Hammerdreef 9


3155 BD, Maasland
€ 300.000,- k.k.
Dit is een unieke kans om te wonen in een monumentaal pand! Gelegen op een idyllische plek in het fijne Maasland met het centrum op loopafstand. Een volledig verbouwde twee-onder-éénkapwoning met een hoge isolatiewaarde en een heerlijke achtertuin aan het water. Gelegen in een groene buurt met snelle verbindingen naar zowel de Haagse als Rotterdamse regio. Indeling: Begane grond: Entree/hal met toiletruimte voorzien van hangend closet en fonteintje. Ruime en fijn in te delen woonkamer met veel licht, hoge plafond en open trap naar de eerste verdieping. Halfopen keuken in U-opstelling met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak en veel ruimte voor apparatuur. De begane grond vloer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. Aan de achterzijde is er een dubbele deur naar de achtertuin. Eerste verdieping: Overloop. Grote slaapkamer met zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van een dakkapel en met de balken in het zicht. Deze ruimte is gemakkelijk in twee prima slaapkamers op te delen. Op de bijgevoegde plattegrond is de alternatieve indeling ook te zien. Geheel betegelde badkamer met elektrische vloerverwarming en voorzien van een dubbele wastafelmeubel, een tweede toilet en een ruime douche. Buitenruimte: De voortuin is in bruikleen gegeven en biedt onder meer plaats aan twee auto's die via de Kluisweer hier kunnen parkeren. De achtertuin is vanaf de straat te bereiken via een fraai hek, ligt aan het water, heeft veel privacy en is voorzien van een mooi groot terras, gras en een houten berging. Bijzonderheden: - Bouwjaar 1887; - Gemeentelijk monument; - In de afgelopen jaren volledig verbouwd; - Voorzien van gevel-, vloer- en dakisolatie; - Uitgerust met driedubbele beglazing; - Doordat het een monument is er geen verplichting voor het aanvragen van een energielabel; - Slaapkamer gemakkelijk op te delen in twee slaapkamers; - Gelegen op 153 m² erfpachtgrond; - Aanvaarding in overleg. Interesse in dit huis? Neem dan direct contact op met ons kantoor of schakel je eigen aankoopmakelaar in. Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

3155 BD, Maasland
€ 300.000,- k.k.
Dit is een unieke kans om te wonen in een monumentaal pand! Gelegen op een idyllische plek in het fijne Maasland met het centrum op loopafstand. Een volledig verbouwde twee-onder-éénkapwoning met een hoge isolatiewaarde en een heerlijke achtertuin aan het water. Gelegen in een groene buurt met snelle verbindingen naar zowel de Haagse als Rotterdamse regio.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met toiletruimte voorzien van hangend closet en fonteintje. Ruime en fijn in te delen woonkamer met veel licht, hoge plafond en open trap naar de eerste verdieping. Halfopen keuken in U-opstelling met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak en veel ruimte voor apparatuur. De begane grond vloer is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. Aan de achterzijde is er een dubbele deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop. Grote slaapkamer met zowel aan de voor- als achterzijde voorzien van een dakkapel en met de balken in het zicht. Deze ruimte is gemakkelijk in twee prima slaapkamers op te delen. Op de bijgevoegde plattegrond is de alternatieve indeling ook te zien. Geheel betegelde badkamer met elektrische vloerverwarming en voorzien van een dubbele wastafelmeubel, een tweede toilet en een ruime douche.

Buitenruimte:
De voortuin is in bruikleen gegeven en biedt onder meer plaats aan twee auto’s die via de Kluisweer hier kunnen parkeren. De achtertuin is vanaf de straat te bereiken via een fraai hek, ligt aan het water, heeft veel privacy en is voorzien van een mooi groot terras, gras en een houten berging.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1887;
– Gemeentelijk monument;
– In de afgelopen jaren volledig verbouwd;
– Voorzien van gevel-, vloer- en dakisolatie;
– Uitgerust met driedubbele beglazing;
– Doordat het een monument is er geen verplichting voor het aanvragen van een energielabel;
– Slaapkamer gemakkelijk op te delen in twee slaapkamers;
– Gelegen op 153 m² erfpachtgrond;
– Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Neem dan direct contact op met ons kantoor of schakel je eigen aankoopmakelaar in.

Deze tekst is met zorg samengesteld. Voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Koopprijs
€ 300.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1887
Woonoppervlakte
90 m2
Perceel oppervlakte
153 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Koopprijs
€ 300.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar
1887
Woonoppervlakte
90 m2
Perceel oppervlakte
153 m2
Inhoud
342 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Type
Twee onder één kapwoning
Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
CV ketel type
Vaiilant
CV ketel bouwjaar
2015
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Ja
Soorten warm water
CV ketel

Foto's

Plattegronden