Hofdael 29


5664 GK, Geldrop
€ 375.000,- k.k.
Een groene ligging gecombineerd met het comfort van het centrum van Geldrop binnen handbereik. Het kan in dit royale drie-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage. Het appartement is gelegen op de vierde en eveneens bovenste verdieping en heeft vanuit de woonkamer en het brede balkon een groen en parkachtig uitzicht. Indeling: Centrale entree met brievenbussen en bellentableau met videofoon installatie. Toegang tot centrale hal met lift (en trap). Ook is hier via de elektrisch bedienbare poort toegang tot de parkeergarage met eigen parkeerplaats en een eigen berging. Via de lift bereikt u de bovenste etage waar 4 woningen hun voordeur hebben. In dit centrale deel is ook de bij de woning horende meterkast. Indeling Appartement: Hal met laminaatvloer die ook in de woonkamer en keuken is doorgelegd; toilet met hangcloset en fonteintje; woonkamer van circa 40 m2 met toegang tot groot balkon van 13 m2 met een elektrisch bedienbaar zonnescherm; half open keuken met een keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, magnetron (met oven functie) en voldoende kast en lade ruimte. Vanuit de woonkamer is de inpandige berging-, was- en stookruimte bereikbaar. De hal geeft toegang tot de slaapkamers en badkamer; De hoofdslaapkamer is riant met een maat van 6.15 x 2.98 (ruim 18 m2 !). Voldoende plek voor een groot bed en kasten. De 2e slaapkamer heeft een laminaatvloer, is bijna 13 m2 groot (6.15 x 2.1) en is een prima ruimte voor logees, werkplek en kastruimte. De badkamer voorziet in een inloopdouche, ligbad en wastafel. Daar is mechanische ventilatie aanwezig. Bijzonderheden: - Perfecte ligging in het centrum met alle denkbare voorzieningen zoals het gezellige horecaplein, bibliotheek, huisartsen, ziekenhuis, supermarkten, winkels en NS station. - Voldoende parkeergelegenheid voor het complex voor bezoekers. - Volledig geïsoleerd. Energielabel A - Door de ligging op de bovenste verdieping veel privacy en daglicht. - Service kosten € 204, 84 per maand voor de woning, berging en parkeerplaats.

5664 GK, Geldrop
€ 375.000,- k.k.
Een groene ligging gecombineerd met het comfort van het centrum van Geldrop binnen handbereik. Het kan in dit royale drie-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage. Het appartement is gelegen op de vierde en eveneens bovenste verdieping en heeft vanuit de woonkamer en het brede balkon een groen en parkachtig uitzicht.

Indeling:
Centrale entree met brievenbussen en bellentableau met videofoon installatie. Toegang tot centrale hal met lift (en trap). Ook is hier via de elektrisch bedienbare poort toegang tot de parkeergarage met eigen parkeerplaats en een eigen berging.
Via de lift bereikt u de bovenste etage waar 4 woningen hun voordeur hebben. In dit centrale deel is ook de bij de woning horende meterkast.

Indeling Appartement:
Hal met laminaatvloer die ook in de woonkamer en keuken is doorgelegd; toilet met hangcloset en fonteintje; woonkamer van circa 40 m2 met toegang tot groot balkon van 13 m2 met een elektrisch bedienbaar zonnescherm; half open keuken met een keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, magnetron (met oven functie) en voldoende kast en lade ruimte. Vanuit de woonkamer is de inpandige berging-, was- en stookruimte bereikbaar. De hal geeft toegang tot de slaapkamers en badkamer; De hoofdslaapkamer is riant met een maat van 6.15 x 2.98 (ruim 18 m2 !). Voldoende plek voor een groot bed en kasten. De 2e slaapkamer heeft een laminaatvloer, is bijna 13 m2 groot (6.15 x 2.1) en is een prima ruimte voor logees, werkplek en kastruimte. De badkamer voorziet in een inloopdouche, ligbad en wastafel. Daar is mechanische ventilatie aanwezig.

Bijzonderheden:
– Perfecte ligging in het centrum met alle denkbare voorzieningen zoals het gezellige horecaplein, bibliotheek, huisartsen, ziekenhuis, supermarkten, winkels en NS station.
– Voldoende parkeergelegenheid voor het complex voor bezoekers.
– Volledig geïsoleerd. Energielabel A
– Door de ligging op de bovenste verdieping veel privacy en daglicht.
– Service kosten € 204, 84 per maand voor de woning, berging en parkeerplaats.

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte
100 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte
100 m2
Inhoud
297 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Portiekflat
Open portiek
Nee
Woonlaag
4
Aantal woonlagen
4
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
HR
CV ketel bouwjaar
2014
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
1 September 2032

1/1

Foto's

Plattegronden

Video