Hamsterstraat 8


5701 TJ, Helmond
€ 229.000,- k.k.
Dit uitermate goed geïsoleerd en ruim hoekhuis is gelegen in de wijk Vossenberg te Helmond. De woning is voorzien van een open keuken, privacy biedende achtertuin, moderne badkamer en een viertal slaapkamers. Dat alles op loopafstand van het centrum van Helmond met alle voorzieningen. Entree. De hal is voorzien van een antraciet kleurige tegelvloer, de meterkast en toiletruimte. De toiletruimte is geheel betegeld en is voorzien van een wandcloset en fonteintje. De woonkamer beschikt eveneens over een antraciet kleurige tegelvloer met vloerverwarming, trapkast, openslaande tuindeuren naar de achtertuin en een open verbinding met de keuken aan de voorzijde van de woning. De open keuken is geplaatst in een U-opstelling en beschikt over een 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. De diverse boven- en onderkasten zorgen voor voldoende bergruimte. 1e verdieping. De overloop is voorzien van een nette laminaatvloer en geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 is gelegen over de volle breedte aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer en rolluik. Slaapkamer 2 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikken eveneens over een laminaatvloer en rolluiken. De geheel betegelde badkamer is voorzien van moderne afwerkingen, zo zijn de wanden afgewerkt met een witte wandtegel en de vloer met een antraciete vloertegel. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche met glazen wand, een vaste wastafel, radiator en wandcloset. De badkamer kan mechanisch geventileerd worden. 2e verdieping. Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling voor de CV-ketel. Slaapkamer 4 is voorzien van een laminaatvloer en beschikt over een dakraam voor lichtinval en ventilatie. Bergvliering boven de slaapkamer. Tuin. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van bestrating, achterom naar afsluitbaar achterpad en stenen berging met elektra, uitstortgootsteen en schrobputje. Aan de achtergevel is een zonneluifel bevestigd. In de achtertuin kijkt men uit op de Sint-Jozefkerk en heeft men een zeer prettige privacy. De achtertuin is gericht op het westen. Bijzonderheden: - Energielabel A; - Hoekwoning met 4 slaapkamers; - Gehele woning voorzien van vloerverwarming welke per kamer regelbaar is; - CV-ketel in 2016 geplaatst; - Gelegen nabij diverse voorzieningen en het levendige centrum van Helmond; - Parkeerplaats op binnenterrein gelegen tegenover de woning; - Jaarlijkse bijdrage voor het gemeenschappelijke terrein met parkeerplaats bedraagt ca. € 40,- per jaar; - Bij het tot stand komen van een overeenstemming verlangt verkoper een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom; - Kortom een mooie woning welke u beslist van binnen moet zien om een goede indruk te krijgen!!

5701 TJ, Helmond
€ 229.000,- k.k.
Dit uitermate goed geïsoleerd en ruim hoekhuis is gelegen in de wijk Vossenberg te Helmond. De woning is voorzien van een open keuken, privacy biedende achtertuin, moderne badkamer en een viertal slaapkamers. Dat alles op loopafstand van het centrum van Helmond met alle voorzieningen.

Entree.
De hal is voorzien van een antraciet kleurige tegelvloer, de meterkast en toiletruimte.
De toiletruimte is geheel betegeld en is voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De woonkamer beschikt eveneens over een antraciet kleurige tegelvloer met vloerverwarming, trapkast, openslaande tuindeuren naar de achtertuin en een open verbinding met de keuken aan de voorzijde van de woning.

De open keuken is geplaatst in een U-opstelling en beschikt over een 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. De diverse boven- en onderkasten zorgen voor voldoende bergruimte.

1e verdieping.
De overloop is voorzien van een nette laminaatvloer en geeft toegang tot een drietal slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1 is gelegen over de volle breedte aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een laminaatvloer en rolluik.
Slaapkamer 2 en 3 zijn gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikken eveneens over een laminaatvloer en rolluiken.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van moderne afwerkingen, zo zijn de wanden afgewerkt met een witte wandtegel en de vloer met een antraciete vloertegel. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche met glazen wand, een vaste wastafel, radiator en wandcloset. De badkamer kan mechanisch geventileerd worden.

2e verdieping.
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling voor de CV-ketel.

Slaapkamer 4 is voorzien van een laminaatvloer en beschikt over een dakraam voor lichtinval en ventilatie.
Bergvliering boven de slaapkamer.

Tuin.
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van bestrating, achterom naar afsluitbaar achterpad en stenen berging met elektra, uitstortgootsteen en schrobputje. Aan de achtergevel is een zonneluifel bevestigd.
In de achtertuin kijkt men uit op de Sint-Jozefkerk en heeft men een zeer prettige privacy. De achtertuin is gericht op het westen.

Bijzonderheden:
– Energielabel A;
– Hoekwoning met 4 slaapkamers;
– Gehele woning voorzien van vloerverwarming welke per kamer regelbaar is;
– CV-ketel in 2016 geplaatst;
– Gelegen nabij diverse voorzieningen en het levendige centrum van Helmond;
– Parkeerplaats op binnenterrein gelegen tegenover de woning;
– Jaarlijkse bijdrage voor het gemeenschappelijke terrein met parkeerplaats bedraagt ca. € 40,- per jaar;
– Bij het tot stand komen van een overeenstemming verlangt verkoper een bankgarantie/waarborgsom van 10% van de koopsom;
– Kortom een mooie woning welke u beslist van binnen moet zien om een goede indruk te krijgen!!

Koopprijs
€ 229.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2012
Woonoppervlakte
108 m2
Perceel oppervlakte
147 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Koopprijs
€ 229.000,- k.k.
Status
Verkocht
Bouwjaar
2012
Woonoppervlakte
108 m2
Perceel oppervlakte
147 m2
Inhoud
384 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Hoekwoning
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Remeha Calenta
CV ketel bouwjaar
2016
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
A
Energielabel einddatum
6 november 2029

Foto's

Plattegronden

Video