar: 2005 Perceeloppervlakte: 154 m² Woonoppervlakte: 137 m² Inhoud: ca. 464 m³ Bijzonderheden: - bodemwarmtepomp; - middels warmtepomp kunt u verwarmen en koelen op alle woonlagen; - 5 slaapkamers; - in 2016 nieuwe keuken, badkamer en toiletten geplaatst; - in 2021 is binnen- en buiten het schilderwerk aangepakt en een wand tussen de keuken en woonkamer geplaatst; - inductiekookplaat is in 2021 vernieuwd; - op loopafstand van basisscholen, supermarkt en sportfaciliteiten. - centrum van Beverwijk en Heemskerk op fietsafstand; - ruim opgezette en kindvriendelijke wijk; - het treinstation van Heemskerk ligt op ca. 5 minuten lopen; - gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

1948 AS, Beverwijk
€ 439.500,- k.k.
Wat een ruimte!

In de bouw van de wijk Broekpolder is veel aandacht besteed aan groen, duurzaamheid, een plek waar kinderen veilig buiten kunnen spelen en waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Vooral de variatie in de architectuur en de ruime opzet maakt deze wijk enorm geliefd.

De ruime tussenwoning is gasloos, heeft een warmtepomp met bodembron, die in de winter op iedere verdieping via vloerverwarming zorgt voor het verwarmen van de woning en in de zomer voor verkoeling.

De begane grondvloer is gelegd met zwarte gemêleerde plavuizen die in combinatie met de wit gesausde wanden en plafonds zorgen voor een frisse uitstraling. Aan de voorzijde van de woning is in 2016 een nieuwe keuken geplaatst die is v.v. een vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat met 4 zones, afzuigkap en een natuurstenen aanrechtblad. Vanuit de woonkamer heeft u mooi uitzicht op de diepe achtertuin van ruim 14 meter.

Op de eerste verdieping treft u 3 slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer. Het toilet en de badkamer zijn net als de keuken in 2016 vernieuwd. De badkamer is v.v. van een ligbad, separate douche, wastafel met meubel, handdoekradiator en vloerverwarming. Het separaat toilet is v.v. een wandcloset en een fonteintje.

Op de bovenste verdieping zijn er nog twee ruim bemeten slaapkamers en een wasruimte met opstelling van wasmachine, droger en mechanische ventilatie.

In de zomer is het heerlijk genieten van de zon in de ruim 14 meter diepe achtertuin, gelegen op het zuidoosten. Wilt u juist even rustig een boek lezen of in de schaduw zitten, dan kunt u gebruik maken van de overkapping die aan de houten berging is gebouwd.

Bouwjaar: 2005
Perceeloppervlakte: 154 m²
Woonoppervlakte: 137 m²
Inhoud: ca. 464 m³

Bijzonderheden:
– bodemwarmtepomp;
– middels warmtepomp kunt u verwarmen en koelen op alle woonlagen;
– 5 slaapkamers;
– in 2016 nieuwe keuken, badkamer en toiletten geplaatst;
– in 2021 is binnen- en buiten het schilderwerk aangepakt en een wand tussen de
keuken en woonkamer geplaatst;
– inductiekookplaat is in 2021 vernieuwd;
– op loopafstand van basisscholen, supermarkt en sportfaciliteiten.
– centrum van Beverwijk en Heemskerk op fietsafstand;
– ruim opgezette en kindvriendelijke wijk;
– het treinstation van Heemskerk ligt op ca. 5 minuten lopen;
– gunstige ligging t.o.v. uitvalswegen naar Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Koopprijs
€ 439.500,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2005
Woonoppervlakte
137 m2
Perceel oppervlakte
154 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Koopprijs
€ 439.500,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2005
Woonoppervlakte
137 m2
Perceel oppervlakte
154 m2
Inhoud
464 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Aardwarmte
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Aardwarmte
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
26 november 2022

Foto's

Plattegronden

Video