Hofdael 100


5664 GR, Geldrop
€ 489.000,- k.k.
Op een zeer groene en rustige locatie tegen het centrum van Geldrop gelegen comfortabel voorheen 3-kamer appartement (momenteel 1 slaapkamer en een studeer-/werkruimte, voormalige slaapkamer is door de vorige bewoner bij de woonkamer getrokken) met ruim terrasbalkon en eigen parkeerplaats in het souterrain. Winkels, horecaplein, bibliotheek en de kasteeltuin liggen op amper 100 meter afstand. Daarnaast beschikt Geldrop over een NS station en een ziekenhuis. Kortom groen wonen te midden van alle denkbare voorzieningen. Indeling: Via de centrale entree met bellenplateau en brievenbussen bereikbaar. In de centrale hal kan je met de lift (en de trap) naar de 3e verdieping. centrale hal 3e verdieping: Het appartement ligt op de derde verdieping, in de centrale hal is de toegang tot 4 appartementen. Bovendien is hier ook de meterkast. Appartement: Hal met toegang tot alle ruimtes in de woning. Direct bij de ingang ligt een berging waar ook een garderobe aanwezig is; CV kast met HR CV ketel (Nefit) en de mechanische ventilatie; gasten toilet; badkamer met douche, ligbad en wastafel; ruime woonkamer van ca. 50 m²; aansluitend groot overdekt terrasbalkon van ongeveer 11 m2 op het zuiden; de half open keuken heeft een eenvoudige keukeninrichting met onder- en bovenkastjes en is eenvoudig uit te breiden met de bijkeuken en is voorzien van 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven; de slaapkamer is ruim 18 m2 groot. De voormalige slaapkamer van 16 m2 is door de vorige bewoner bij de woonkamer getrokken maar is eenvoudig wederom als een 2e slaapkamer, na aanpassingen, in gebruik te nemen. Op de begane grond ligt de bij de woning behorende parkeerplaats alsmede de berging. Bijzonderheden: - Mooie ligging met uitzicht en veel lichtinval; - Top locatie midden nabij het centrum van Geldrop. - Eigen parkeerplaats. - Alle voorzieningen zoals winkels, natuur, cultuur en openbaar vervoer in de directe omgeving. - Bijdrage VvE € 184,28 per maand.

5664 GR, Geldrop
€ 489.000,- k.k.
Op een zeer groene en rustige locatie tegen het centrum van Geldrop gelegen comfortabel voorheen 3-kamer appartement (momenteel 1 slaapkamer en een studeer-/werkruimte, voormalige slaapkamer is door de vorige bewoner bij de woonkamer getrokken) met ruim terrasbalkon en eigen parkeerplaats in het souterrain. Winkels, horecaplein, bibliotheek en de kasteeltuin liggen op amper 100 meter afstand. Daarnaast beschikt Geldrop over een NS station en een ziekenhuis. Kortom groen wonen te midden van alle denkbare voorzieningen.

Indeling:
Via de centrale entree met bellenplateau en brievenbussen bereikbaar. In de centrale hal kan je met de lift (en de trap) naar de 3e verdieping.

centrale hal 3e verdieping:
Het appartement ligt op de derde verdieping, in de centrale hal is de toegang tot 4 appartementen. Bovendien is hier ook de meterkast.

Appartement:
Hal met toegang tot alle ruimtes in de woning. Direct bij de ingang ligt een berging waar ook een garderobe aanwezig is; CV kast met HR CV ketel (Nefit) en de mechanische ventilatie; gasten toilet; badkamer met douche, ligbad en wastafel; ruime woonkamer van ca. 50 m²; aansluitend groot overdekt terrasbalkon van ongeveer 11 m2 op het zuiden; de half open keuken heeft een eenvoudige keukeninrichting met onder- en bovenkastjes en is eenvoudig uit te breiden met de bijkeuken en is voorzien van 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en combi-oven; de slaapkamer is ruim 18 m2 groot. De voormalige slaapkamer van 16 m2 is door de vorige bewoner bij de woonkamer getrokken maar is eenvoudig wederom als een 2e slaapkamer, na aanpassingen, in gebruik te nemen.

Op de begane grond ligt de bij de woning behorende parkeerplaats alsmede de berging.

Bijzonderheden:
– Mooie ligging met uitzicht en veel lichtinval;
– Top locatie midden nabij het centrum van Geldrop.
– Eigen parkeerplaats.
– Alle voorzieningen zoals winkels, natuur, cultuur en openbaar vervoer in de directe omgeving.
– Bijdrage VvE € 184,28 per maand.

Koopprijs
€ 489.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2001
Woonoppervlakte
121 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
1

Koopprijs
€ 489.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2001
Woonoppervlakte
121 m2
Inhoud
360 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Portiekflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
7
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Nefit
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

---

Foto's

Plattegronden

Video