Julianaplein 7


5664 AL, Geldrop
€ 425.000,- k.k.
Op één van de meest gewilde plekjes in Geldrop gelegen uitgebouwd hoekhuis met garage en 5 slaapkamers. Wat direct opvalt is dat het huis ruim 7 meter breed is en daarmee een verrassende ruimte biedt, zeker in combinatie met de uitbouw aan de achterzijde. Het huis ademt een duidelijke 70-er jaren sfeer uit en is keurig onderhouden en bijgehouden. De ligging aan het groene Julianaplein is natuurlijk helemaal TOP. Indeling Begane grond; overdekte entree, hal met tegelvloer die in de woonkamer en keuken is doorgelegd; meterkast; toilet met fontein; praktische kelderkast; uitgebouwde en lichte L-woonkamer van 46 m2 met open haard en aan de achterzijde een schuifpui (met convectorput) naar de tuin; half open keuken met een keukeninrichting in hoekopstelling met rvs aanrechtblad met dubbele spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap en kastruimte. Daarnaast is er een kasten- en apparaten wand met o.a. een koelkast, oven een aansluiting voor de wasmachine, vaatwasser, werkblad en kastruimte. 1e verdieping: overloop; slaapkamer 1 aan de achterzijde van ruim 14 m2 met schuifdeur naar plat dak; slaapkamer 2 aan de achterzijde van 8,5 m2; slaapkamer 3 aan de voorzijde (met Frans balkon) van ruim 10 m2; badkamer met ligbad, separate douche, 2e toilet en wastafel. 2e verdieping; voorzolder met dakraam, HR cv combiketel (2017 ) en veel bergruimte; grote (zolder)slaapkamer 4 van circa 12 m2 met dakkapel zijraam, wastafel en bergruimte; (zolder)slaapkamer 5 van circa 6 m2 met dakkapel. Fijne en groene achtertuin op het zuid westen. de tuin is circa 14,5 meter diep en het perceel is ongeveer 10 meter breed. Naast de woning is een oprit met aansluitende garage. De laatste is voorzien van elektra, een garagedeur, een loopdeur en ramen. Tegen de achtergevel van de woning hangt een groot zonnescherm. Bijzonderheden: *De woonkamer is voorzien van vloerverwarming *De woning is in de 2e helft van de 70-er jaren geïsoleerd in vloer (4 cm tempex) spouw (montage schuim), dak (plaatselijk tempex). Verder is er grotendeels dubbel glas. Er zijn enkele geïsoleerde ramen die lek zijn en vervangen dienen te worden. *Er is in de oprit een olie tank die geleegd, gereinigd en onklaar is gemaakt (certificaat van gemeente Geldrop aanwezig) Aan de achterzijde is het huis over de gehele breedte uitgebouwd * Mooie ligging aan groen plantsoen * Geldrop heeft een uitgebreid voorzieningen niveau en beschikt onder meer over een NS station (400 meter, 5 minuten lopen), een ziekenhuis en middelbare school. Het centrum van Geldrop is 2 minuten fietsen (800 meter) en daar vind je alle denkbare voorzieningen. Daarnaast is er op 2 minuten lopen een Albert Heijn. Maar ook het centrum van Eindhoven is met de trein of fiets (20 minuten) snel te bereiken.

5664 AL, Geldrop
€ 425.000,- k.k.
Op één van de meest gewilde plekjes in Geldrop gelegen uitgebouwd hoekhuis met garage en 5 slaapkamers. Wat direct opvalt is dat het huis ruim 7 meter breed is en daarmee een verrassende ruimte biedt, zeker in combinatie met de uitbouw aan de achterzijde. Het huis ademt een duidelijke 70-er jaren sfeer uit en is keurig onderhouden en bijgehouden. De ligging aan het groene Julianaplein is natuurlijk helemaal TOP.

Indeling
Begane grond; overdekte entree, hal met tegelvloer die in de woonkamer en keuken is doorgelegd; meterkast; toilet met fontein; praktische kelderkast; uitgebouwde en lichte L-woonkamer van 46 m2 met open haard en aan de achterzijde een schuifpui (met convectorput) naar de tuin; half open keuken met een keukeninrichting in hoekopstelling met rvs aanrechtblad met dubbele spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap en kastruimte. Daarnaast is er een kasten- en apparaten wand met o.a. een koelkast, oven een aansluiting voor de wasmachine, vaatwasser, werkblad en kastruimte.

1e verdieping: overloop; slaapkamer 1 aan de achterzijde van ruim 14 m2 met schuifdeur naar plat dak; slaapkamer 2 aan de achterzijde van 8,5 m2; slaapkamer 3 aan de voorzijde (met Frans balkon) van ruim 10 m2; badkamer met ligbad, separate douche, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping; voorzolder met dakraam, HR cv combiketel (2017 ) en veel bergruimte; grote (zolder)slaapkamer 4 van circa 12 m2 met dakkapel zijraam, wastafel en bergruimte; (zolder)slaapkamer 5 van circa 6 m2 met dakkapel.

Fijne en groene achtertuin op het zuid westen. de tuin is circa 14,5 meter diep en het perceel is ongeveer 10 meter breed. Naast de woning is een oprit met aansluitende garage. De laatste is voorzien van elektra, een garagedeur, een loopdeur en ramen. Tegen de achtergevel van de woning hangt een groot zonnescherm.

Bijzonderheden:
*De woonkamer is voorzien van vloerverwarming
*De woning is in de 2e helft van de 70-er jaren geïsoleerd in vloer (4 cm tempex) spouw (montage schuim), dak (plaatselijk tempex). Verder is er grotendeels dubbel glas. Er zijn enkele geïsoleerde ramen die lek zijn en vervangen dienen te worden.
*Er is in de oprit een olie tank die geleegd, gereinigd en onklaar is gemaakt (certificaat van gemeente Geldrop aanwezig)
Aan de achterzijde is het huis over de gehele breedte uitgebouwd
* Mooie ligging aan groen plantsoen
* Geldrop heeft een uitgebreid voorzieningen niveau en beschikt onder meer over een NS station (400 meter, 5 minuten lopen), een ziekenhuis en middelbare school. Het centrum van Geldrop is 2 minuten fietsen (800 meter) en daar vind je alle denkbare voorzieningen. Daarnaast is er op 2 minuten lopen een Albert Heijn. Maar ook het centrum van Eindhoven is met de trein of fiets (20 minuten) snel te bereiken.

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
139 m2
Perceel oppervlakte
343 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
139 m2
Perceel oppervlakte
343 m2
Inhoud
490 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Hoekwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Combi hr
CV ketel bouwjaar
2017
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
29 June 2030

Foto's

Plattegronden

Video