Hertshooi 23


5731 TK, Mierlo
€ 175.000,- k.k.
Bijzonder gunstig gelegen tussenwoning in Mierlo met op loopafstand het levendige centrum met alle voorzieningen. De Bossen bevinden zich op loopafstand. Let op! Koper dient rekening te houden met diverse opknap/herstelkosten en moderniseringskosten. Zo zijn er diverse kozijnen in slechte staat en dienen vervangen te worden. De aansluitingen voor water, gas en licht zijn afgesloten en dienen door koper aangesloten te worden. Hier is in de huidige prijsstelling reeds rekening mee gehouden. Een klein strookje grond achter in de tuin is eigendom van de gemeente, koper dient dit te herstellen of de grond af te nemen van de gemeente Geldrop-Mierlo. De woning beschikt over een viertal slaapkamers, badkamer, keuken, privacy biedende achtertuin en is gelegen aan verkeersluwe straat in woonwijk. Voor meer informatie neem contact op met de verkopend makelaar.

5731 TK, Mierlo
€ 175.000,- k.k.
Bijzonder gunstig gelegen tussenwoning in Mierlo met op loopafstand het levendige centrum met alle voorzieningen. De Bossen bevinden zich op loopafstand.

Let op! Koper dient rekening te houden met diverse opknap/herstelkosten en moderniseringskosten. Zo zijn er diverse kozijnen in slechte staat en dienen vervangen te worden. De aansluitingen voor water, gas en licht zijn afgesloten en dienen door koper aangesloten te worden. Hier is in de huidige prijsstelling reeds rekening mee gehouden.
Een klein strookje grond achter in de tuin is eigendom van de gemeente, koper dient dit te herstellen of de grond af te nemen van de gemeente Geldrop-Mierlo.

De woning beschikt over een viertal slaapkamers, badkamer, keuken, privacy biedende achtertuin en is gelegen aan verkeersluwe straat in woonwijk.

Voor meer informatie neem contact op met de verkopend makelaar.

Koopprijs
€ 175.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1978
Woonoppervlakte
117 m2
Perceel oppervlakte
164 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 175.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1978
Woonoppervlakte
117 m2
Perceel oppervlakte
164 m2
Inhoud
404 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden

Video