Heikampen 146


5672 SR, Nuenen
€ 379.000,- k.k.
WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN AFSPRAAK TOT BEZICHTIGING IN TE PLANNEN, WIJ KUNNEN U EVENTUEEL PLAATSEN OP DE RESERVELIJST. EEN GESCHAKELD WOONHUIS MET CARPORT EN EEN PRIVACYBIEDENDE TUIN IN EEN KINDVRIENDELIJKE OMGEVING De ligging aan een straat met alleen bestemmingsverkeer geeft rust en in de omgeving zijn veel groenvoorzieningen en plantsoen met speelveldje. Aan de rand van de wijk is een basisschool en zijn het overdekte winkelcentrum "Kernkwartier" (met o.a. vestigingen van Jumbo, Action en Lidl) en sportpark "Wettenseind" (voetbal, tennis, korfbal) op loopafstand te bereiken. In de woonwijk "Heikampen" gelegen met veel groenvoorzieningen. Entree met toilet, garderobe, meterkast, toegang tot inpandige berging en trap naar verdieping. Mooie luxe woonkeuken (circa 12 m2) met granieten aanrechtblad, onder- en bovenkastjes en inbouwverlichting, apparatuur met combi-magnetron/oven, afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en spoelbak met mengkraan. De woonkamer is circa 27 m2 groot voorzien van trapkast onder de trap en heeft een deur naar de achtertuin met terras en elektrische zonneluifel, houten buitenberging en de tuin is op het zuiden gelegen. De woonkamer en de keuken zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Op de 1e verdieping liggen 3 royale slaapkamers. De hoge plafonds in de achterste slaapkamers geven een extra ruimtelijk gevoel en op de kleinste slaapkamer is de mogelijkheid om deze extra te benutten door hier een fraaie slaapplek op een entresol te realiseren. De badkamer beschikt o.a. over een grote douche, toilet en wastafel. Op de 2e verdieping is een voorzolder met wasmachineaansluiting en CV- combiketel (BOSCH - bouwjaar: 2011) een luxe 4e slaapkamer met dakkapel en inbouwspots. Algemeen: - Prima ligging in de "Heikampen" aan een straat met bestemmingsverkeer in het zuiden van Nuenen; - Verspringende tussenwoning; - Overal kunststofkozijnen met thermische beglazing en horren; - Extra dakisolatie; - Carport aan de voorzijde; - Diepe privacy-biedende achtertuin op het zuiden met terras en houten tuinberging; - 4 slaapkamers waaronder een riante luxe zolderkamer, merendeels voorzien van Spachtelputz wanden; - Voorzolder met aansluiting voor de wasmachine en de droger, opstelling cv-ketel (Bosch, 2011); - Aan de voorzijde ligt een groenvoorziening en zijn er enkele openbare parkeerplaatsen gerealiseerd - In een straal van enkele honderden meters rondom deze woning bevinden zich een winkelcentrum (Kernkwartier), een (brede) basisschool (aan de rand van de wijk), een school voor het voortgezet onderwijs, meerdere bushaltes, strandbad Enode (met omliggende natuur) en een groot sportpark (Wettenseind).

5672 SR, Nuenen
€ 379.000,- k.k.
WEGENS GROTE BELANGSTELLING IS HET NIET MEER MOGELIJK EEN AFSPRAAK TOT BEZICHTIGING IN TE PLANNEN, WIJ KUNNEN U EVENTUEEL PLAATSEN OP DE RESERVELIJST.

EEN GESCHAKELD WOONHUIS MET CARPORT EN EEN PRIVACYBIEDENDE TUIN IN EEN KINDVRIENDELIJKE OMGEVING

De ligging aan een straat met alleen bestemmingsverkeer geeft rust en in de omgeving zijn veel groenvoorzieningen en plantsoen met speelveldje. Aan de rand van de wijk is een basisschool en zijn het overdekte winkelcentrum “Kernkwartier” (met o.a. vestigingen van Jumbo, Action en Lidl) en sportpark “Wettenseind” (voetbal, tennis, korfbal) op loopafstand te bereiken. In de woonwijk “Heikampen” gelegen met veel groenvoorzieningen.

Entree met toilet, garderobe, meterkast, toegang tot inpandige berging en trap naar verdieping. Mooie luxe woonkeuken (circa 12 m2) met granieten aanrechtblad, onder- en bovenkastjes en inbouwverlichting, apparatuur met combi-magnetron/oven, afzuigkap, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast en spoelbak met mengkraan. De woonkamer is circa 27 m2 groot voorzien van trapkast onder de trap en heeft een deur naar de achtertuin met terras en elektrische zonneluifel, houten buitenberging en de tuin is op het zuiden gelegen. De woonkamer en de keuken zijn voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Op de 1e verdieping liggen 3 royale slaapkamers. De hoge plafonds in de achterste slaapkamers geven een extra ruimtelijk gevoel en op de kleinste slaapkamer is de mogelijkheid om deze extra te benutten door hier een fraaie slaapplek op een entresol te realiseren. De badkamer beschikt o.a. over een grote douche, toilet en wastafel.

Op de 2e verdieping is een voorzolder met wasmachineaansluiting en CV- combiketel (BOSCH – bouwjaar: 2011) een luxe 4e slaapkamer met dakkapel en inbouwspots.

Algemeen:

– Prima ligging in de “Heikampen” aan een straat met bestemmingsverkeer in het zuiden van Nuenen;
– Verspringende tussenwoning;
– Overal kunststofkozijnen met thermische beglazing en horren;
– Extra dakisolatie;
– Carport aan de voorzijde;
– Diepe privacy-biedende achtertuin op het zuiden met terras en houten tuinberging;
– 4 slaapkamers waaronder een riante luxe zolderkamer, merendeels voorzien van Spachtelputz wanden;
– Voorzolder met aansluiting voor de wasmachine en de droger, opstelling cv-ketel (Bosch, 2011);
– Aan de voorzijde ligt een groenvoorziening en zijn er enkele openbare parkeerplaatsen gerealiseerd
– In een straal van enkele honderden meters rondom deze woning bevinden zich een winkelcentrum (Kernkwartier), een (brede) basisschool (aan de rand van de wijk), een school voor het voortgezet onderwijs, meerdere bushaltes, strandbad Enode (met omliggende natuur) en een groot sportpark (Wettenseind).

Koopprijs
€ 379.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1977
Woonoppervlakte
134 m2
Perceel oppervlakte
192 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 379.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1977
Woonoppervlakte
134 m2
Perceel oppervlakte
192 m2
Inhoud
477 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Tussenwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Bosch
CV ketel bouwjaar
2011
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
B
Energielabel einddatum
20 juni 2028

Foto's

Plattegronden