Helze 1b


5662 JE, Geldrop
€ 1.325,- p.m.
In de luwte van het centrum van Geldrop gelegen bungalow met patio tuin en twee eigen parkeerplaatsen. Alle voorzieningen inclusief het station en de kasteeltuin op loopafstand. De woning is op nieuwbouw niveau afgewerkt met luxe keuken voorzien van alle inbouw apparatuur, complete badkamer en volledig geïsoleerd. Verhuur alleen aan 50 plussers (of minder validen) ! Indeling: Entree; ruime hal met groepenkast en voldoende garderobe ruimte; toilet met fontein; ruime living van circa 57 m2 met een open keuken voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi over, flinke woonkamer van 47 m2 met schuifpui naar de beschut gelegen voortuin (nog in overleg aan te leggen door huurder); grote bijkeuken/berging met aansluiting voor huishoudelijke apparaten en CV-combi ketel alsmede de groepverdeling voor de vloerverwarming; ruime badkamer met grote inloop douche met glazen spatscherm, 2 wastafels met spiegels en een badkamermeubel; slaapkamer 1 van ongeveer 20 m2 met de pui naar de patio tuin; slaapkamer 2 van ruim 17 m2 met een pui naar de patio tuin. De patiotuin ligt goed ten opzichte van de zon. Bijzonderheden: * de woning is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. * Verhuur aan minder validen is ook mogelijk omdat de woning rolstoel toegankelijk is. * Inkomenseis is een minimaal bruto inkomen van circa € 5000,-. Indien het inkomen lager is, bijvoorbeeld bij een AOW en pensioeninkomen dan moet een er aantoonbaar voldoende vermogen zijn. * De woning is compleet afgewerkt maar wel moet de huurder moet rekening houden met een eigen vloerafwerking die geschikt is voor vloerverwarming.

5662 JE, Geldrop
€ 1.325,- p.m.
In de luwte van het centrum van Geldrop gelegen bungalow met patio tuin en twee eigen parkeerplaatsen. Alle voorzieningen inclusief het station en de kasteeltuin op loopafstand. De woning is op nieuwbouw niveau afgewerkt met luxe keuken voorzien van alle inbouw apparatuur, complete badkamer en volledig geïsoleerd.
Verhuur alleen aan 50 plussers (of minder validen) !

Indeling:
Entree; ruime hal met groepenkast en voldoende garderobe ruimte; toilet met fontein; ruime living van circa 57 m2 met een open keuken voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combi over, flinke woonkamer van 47 m2 met schuifpui naar de beschut gelegen voortuin (nog in overleg aan te leggen door huurder); grote bijkeuken/berging met aansluiting voor huishoudelijke apparaten en CV-combi ketel alsmede de groepverdeling voor de vloerverwarming; ruime badkamer met grote inloop douche met glazen spatscherm, 2 wastafels met spiegels en een badkamermeubel; slaapkamer 1 van ongeveer 20 m2 met de pui naar de patio tuin; slaapkamer 2 van ruim 17 m2 met een pui naar de patio tuin. De patiotuin ligt goed ten opzichte van de zon.

Bijzonderheden:
* de woning is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.
* Verhuur aan minder validen is ook mogelijk omdat de woning rolstoel toegankelijk is.
* Inkomenseis is een minimaal bruto inkomen van circa € 5000,-. Indien het inkomen lager is, bijvoorbeeld bij een AOW en pensioeninkomen dan moet een er aantoonbaar voldoende vermogen zijn.
* De woning is compleet afgewerkt maar wel moet de huurder moet rekening houden met een eigen vloerafwerking die geschikt is voor vloerverwarming.

Huurprijs
€ 1.325,- p.m.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
124 m2
Perceel oppervlakte
150 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Huurprijs
€ 1.325,- p.m.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
2021
Woonoppervlakte
124 m2
Perceel oppervlakte
150 m2
Inhoud
420 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Geschakelde woning
Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming geheel
CV ketel type
HR
CV ketel bouwjaar
2021
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden