Hoge Weije 19


3191 SL, Hoogvliet Rotterdam
€ 250.000,- k.k.
Buitenkans! Uitermate ruim appartement met 2 dakterrassen verdeeld over in totaal 4 woonlagen. Gelegen op een centrale locatie met op loopafstand openbaar vervoer, winkels en overige voorzieningen. Deze woning heeft meer m2 dan een gemiddelde eengezinswoning en de terrassen bieden meer dan genoeg ruimte om heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven. Er moet een frisse wind door de binnenkant van de woning maar de basis van deze woning is goed, zo zijn de kozijnen volledig van kunststof met isolerende beglazing en beschikt de woning over een energielabel B. Kortom een in basis prima woning met veel vierkante meters voor een aantrekkelijke prijs. Indeling Begane grond Entree met trapopgang naar de 1e verdieping. 1e verdieping Hal met meterkast , 2 vaste kasten, toilet met fonteintje, trapopgang naar de 2e verdieping en toegangsdeur naar de woonkamer. Riante woonkamer met toegangsdeur naar het royale terras op het zuidoosten. Aan de voorzijde is de open keuken gesitueerd. 2e verdieping Overloop met trapopgang naar 3e verdieping, separate toiletruimte met fonteintje en 3 slaapkamers. Het zijn zeer ruime slaapkamers waarvan er 2 aan de achterzijde zijn gesitueerd en 1 aan de voorzijde van de woning. De badkamer is eveneens aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Het beschikt over een ligbad, wastafel met meubel en radiator. Tevens is hier de opstelplaats van de wasmachine. Het is overigens ook mogelijk de wasmachine naar de 3e verdieping te verplaatsen zodat er meer ruimte over blijft in de slaapkamer. 3e verdieping Stookruimte met opstelplaats van de CV combiketel (recent vernieuwd). Zolderverdieping met extra 4e slaapkamer en toegangsdeur naar het 2e dakterras met zonnescherm. Op de begane grond is er aan de voorzijde van de woning een ruime eigen berging aanwezig van circa 8m2. Bijzonderheden: - Oppervlakte 131m2 (NEN 2580 norm); - Inhoud 413m3; - Bouwjaar 1987; - Kunststof kozijnen met dubbel glas; - Eigen berging op de begane grond; - Actieve Vve €148,- per maand; - Recente Cv-ketel; - Energielabel B; - Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 31-12-2051; - Diverse rolluiken en zonwering aanwezig; - Ouderdomsclausule en niet zelfbewoningsclausule van toepassing; - Oplevering per direct. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

3191 SL, Hoogvliet Rotterdam
€ 250.000,- k.k.
Buitenkans! Uitermate ruim appartement met 2 dakterrassen verdeeld over in totaal 4 woonlagen. Gelegen op een centrale locatie met op loopafstand openbaar vervoer, winkels en overige voorzieningen. Deze woning heeft meer m2 dan een gemiddelde eengezinswoning en de terrassen bieden meer dan genoeg ruimte om heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven. Er moet een frisse wind door de binnenkant van de woning maar de basis van deze woning is goed, zo zijn de kozijnen volledig van kunststof met isolerende beglazing en beschikt de woning over een energielabel B. Kortom een in basis prima woning met veel vierkante meters voor een aantrekkelijke prijs.

Indeling
Begane grond
Entree met trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping
Hal met meterkast , 2 vaste kasten, toilet met fonteintje, trapopgang naar de 2e verdieping en toegangsdeur naar de woonkamer. Riante woonkamer met toegangsdeur naar het royale terras op het zuidoosten.
Aan de voorzijde is de open keuken gesitueerd.

2e verdieping
Overloop met trapopgang naar 3e verdieping, separate toiletruimte met fonteintje en 3 slaapkamers.
Het zijn zeer ruime slaapkamers waarvan er 2 aan de achterzijde zijn gesitueerd en 1 aan de voorzijde van de woning.
De badkamer is eveneens aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Het beschikt over een ligbad, wastafel met meubel en radiator. Tevens is hier de opstelplaats van de wasmachine. Het is overigens ook mogelijk de wasmachine naar de 3e verdieping te verplaatsen zodat er meer ruimte over blijft in de slaapkamer.

3e verdieping
Stookruimte met opstelplaats van de CV combiketel (recent vernieuwd).
Zolderverdieping met extra 4e slaapkamer en toegangsdeur naar het 2e dakterras met zonnescherm.

Op de begane grond is er aan de voorzijde van de woning een ruime eigen berging aanwezig van circa 8m2.

Bijzonderheden:
– Oppervlakte 131m2 (NEN 2580 norm);
– Inhoud 413m3;
– Bouwjaar 1987;
– Kunststof kozijnen met dubbel glas;
– Eigen berging op de begane grond;
– Actieve Vve €148,- per maand;
– Recente Cv-ketel;
– Energielabel B;
– Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 31-12-2051;
– Diverse rolluiken en zonwering aanwezig;
– Ouderdomsclausule en niet zelfbewoningsclausule van toepassing;
– Oplevering per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Onder bod
Bouwjaar
1987
Woonoppervlakte
131 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 250.000,- k.k.
Status
Onder bod
Bouwjaar
1987
Woonoppervlakte
131 m2
Inhoud
413 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Maisonnette
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Aantal woonlagen
4
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Atag
CV ketel bouwjaar
2022
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
B
Energielabel einddatum
12 May 2032

1/1

Foto's

Plattegronden