Havensingel 212


5611 VW, Eindhoven
€ 325.000,- k.k.
Op een steenworp afstand van het centrum ligt dit recent gemoderniseerde 3 kamer-appartement aan het Eindhovens kanaal. Prima parkeren (eigen parkeerplaats in de kelder) en een 365 dagen per jaar bruikbare loggia zijn opvallende items die zorgen voor fijn en comfortabel wonen in de Eindhovense binnenstad. Begane grond: Entree, brievenbussen en videofooninstallatie. Royale ontvangsthal met lift en toegang tot het trappenhuis. Parkeerplaats in de parkeergarage en individuele berging. Derde woonlaag: Inpandige galerij met de entree en de meterkast. Appartement: Hal met mooie houten vloer die is doorgelegd in alle ruimten (met uitzondering van toilet en badkamer); bergkast met de dit jaar vernieuwde C.V.-combiketel (2019) en unit ten behoeve van de mechanische ventilatie. Gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje. Gedeeltelijk betegelde badkamer voorzien van ligbad, separate douche met spatscherm, een badkamer meubel met ingebouwde wastafel, een handdoekenkast en en spiegelkast. Ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen waardoor je een fijn uitzicht hebt op het Eindhovens kanaal. Open keuken met een in 2016 vernieuwde keukeninrichting in hoekopstelling en voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en veel praktische bergruimte. Direct naast de keuken ligt de ruime bijkeuken/berging met de aansluiting voor de wasmachine. Slaapkamer 1 van circa 15 m2 en slaapkamer 2 van circa 9 m2 liggen beiden aan de kanaalzijde van het appartement. Vanuit de woonkamer en de grote slaapkamer is er een toegang tot de loggia dat het hele jaar door te gebruiken is. Deze kan door middel van schuiframen geopend worden en heeft een gezellige houten vloerafwerking. Bijzonderheden • In 2016 is het appartement gemoderniseerd. Er is een nieuwe keuken geplaatst en een mooie houten vloer gelegd. De badkamer en toilet hebben een nieuwe tegelvloer gekregen en in 2019 is de CV-combi ketel vernieuwd. • appartement is volledig geïsoleerd • eigen parkeerplaats in parkeergarage • VVE kosten: €128,41 • 5 min lopen en dan staat u midden in het centrum van Eindhoven

5611 VW, Eindhoven
€ 325.000,- k.k.
Op een steenworp afstand van het centrum ligt dit recent gemoderniseerde 3 kamer-appartement aan het Eindhovens kanaal. Prima parkeren (eigen parkeerplaats in de kelder) en een 365 dagen per jaar bruikbare loggia zijn opvallende items die zorgen voor fijn en comfortabel wonen in de Eindhovense binnenstad.

Begane grond: Entree, brievenbussen en videofooninstallatie. Royale ontvangsthal met lift en toegang tot het trappenhuis. Parkeerplaats in de parkeergarage en individuele berging.

Derde woonlaag: Inpandige galerij met de entree en de meterkast.

Appartement: Hal met mooie houten vloer die is doorgelegd in alle ruimten (met uitzondering van toilet en badkamer); bergkast met de dit jaar vernieuwde C.V.-combiketel (2019) en unit ten behoeve van de mechanische ventilatie. Gedeeltelijk betegeld toilet met fonteintje. Gedeeltelijk betegelde badkamer voorzien van ligbad, separate douche met spatscherm, een badkamer meubel met ingebouwde wastafel, een handdoekenkast en en spiegelkast. Ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen waardoor je een fijn uitzicht hebt op het Eindhovens kanaal. Open keuken met een in 2016 vernieuwde keukeninrichting in hoekopstelling en voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser en veel praktische bergruimte. Direct naast de keuken ligt de ruime bijkeuken/berging met de aansluiting voor de wasmachine.
Slaapkamer 1 van circa 15 m2 en slaapkamer 2 van circa 9 m2 liggen beiden aan de kanaalzijde van het appartement. Vanuit de woonkamer en de grote slaapkamer is er een toegang tot de loggia dat het hele jaar door te gebruiken is. Deze kan door middel van schuiframen geopend worden en heeft een gezellige houten vloerafwerking.

Bijzonderheden
• In 2016 is het appartement gemoderniseerd. Er is een nieuwe keuken geplaatst en een mooie houten vloer gelegd. De badkamer en toilet hebben een nieuwe tegelvloer gekregen en in 2019 is de CV-combi ketel vernieuwd.
• appartement is volledig geïsoleerd
• eigen parkeerplaats in parkeergarage
• VVE kosten: €128,41
• 5 min lopen en dan staat u midden in het centrum van Eindhoven

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1999
Woonoppervlakte
90 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
1999
Woonoppervlakte
90 m2
Inhoud
225 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Portiekflat
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
3
Aantal woonlagen
4
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
HR
CV ketel bouwjaar
2019
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
26 september 2026

110/989110/9891

Foto's

Plattegronden

Video