Kastelenplein 165


5653 LV, Eindhoven
€ 985,- p.m.
TE HUUR - Kastelenplein 165, Eindhoven. - Oppervlakte circa 50 m² - Aanvaarding: medio september 2019; - Huurprijs per maand: € 985,- excl. g/w/l/; - Benodigd minimaal gezamenlijk bruto inkomen: € 3.900,00 per maand; - Appartement wordt verhuurd zonder meubels. Interesse? Mail dan ons kantoor met je gegevens, kandidaten worden eerst voorgelegd aan de eigenaar. Indien eigenaar goedkeuring geeft wordt je benaderd voor een zogenoemde validatie (o.a. toetsing van inkomen). Indeling: BEGANE GROND Gezamenlijke overdekte entree met brievenbussen, intercominstallatie, lift, trappenhuis naar verdieping, toegang tot ruime inpandige eigen (fietsen)berging en containerruimte. De berging heeft ook een toegang aan zijkant van het gebouw. Woonkamer: Deze woonkamer staat in open verbinding met de keuken en beschikt over de deurintercom om gasten binnen te laten. Een raampartij over de gehele breedte van het appartement geeft een aangename hoeveelheid natuurlijke lichtinval. Bovendien heeft u hierdoor een prachtig uitzicht. De deur geeft toegang tot het balkon over de volle breedte van het appartement. Keuken: Deze keuken is uitgevoerd met de navolgende apparatuur: een spoelbak, koelkast, 4-pits kookplaat met afzuigkap. De achterwand is voorzien van mozaïek. Slaapkamer: De slaapkamer is vanuit de woonkamer te betreden en afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer biedt doorgang naar de technische ruimte. Technische ruimte: Bergruimte waarin onder andere de wasmachine en droger-opstelling zijn gesitueerd. Badkamer: Volledig betegelde badkamer welke recent is vernieuwd en is voorzien van een bad met douchefunctie, wastafel en toilet. Balkon: Het balkon meet circa 8m2 en biedt u een prettig uitzicht over het winkelcentrum en de doorgaande weg. Zo is er overdag altijd wat te zien, en geniet u ’s avonds van de rust. Locatie Het appartement is gelegen in de wijk Hanevoet (Gestel) naast het gezellige en overdekte winkelcentrum Kastelenplein met al haar voorzieningen. Daarnaast bevinden zich in de directe nabijheid een huisartsenpraktijk, tandartsenpraktijk, apotheek, fitnesscentrum en een basisscholen. Het complex is centraal gesitueerd tussen het centrum van Eindhoven en Veldhoven waardoor ASML, High Tech Campus en het Maxima Medisch Centrum op fietsafstand liggen, evenals het centrum van Eindhoven en Veldhoven. Tenslotte de uitvalswegen A2/A67 op enkele minuten afstand.

5653 LV, Eindhoven
€ 985,- p.m.
TE HUUR – Kastelenplein 165, Eindhoven.

– Oppervlakte circa 50 m²
– Aanvaarding: medio september 2019;
– Huurprijs per maand: € 985,- excl. g/w/l/;
– Benodigd minimaal gezamenlijk bruto inkomen: € 3.900,00 per maand;
– Appartement wordt verhuurd zonder meubels.

Interesse? Mail dan ons kantoor met je gegevens, kandidaten worden eerst voorgelegd aan de eigenaar. Indien eigenaar goedkeuring geeft wordt je benaderd voor een zogenoemde validatie (o.a. toetsing van inkomen).

Indeling:
BEGANE GROND
Gezamenlijke overdekte entree met brievenbussen, intercominstallatie, lift, trappenhuis naar verdieping, toegang tot ruime inpandige eigen (fietsen)berging en containerruimte. De berging heeft ook een toegang aan zijkant van het gebouw.

Woonkamer:
Deze woonkamer staat in open verbinding met de keuken en beschikt over de deurintercom om gasten binnen te laten. Een raampartij over de gehele breedte van het appartement geeft een aangename hoeveelheid natuurlijke lichtinval. Bovendien heeft u hierdoor een prachtig uitzicht. De deur geeft toegang tot het balkon over de volle breedte van het appartement.

Keuken:
Deze keuken is uitgevoerd met de navolgende apparatuur: een spoelbak, koelkast, 4-pits kookplaat met afzuigkap. De achterwand is voorzien van mozaïek.

Slaapkamer:
De slaapkamer is vanuit de woonkamer te betreden en afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer biedt doorgang naar de technische ruimte.

Technische ruimte:
Bergruimte waarin onder andere de wasmachine en droger-opstelling zijn gesitueerd.

Badkamer:
Volledig betegelde badkamer welke recent is vernieuwd en is voorzien van een bad met douchefunctie, wastafel en toilet.

Balkon:
Het balkon meet circa 8m2 en biedt u een prettig uitzicht over het winkelcentrum en de doorgaande weg. Zo is er overdag altijd wat te zien, en geniet u ’s avonds van de rust.

Locatie
Het appartement is gelegen in de wijk Hanevoet (Gestel) naast het gezellige en overdekte winkelcentrum Kastelenplein met al haar voorzieningen. Daarnaast bevinden zich in de directe nabijheid een huisartsenpraktijk, tandartsenpraktijk, apotheek, fitnesscentrum en een basisscholen. Het complex is centraal gesitueerd tussen het centrum van Eindhoven en Veldhoven waardoor ASML, High Tech Campus en het Maxima Medisch Centrum op fietsafstand liggen, evenals het centrum van Eindhoven en Veldhoven. Tenslotte de uitvalswegen A2/A67 op enkele minuten afstand.

Huurprijs
€ 985,- p.m.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1976
Woonoppervlakte
50 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Huurprijs
€ 985,- p.m.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1976
Woonoppervlakte
50 m2
Inhoud
155 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Galerijflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
6
Aantal woonlagen
1
Soorten verwarming
Blokverwarming
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Centrale voorziening

1/1

Foto's

Plattegronden