Gestelsestraat 15


5615 LA, Eindhoven
€ 1.595,- p.m.
Nu te huur, op toplocatie in het centrum van Eindhoven in de gezellige en populaire "Schrijversbuurt" gelegen ruim 3 kamer appartement met eigen parkeerplaats, eigen tuin, 2 slaapkamers, luxe keuken en badkamer, separate toilet en op loopafstand van gezellige restaurantjes, cafés en winkels. Zoek niet verder, dit appartement heeft het allemaal. * See English below. INDELING: Entree: Via nette voortuin toegang tot de overdekte entree met brievenbus. APPARTEMENT: Hal met toegang tot alle vertrekken. In de hal bevindt zich de meterkast met 5 groepen en aardlekschakelaar en luxe geheel betegeld hangtoilet met fonteintje en separate ruimte waar de opstelling van de cv-combiketel is (Vaillant bouwjaar 2000). De zonnige woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartij met schuifpui naar de tuin. Hier bevindt zich tevens de nette en praktische recent vernieuwde keuken met voldoende kastruimte en met koelkast, vaatwasser, afzuigkap, 4 pits gaskookplaat. Via het raam aan de voorkant van de keuken heb je een leuk uitzicht op de tegenover gelegen bloemenzaak. Ruime en lichte hoofdslaapkamer met schuifpui naar de tuin en plek voor een grote kledingkast. Tweede slaap- studeerkamer met rolluik gelegen aan de voorzijde. De moderne en luxe badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, luxe wastafel met meubel, designradiator. Tevens zit er een aansluiting voor de wasmachine. TUIN EN PARKEERPLAATS: De rustige en gezellige achtertuin, met toegang tot de berging, is aan de achterzijde gesitueerd en toegankelijk via de woon- én slaapkamer, alsmede via een afgesloten poort aan de zijkant van het appartementencomplex. De tuin sluit aan op het parkeerterrein met een eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement. ALGEMEEN: LET OP: * Huurprijs is exclusief servicekosten, inventaris en meubels, gas/water/licht, internet en tv en parkeerplaats. * Huurperiode: Minimaal 1 jaar; daarna maandelijks opzegbaar; * Waarborgsom: €1.250,00 * Je woont in het centrum van Eindhoven! * Eigen berging * Eigen parkeerplaats * Eigen tuin Er kunnen geen rechten worden ontleend aan bovenstaande informatie, foto`s, plattegronden en overige informatie die in deze aanmelding staat. English translation: Now for rent, in prime location in the center of Eindhoven in the cozy and popular "Schrijversbuurt" located spacious 3 room apartment with private parking, private garden, 2 bedrooms, luxury kitchen and bathroom, separate toilet and within walking distance of cozy restaurants, cafes and stores. Look no further, this apartment has it all. ENERAL: PAY ATTENTION: * Rent is excluding costs for service costs, inventory and furniture, gas / water / electricity, internet and TV and parking. * Rental period: Minimum 1 year; can then be canceled monthly; * In Downtonw centrum Eindhoven * Deposit: € 1,250.00 * Own storage * Private parking space * Own garden No rights can be derived from the above information, photos, plans and other information contained in this notification.

5615 LA, Eindhoven
€ 1.595,- p.m.
Nu te huur, op toplocatie in het centrum van Eindhoven in de gezellige en populaire “Schrijversbuurt” gelegen ruim 3 kamer appartement met eigen parkeerplaats, eigen tuin, 2 slaapkamers, luxe keuken en badkamer, separate toilet en op loopafstand van gezellige restaurantjes, cafés en winkels. Zoek niet verder, dit appartement heeft het allemaal.
* See English below.

INDELING:
Entree:
Via nette voortuin toegang tot de overdekte entree met brievenbus.

APPARTEMENT:
Hal met toegang tot alle vertrekken. In de hal bevindt zich de meterkast met 5 groepen en aardlekschakelaar en luxe geheel betegeld hangtoilet met fonteintje en separate ruimte waar de opstelling van de cv-combiketel is (Vaillant bouwjaar 2000).

De zonnige woonkamer heeft veel lichtinval door de grote raampartij met schuifpui naar de tuin. Hier bevindt zich tevens de nette en praktische recent vernieuwde keuken met voldoende kastruimte en met koelkast, vaatwasser, afzuigkap, 4 pits gaskookplaat. Via het raam aan de voorkant van de keuken heb je een leuk uitzicht op de tegenover gelegen bloemenzaak.

Ruime en lichte hoofdslaapkamer met schuifpui naar de tuin en plek voor een grote kledingkast. Tweede slaap- studeerkamer met rolluik gelegen aan de voorzijde.

De moderne en luxe badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, luxe wastafel met meubel, designradiator. Tevens zit er een aansluiting voor de wasmachine.

TUIN EN PARKEERPLAATS:
De rustige en gezellige achtertuin, met toegang tot de berging, is aan de achterzijde gesitueerd en toegankelijk via de woon- én slaapkamer, alsmede via een afgesloten poort aan de zijkant van het appartementencomplex. De tuin sluit aan op het parkeerterrein met een eigen parkeerplaats behorend bij dit appartement.

ALGEMEEN:
LET OP:
* Huurprijs is exclusief servicekosten, inventaris en meubels, gas/water/licht, internet en tv en parkeerplaats.
* Huurperiode: Minimaal 1 jaar; daarna maandelijks opzegbaar;
* Waarborgsom: €1.250,00
* Je woont in het centrum van Eindhoven!
* Eigen berging
* Eigen parkeerplaats
* Eigen tuin

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan bovenstaande informatie, foto`s, plattegronden en overige informatie die in deze aanmelding staat.

English translation:
Now for rent, in prime location in the center of Eindhoven in the cozy and popular “Schrijversbuurt” located spacious 3 room apartment with private parking, private garden, 2 bedrooms, luxury kitchen and bathroom, separate toilet and within walking distance of cozy restaurants, cafes and stores. Look no further, this apartment has it all.

ENERAL:
PAY ATTENTION:
* Rent is excluding costs for service costs, inventory and furniture, gas / water / electricity, internet and TV and parking.
* Rental period: Minimum 1 year; can then be canceled monthly;
* In Downtonw centrum Eindhoven
* Deposit: € 1,250.00
* Own storage
* Private parking space
* Own garden

No rights can be derived from the above information, photos, plans and other information contained in this notification.

Huurprijs
€ 1.595,- p.m.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1987
Woonoppervlakte
70 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Huurprijs
€ 1.595,- p.m.
Status
Beschikbaar
Bouwjaar
1987
Woonoppervlakte
70 m2
Inhoud
242 m3
Gebruiksoppervlakte overige functies
0 m2
Soort
Benedenwoning
Kenmerk
Appartement
Open portiek
Nee
Woonlaag
1
Aantal woonlagen
1
Soorten verwarming
CV ketel
CV ketel type
Vaillant HR cv-ketel
CV ketel bouwjaar
2000
CV ketel brandstof
Gas
CV ketel eigendom
Eigendom
CV ketel combiketel
Nee
Soorten warm water
CV ketel
Energieklasse
C
Energielabel einddatum
9 juli 2026

1/1

Foto's