Hoge Akkers 12


5554 GC, Valkenswaard
€ 385.000,- k.k.
Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Twee-onder-een-kapwoning met ruime vrijstaande garage, royaal perceel (319m²!) en sublieme vrije ligging in gewilde woonomgeving "Hoge Akkers" te Valkenswaard! ***Kopers dienen rekening te houden met kosten voor modernisering. In de prijsstelling van de woning is hiermee rekening gehouden*** - Vraagprijs: € 385.000,-- k.k.; - Aanvaarding: In overleg/ op korte termijn mogelijk; - Makelaar: Tim de Rouw Wat opvalt aan de woning: - Ligging op toplocatie "Hoge Akkers" op korte afstand van het centrum van Valkenswaard; - Royaal perceel van maar liefst 319m²; - Royale vrijstaande garage voor de hobbyist!; - Ruime oprit t.b.v. meerdere auto's; - Uitstekende mogelijkheden voor uitbouw en opbouw van de woning! INDELING Voortuin met ruime oprit voor het plaatsen van meerdere voertuigen. In de straat is er tevens voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens voorzien van een royale vrijstaande garage (ca 28m²) met aangrenzende berging. De woning is voorzien van een betonnen begane grond- en verdiepingsvloer. De zolderverdieping betreft een houten vloer en houten dakbeschot. BEGANE GROND Ruime ontvangsthal/entree met meterkast, trapopgang en doorloop naar de keuken en woonkamer. Keuken met kelderkast en aangrenzend portaaltje/bijkeuken met opstelplaats t.b.v. was- en droogmachine, doucheruimte, toiletruimte. Doorzon woonkamer met gashaard. EERSTE VERDIEPING Overloop met toegang tot een viertal (ruime) slaapkamers. Vanuit een van de slaapkamers is er een loopdeur naar het dakterras. ZOLDER VERDIEPING Bereikbaar middels vlizotrap. De zolderverdieping is om te bouwen tot extra slaapkamer (o.a. door plaatsing van een dakkapel alsmede een vaste trap). BUITENRUIMTE/ VRIJSTAANDE GARAGE Royale achtertuin met achterom, buitenberging, royale garage met smeerput uitermate geschikt voor de hobbyist of autoliefhebber! LIGGING EN LOCATIE Deze leuke woning is gelegen in gewilde woonwijk "Hoge Akkers" te Valkenswaard op korte afstand van het centrum van Valkenswaard en het Wilhelminapark. In ca. 20 autominuten rijden sta je in het centrum van Eindhoven. In de directe nabijheid tref je winkelvoorzieningen, supermarkten, scholen, sportvoorzieningen en uitvalswegen. BIJZONDERHEDEN - Unieke vrije en gewilde ligging; - Met ruime vrijstaande garage; - Deze leuke woning dient zich uitstekend om te worden uitgebouwd; - Mogelijkheid tot het plaatsen van een vaste trap t.b.v. tweede verdieping; - Mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamer(s); - Kopers dienen rekening te houden met kosten voor modernisering. In de prijsstelling van de woning is hiermee rekening gehouden; - Er is geen centrale Cv-installatie aanwezig; - Op korte termijn beschikbaar; - Uw makelaar: Tim de Rouw.

5554 GC, Valkenswaard
€ 385.000,- k.k.
Nieuw in de verkoop bij Tim de Rouw: Twee-onder-een-kapwoning met ruime vrijstaande garage, royaal perceel (319m²!) en sublieme vrije ligging in gewilde woonomgeving “Hoge Akkers” te Valkenswaard!

***Kopers dienen rekening te houden met kosten voor modernisering. In de prijsstelling van de woning is hiermee rekening gehouden***

– Vraagprijs: € 385.000,– k.k.;
– Aanvaarding: In overleg/ op korte termijn mogelijk;
– Makelaar: Tim de Rouw

Wat opvalt aan de woning:
– Ligging op toplocatie “Hoge Akkers” op korte afstand van het centrum van Valkenswaard;
– Royaal perceel van maar liefst 319m²;
– Royale vrijstaande garage voor de hobbyist!;
– Ruime oprit t.b.v. meerdere auto’s;
– Uitstekende mogelijkheden voor uitbouw en opbouw van de woning!

INDELING
Voortuin met ruime oprit voor het plaatsen van meerdere voertuigen. In de straat is er tevens voldoende openbare parkeergelegenheid. Tevens voorzien van een royale vrijstaande garage (ca 28m²) met aangrenzende berging. De woning is voorzien van een betonnen begane grond- en verdiepingsvloer. De zolderverdieping betreft een houten vloer en houten dakbeschot.

BEGANE GROND
Ruime ontvangsthal/entree met meterkast, trapopgang en doorloop naar de keuken en woonkamer. Keuken met kelderkast en aangrenzend portaaltje/bijkeuken met opstelplaats t.b.v. was- en droogmachine, doucheruimte, toiletruimte. Doorzon woonkamer met gashaard.

EERSTE VERDIEPING
Overloop met toegang tot een viertal (ruime) slaapkamers. Vanuit een van de slaapkamers is er een loopdeur naar het dakterras.

ZOLDER VERDIEPING
Bereikbaar middels vlizotrap. De zolderverdieping is om te bouwen tot extra slaapkamer (o.a. door plaatsing van een dakkapel alsmede een vaste trap).

BUITENRUIMTE/ VRIJSTAANDE GARAGE
Royale achtertuin met achterom, buitenberging, royale garage met smeerput uitermate geschikt voor de hobbyist of autoliefhebber!

LIGGING EN LOCATIE
Deze leuke woning is gelegen in gewilde woonwijk “Hoge Akkers” te Valkenswaard op korte afstand van het centrum van Valkenswaard en het Wilhelminapark. In ca. 20 autominuten rijden sta je in het centrum van Eindhoven. In de directe nabijheid tref je winkelvoorzieningen, supermarkten, scholen, sportvoorzieningen en uitvalswegen.

BIJZONDERHEDEN
– Unieke vrije en gewilde ligging;
– Met ruime vrijstaande garage;
– Deze leuke woning dient zich uitstekend om te worden uitgebouwd;
– Mogelijkheid tot het plaatsen van een vaste trap t.b.v. tweede verdieping;
– Mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamer(s);
– Kopers dienen rekening te houden met kosten voor modernisering. In de prijsstelling van de woning is hiermee rekening gehouden;
– Er is geen centrale Cv-installatie aanwezig;
– Op korte termijn beschikbaar;
– Uw makelaar: Tim de Rouw.

Koopprijs
€ 385.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
91 m2
Perceel oppervlakte
319 m2
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 385.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
91 m2
Perceel oppervlakte
319 m2
Inhoud
370 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
20 m2
Type
Twee onder één kapwoning
Soorten verwarming
Moederhaard, Gaskachels
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
Geiser eigendom
Energieklasse
G
Energielabel einddatum
31 december 2030

Foto's

Plattegronden